Я пойму. Слова не со скоростью ракеты подбираю. Спросите у Мрочкизма, умею я говорить украинскою или нет. Это хобби моё. Захотел - сделал! В практической жизни - не нужно. Стихи, написанные украинскою, научиться захотел читать, делов-то? Да с Тобой говорить Твоим языком. Глумись, что с акцентом. А я так захотел. Сейчас клип Бориса Борисовича поставлю, Ты поймешь, о чем я. ---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=6VFyZyIesEs
А вот с этим не спешите , Михаил . Надеюсь , дождёмся академического то бишь посмертного издания собрания пасквилей сочинений Бамбука
Сергію, вам погано? Викид жовчі? Потрібна допомога фахівців? ---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ---------- Борис Борисович крутий, без питань, але якщо вже слухати російський рок, то я оберу "Крылья" Наутілуса. Або старе добре Перемен требуют наши глаза... Перемен требуют наши сердца... Але все краще - своє. Бумбокс врубати, Один в каное, Океан Ельзи. Ви знаєте, що все буде добре, Вітре? ---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ---------- До речі, Михайле - теж варіант. Я колись англійську так підтягував - намагався розібратися в текстах Led Zeppelin та інших улюблених груп. Схоодіть в Українську музику, в Що гримить в навушниках - послухайте Бумбокс, ОЕ, Плач Єремії, Мертвий півень - у всіх гарна мова, у кожного - зі своїми особливостями...
Ну що би я без Вас робила?! - Хто би мені ще на мої ляпи вказував? Дякую Вам, за таку нелегку працю!!!
Повірте редактору з багаторічним досвідом - ваші ляпи - легка праця А от ваші офтопи можуть стати нелегкою працею для модераторів
Рада за вас. А от що мені пора чи не пора - не вам вирішувати. Та й куди ж мені такі високі матерії - боюсь не посягну таку важку науку
Зеркальце - умная леди. Не щипайте, друже, не к лицу, Вы - не (молчу). ---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ---------- К Василию Михалычу! Кто малолеткам вчера морду бил? Нацики - внутри. Часто эти внутренности лезут наружу.