Вымышленное противостояние

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем I see light, 14 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

1.

2.
    :)

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ющенко? Тимошенко? Луценко? Мороз? Литвин? Кто?
    "Имя! Имя, сестра!" (с) Три мушкетера
    Ага. Значит все, кто противился руссификации в Российской империи - негодяи и преступники - с точки зрения современного украинизатора? о_О

3. Даяна

Даяна Well-Known Member

В першу чергу більшість хохло-москальського парламенту, який не в повній мірі захищає українців від мовно-культурної експансії, а в другу чергу уряд, який не виділяє коштів на заохочення, пільговизацію і підтримку українського.
    Взагалі не розумію, - звідки такі висновки?

• Подобається Подобається x 1
  4. андрей-25

Простите, а миллионы на памятники выделять во время кризиса это правильно (со стороны проукраинского президента)?
    Я не против памятников, не против украинской культуры и памяти жертв прошлых трагедий. Но делать это чтобы показать свою національну свідомість и увековечить этим свое имя...

5. Даяна

Даяна Well-Known Member

А чого ви тулите сюди Ющенка? Я хіба ставила його у приклад? Я частково з вами погоджуюсь, та й підтримку українського бачу трохи по-іншому, хоча окреслене вами питання його мотивів може бути і спірним.

6. Gron

Gron тафгай

По-перше, до кризи, по-друге, особисто я, непроти такої трати моїх податків.
    Вважаєте нас з ЮВА тільки двоє?

• Подобається Подобається x 3
  7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Отсюда -
    Могу смягчить свою трактовку - протестовавшие против руссификации в Российской империи были не правы. ТАК?

ТАК я именно об этом и писал ранее - МЫ. Мы сами - не издаем газет и книг, МЫ сам не делаем радиопередач. не снимаем сериалы и кинофильмы - и основываясь на НАШЕМ неумении и нежелании что-то делать - ругаем москалей - и более того - идем священной войной на русский язык...Ай да молодцы!
    Потiм вибирали народних депутатiв
    Потiм вивчали пiснi батькiв-дiдiв
    Потiм з голодухи почали їсти коней
    А хто шмат не вирвав -лаяв москалiв

Брати Гадюкіни

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Раніше казали, що хохол це українець, який проживає там де краще... Так Pedro?
    Пора вам, галичанам, вже свою республіку мати... Ото заживете - москалів нема, жидів нема, хохлів нема, всі свідомі і щирі... (написано прочитавши всю гілку)

9. андрей-25

Началось до кризиса, продолжается и сейчас.
    Я против такого распоряжения моими налогами. Лучше бы сначала социальные проблемы в порядок привели, например больше газет и журналов на украинском печатали.
    Немного больше :) Но очень малая часть населения Украины.

10. Gron

Gron тафгай

Тих нащадків та свідків, що повтікали в Австралію, Канаду, США,... в різні роки, теж полічили?

Коли піду я, мій батько та мати, онуки, дивлячись на меморіали, може питання зададуть, мій син розповість.

• Подобається Подобається x 2
  11. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ви мене не зовсім зрозуміли. Я писала, що протестувати проти українізації В УКРАЇНІ, - це те ж саме, що протестувати проти русифікації В РОСІЇ. Я мала на увазі сучасний час. Стосовно ж часів імперії, то я проти мовно-культурної експансії БУДЬ-ЯКОЇ імперії, тому поважаю і розумію всіх тих, хто противився насильницькій мовно-культурній експансії. Тому такі люди були праві. Тому я і питала, - звідки ваші висновки. Якби Україна була для Росії імперією, що здійснила українізацію, то після отримання росіянами незалежності я би вітала їхній супротив українізації У СЕБЕ В РОСІЇ, як і вітаю супротив русифікації УКРАЇНЦІВ В УКРАЇНІ.
    Так і я теж про це писала, що СЬОГОДНІ не Росія, а саме УКРАЇНСЬКІ хохло-москалі, виховані процесами совкової русифікації, на рівні парламенту-уряду сприяють подальшій русифікації України. Чи ви не звернули увагу на те, що москаль - це спосіб мислення, а не національність? Отож бо одне - пов'язане (є результатом) з іншим.

12. андрей-25

Нет, что вы! :) Я только украинцев считал :)

13. Gron

Gron тафгай

Калькулятор нє АК-47?

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та не лише в тому справа...
    Мислення,світогляд на Сході і Півдні України залишились совковими...
    От...щось собі здуру заліз на ОФ...
    Сенсу доводити щось немає...
    :)))
    А ви тут кажете вимишлене...:)

15. Gron

Gron тафгай

Ви впевненні про ЗУ стовідсотково?
    Пішов вичавлювати з себе совка.

• Подобається Подобається x 2
  16. VasMT

Да-а! Романе, а на ЛФ у вас показники кращі... ;)

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм..як на ОФ..вполнє...:nea:

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Раджу Вам ще перечитати книгу Кацапізм.
    Якщо Ві звісно її ще не читали.

19. Даяна

Даяна Well-Known Member

Тут кожен викладає свою думку, і ви не коментуйте цитату одного на відповідь іншого, тим паче, що хохол очевидно має не лише якусь одну характерну йому ознаку.
    Не кажіть що нам робити, і ми не казатимемо, куди вам іти .
    Не читала. Дякую за посилання.

20. VasMT

Слушне зауваження... І вам добраніч...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)