Тема создана в связи с отсутствием в Беларуси свободного интернета без цензуры, в надежде что сюда заглянет кто то из беларусов. Не думаю что большинство белорусов знает людьскую мову.
А шо, Ваше большінство бєлорусов знає тільки вєлікій і могучій, і не знає навіть бєларускої мови? Чому ж Ви не назвали тему на білоруській мові А якщо без жартів, то є правила Форуму Чи Вас чужі правила не обходять? @tiavik, Ви кацап?
Я белорус. Крым считаю украинским. Днр, лнр не признаю. Если я нарушил правила форума тему удалите, меня забаньте. Я спорить не буду.
@tiavik Не "Если я нарушил правила форума", а Ви справді порушили правила форуму. Тому якщо Ви не кацап, то ведіть себе так, як має себе повести в подібній ситуації порядний хлоп
Ну я не могу с уверенностью утверждать что нарушил правила, потому что не читал их перед созданием темы. Я их читал перед регистрацией семь лет назад. А тогда всё было немножко не так как сейчас.
Як то врємя от врємєні? Ви ж мусет вибирали свого президента вже п"ять разів, в 1994, 2001, 2006, 2010, 2015 роках Хочете ще частіше?
А чому не периізбіраєте? Глянув Віку: білоруси весь час вибирають президентом одного і того ж кандидата.
Ещё Сталин говорил "Не важно как голосую важно как считают". У нас считают так что получается 83% независимо от волеизъявления народа. И конституцию диктатор переписал под себя.
Для чого Вам Сталін? Він вже давно зігнив. Маєте якісь свіжі ідеї? Я не поняв - Ви сюда прийшли стогнати, що у вас не так, як Ви того хочете? Що особисто Ви зробили для того, щоб були зміни в підрахунку голосів і щоб змінити вашу конституцію? @tiavik, Ви чому досі не виправили назву теми? Ви кацап?
Як це "удаліть"? Ви прийшли, напаскудили, а хтось за Вами має прибирати? А мої запитання куди подіти? @tiavik, Що особисто Ви зробили для того, щоб були зміни в підрахунку голосів і щоб змінити вашу конституцію? Може Ви зверталися до правозахисних органів?
@tiavik Не звертайте уваги це відомий весь ЛФ троль , його вже банили але він є гівно тому не тоне, а знаєте є українське прислів‘я не чіпай гівно воно не буде смердіти, тому не відповідайте йому , най плаває і само собі смердить