Вымышленное противостояние

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем I see light, 14 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Не выдержал, блин.
    Кто приведённые Вами слова сказал, Борис?

2. Даяна

Даяна Well-Known Member

Можна я за Бориса відповім?
    Один грузинський москаль, а шо ?

(Для кращого розуміння рекомендую статтю справжніх росіян, а не російських москалів: http://shiropaev.livejournal.com/38054.html )

Останнє редагування: 14 січ 2010
    • Подобається Подобається x 3
  3. Arthur

Arthur Well-Known Member

Тобто знижували кількість померлих в 30-х роках. Правильно?

4. Полковник

Полковник миється в бані

Нi шо!
    Эхха.....темнота!

• Подобається Подобається x 2
  5. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Лучше бы вы за Бориса не отвечали (тем более не совсем точно) :)

6. Даяна

Даяна Well-Known Member

7. lanka

lanka Well-Known Member

Це звучить як мінімум смішно, про які газети та телебачення йдеться? Місцеві? А центральні телканали, а Інтернет? Хіба незрозуміло, що завдяки Інтрнету і доступу до правдивої інформації Схід і Захід України перестали розділяти, це навіть ніхто не використовує у свої передвиборчій агітації

8. андрей-25

Вспомнил анекдот по теме:
    - Я знаю як нарешті об*єднати Україну!
    - Як?
    - Зібратися всім і закопати Дніпро! :)

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Правильно.
    Джерело інформації - співробітники Інституту Історії АН України, друга половина 70-х років, бесіда у вузькому колі.

А ще було таке формулювання сталінських часів - "10 років без права листування". І лише наприкінці 50-х спливала правда. Або - "зник безвісти"
    В тому числі і про братів мого діда і про діда моєї дружини.

Останнє редагування: 14 січ 2010
    • Подобається Подобається x 1
  10. premium

premium Well-Known Member

Навіть в Тернополі 90% радію російською, в Луганську навіть теоретично не може бути лише 30% російською. Це при тому, що в Тернопільській області 98% українців, а в Луганській - 58%.
    Телеканали, газети... все завалено російським непотребом процентів на 70-90.

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вынужден Вас огорчить. Мой зять работает на местной fm-станции - все новости только по-украински - причем в большинстве своем - какова ирония! - предоставлены они "Голосом России" (кстати - точно такие-же идут на общеукраинской станции Эра-ФМ )...Если звонят люди - или интервью - то да - по-русски. А что идет от имени станции - исключительно на державной. Вот так. :)

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Оте, шо на самом Вашем конце, ну як бальзам на душу...

13. андрей-25

В Киеве фм-станции тоже большинство на украинском и не только новости.

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Москали виноваты? ;)
    Или мы работать не умеем - а умеем только почесывая брюхо кивать на них головой....Кто, скажите, мешает нам выпускать книги, газеты, журналы? Путин? Я тут на форуме - да и в наших интернет изданиях читал, что Россия "демпингует" книжными ценами - и мы мол не можем против них стоять со своей полиграфией. БРЕД! Я впервые за 15 лет съездил на Рождество к друзьям по Северу в подмосковье, был и в Москве. Ходил по книжным магазинам - цены на книги - практически те-же - демпинга не видел. Если ОНИ при таких-же ценах работают - а мы - не можем, нам мало - значит мы - лентяюги и болтуны. Увы!

15. premium

тоді я хочу жити в Луганську...:haha:

16. - как красиво и культурно! Не то, что у немцев - "йа, йа, йа-а-а, дас ист фантастиш..." и всё разнообразие... :sad: ;)

- Это было бы самоубийством. Всё равно, что кандидату сказать "мою кандидатуру поддерживает Путин, и даже прислал политтехнолога" :))) Зато тезис о единстве все используют в предвыборной агитации (агитации за себя) - это, безусловно, лучше.

17. premium

Я ще нікого не звинувачував, а лише констатував факт.

18. Даяна

Даяна Well-Known Member

Авжеж, саме москалі і винні. Ні, не російські москалі. Українські. Ситуацію може змінити лише ПРОукраїнська влада в парламенті і уряді.

19. premium

основний контент радіо - це музика, а української музики там мізер... є канали на яких виключно російська попса чи шансон... ну є ще англомовні...

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

Так Німеччина в брати більше не нав'язується.

---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Спочатку називався Домаха

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Нєвжель нєпонятно, шо у меня с вашим русским неважно. Я хотел сказать, шо "на конце Вашего поста" Хотел править, а правку заклинило. У меня же комп со второй мировой...

Сходите, плиз, на донецкий сайт, я адрес выше давал, там культура ваших соплеменников во времена Союза Мордовией заценивалась...
    культурные... ешкин дрын...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)