Вымышленное противостояние

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем I see light, 14 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Даяна

Даяна Well-Known Member

Автора слів "Чемодан - вокзал - ...." не знаю. Знаю лиш одне, що ці слова як правило стосуються тих, хто лізе "зі своїм уставом в чужий город", на що відповідають: "Не подобається ??? Чемодан - вокзал - ..."

• Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

По-моему, впервые это прозвучало в Прибалтике.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Буде Україна в Європі - ніхто нікуди не буде їздити на заробітки. Я жив в Англії - не зустрів англійця, який скажімо, хотів їхати на заробітки в Італію. Та й заробітчан з таких в минулому бідних Румунії чи Болгарії теж не зустрічав.
    Торгівля чи співробітництво з Росією є нормальною річчю. Коли Росія стане нормальною, хоч трохи цивілізованою державою.
    А яка кооперація можлива з Росією, ми вже випробували. Більше не треба. Або як каже англійське прислівя, якщо хочеш обідати з чортом, знайди довгу ложку.

4. :)
    - вот в таких условиях дискуссии проходят ;)

5. Pedro

А це не тільки кажуть на постсовковому просторі. В нас в Австралії іммігранти також іноді нарікають на тутешнє життя. В відповідь їх запитують - а що грошей на зворотний квиток немає?

6. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, Мариупольцы, браво!
    Экою волну подняли.
    И ил тоже, конечно, мути даёт.

Не, я ТУТ не писатель - читать буду.
    Эх, хорошо!!!!

7. Pedro

Невстранець, вам не подобається? Є ж інші гілки... Please...

8. Даяна

Даяна Well-Known Member

В будь-якому випадку вираз "Чемодан-вокзал-Росія" використовуютьcя і самими росіянами, причому знаходячи у цих словах історичні причини:
    http://old.russ.ru/culture/20050109.html
    http://www.centrasia.ru/newsA.php?st=1151554680

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

По данным официального сайта городского совета население Луганска — 472,6 тыс. чел., (588 тыс. жителей [1] в агломерации, центром которой является Луганск)., из них украинцев — 58 %, русских — 40 %

• Подобається Подобається x 2
  10. Pedro

А як Маріуполь раніше називався? Здається іменем якогось придурка-комуняки.

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

И как? А мы в Украине - еще не пробовали... :)
    А вот из коопереации с ЕС вижу только создание из Украины отстойника для высланных оттуда мигрантов. Просто прелестное нам уготовили место - выгребная яма Европы.... :)
    Ах, да - забыл еще об очень старых автомобилях, которые мы должны, по мнению ЕС, принимать у себя... Еще и свалка автостарья... Как бы не лопнуть от гордости....

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Жданов. Уже и забылось.

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Отого пикатого Жданова

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

Ома, извини шо перебиваю

14. Дальневосточник

Листал паспорт - пытаясь выяснить - к какой части процентов я отношусь - к 40 или к 58....А может - к оставшимся 2? Срочно проясните!

15. Artemij

Artemij New Member

Я не хочу всю Украину русифицировать, да и все мои знакомые (человек 100 в Мариуполе) тоже этого не хотят:)

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Они прям щас отчитались, шо Вы попадаете або в 1% беларусов, або, шо много автотритетней, в 1% евреев.

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

Хароший мальчик!

• Подобається Подобається x 2
  17. Pedro

Чому ж не пробували? А до 1991? Там така кооперація була, що на Заході не чули назви Україна, Узбекистан, Грузія чи Білорусія... чи СССР.
    Хто був? РАСЄЯ! Точніше, РАША!
    Хочете знову такої кооперації? Знову повернення до ваших "істоков"?

18. Дальневосточник

Да, СБУ - не дремлет...Не зря они птенцы из гнезда нквд.... Ведь сразу вычислили, что я в израильской компании работаю...Браво!!! :clapping::clapping:

19. Arthur

Arthur Well-Known Member

Як, як? Дуже плачевно.
    За період 1927-1958р. в концтаборах СРСР загинуло 32 600 000 людей. (Це згідно даних взятих з джерел 60-тих років)

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Работайте на здоровье... пока...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)