наличие бюллетеней в урнах до открытия участков и заполнение председателями комиссий бюллетений - это провокация? враги, кругом враги
Уточните, пожалуйста, в случае зафиксированного нарушения нужно: 1. отменять выборы по всей стране, 2. признать недействительными итоги голосования по участку, где произошло нарушение
Видео. Тульская область: Предотвращение вброса бюллетеней за едро http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xud7fagvj6U
Вспомнилось: "Правопорядок в стране определяется не наличием воров, а умением властей их обезвреживать!" (с)
А вот для меня интрига состоит в том, что я не знаю сколько Рамзан Кадыров подкинет едрисне. 70% или 90%?
Та він дуже могутня інтелектуальна глиба для розшифровки таким злидням, як ми. Так в Росії рахують не проЦЕНТАМИ, а проКОПЄЙКАМІ. 130 процентів рівняються 100 прокопєйкам. От неграмотні люди! Надобраніч. Хоча яка вона добра, коли я буду цілу ніч крутитися і думати про долю демократії в тих болотах.
Процедура, як її не дотримуйся не замінить духу. Точніше, якщо немає духу демократії, то не буде дотримуватись і процедура. Якщо люди не хочуть демократії, не вважають її за найвищу політичну цінність, більш важливу ніж хто, праві, ліві, соціалісти, капіталісти переможуть і прийдуть до влади - то й процедура не врятує. Люди оберуть собі батьку-диктатора назавжди. Так було у Білорусі, в Україні так зробили ті, що обрали "покращення життя вже сьогодні", ви, німці, так Гітлера обрали, не було у вас з кайзерівської германії демократичних традицій - то й обрали фашистький режим. Поки люди йдуть на виборчі дільниці, щоб обрати таку владу, за якої не буде потрібно ходити на вибори вже ніколи - демократію в Росії процедура не врятує. Як в Україні не врятувала, як у Єгипті он обрали ісламистів. Ой, здається, я почав говорити як ті, що кажуть - народ в Росії дикий-с, такому волі обирати власну долю давати не треба поки що. :rolleyes: