Ну конечно. Что и требовалось доказать. ) Все с такой легкостью называют быдлом миллионы, а когда доходит очередь до себя любимого - быстренько в кусты.
Відповідаю - так. Я, так само як і ви, не хочу вважати себе бидлом. Але на відміну від вас - не називаю бидлом інших.
Спочатку потрібно вивчити, що це таке. Даю перший урок з того ж Ф.Ніцше Так ось наше бидло вибрало примітивне та некорисне для нього "хліба та видовищ" з наркотою та алкоголем вкупі. А ще наше бидло хоче пережити своє моральне та економічне падіння на печі за лузанням насіння.
В инквизиционном процессе прибегали к набору формальных доказательств, вот вы не только прибегли к методике инквизиционного следствия, но даже и к набору формальных доказательств )
Хто має назву "бидло" в сучасному світі. Всі ті, хто не може (та й не хоче) захистити свої людські права, хто має Дон Кіхота чи Стуса з Сахаровим за "лохів". Ще в народі цю біомасу називають ЖЛОБАМИ, які здатні не будувати громадянське суспільство, а лиш пристосовуватися до створеного кимось енергійнішим.
Угу... 46 тыс. с копейками, и типа 40 (сорок) мертвых душ. Сильно подозреваю, что гэбнюковские провокаторы эти все 40 были. Но... Из-за них Парнасу в регистрации отказали.
[OFFTOP]Та что такое! Количество модераторов растёт прямо на глазах. Неужели все так хотят власти? )[/OFFTOP]
Правильно делаете! :rose: Это они от полового бессилия так себя ведут по отношению к женщине:rolleyes:
[CENZ]О тепер я розумію, чому ви "виловлюєте" по всьому форуму мої дописи щоб їх оцінити "полный вздор" [/CENZ]