ВЫБОРЫ: голосование и итоги второго тура.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 7 лют 2010.

1. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Во! Я же говорил, что плавно переходим на второй государственный...:)

2. Uromyces

Uromyces Well-Known Member

Путин обучит, как это делается? Благо, свобода слова в Донецкой области закончилась с убийством тележурналиста Александрова, помните такого? И неспособность следствия найти убийцу? Теперь чего ожидать, затыкания рота по всей Украине? А 95 кварталу позволят шутить исключительно на уровне мочеполовой системы?

3. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Неее... теперь такие слова должны будут выучить все! А кто не захочет, тот будет депортирован...:)

4. Dudarina

Dudarina Well-Known Member

Вы ещё не заметили генетическую тягу даже того народа к силе?:wacko:
    Зона, не зона, РИ, РФ, татары, турки, литовцы, поляки - было бы, кому сапоги лизать!:good:

5. Не надейтесь, Янукович пришёл всерьёз и надолго.
    Старческий энурез?Или что-то с либидо?

А вот инвестиции сейчас действительно побегут из гауляйтерства

6. было бы, кому сапоги лизать!:good:

Я вижу наш Амадей сменил рольганг...
    Дикая дурь!Петушковая...

7. Serena

Serena May Flower

и зачем ему это надо? я в шоке:wacko:

8. olegp

olegp миється в бані

по логике, они и в 2005 должны быть такими же,
    если бы тот майдан быть реально за демократию, а не за кумира

9. Змейка

Змейка Well-Known Member

Ну расскажите мне, как обстоят дела со свободой слова в Донецкой области.:)) Ато я тут живу и не знаю.:))

Наши правоохранители во главе с Луциком вообще хоть одно преступление раскрыли? Ну хотя бы псевдо-отравление Ющенки? Или убийство Гонгадзе? Или "самоубийства" Кирпы и Кравченко?

10. Uromyces

Как вы выразились "Луцик" этими делами не занимался, этими делами занимается донецкий генпрокурор и его подручные.

11. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вы сами-то поняли, что написали?:scratch_one-s_head:

12. Uromyces

А что не поняли вы? Упомянутыми вами делами занимается не МВД, а генпрокуратура во главе с Медведько, который на эту должность пришел с Донбасса (лень гуглить, по-моему он из Енакиево). ТО есть это донецкий до мозга костей генеральный прокурор, что неоднократно доказывал.

13. Змейка

Змейка Well-Known Member

Медведько сам пришёл? Или его оранжевая власть назначила?

14. Uromyces

Партия регионов дает!!!! Так откровенно кинуть лохов - свой электорат!

И это только начало "выполнения" своих популистских обещаний!

15. Uromyces

Назначил Ющенко, мотивы, почему именно найденный Кучмой Медведько, никому не известны. Но факт есть факт - все "резонансные" дела расследует именно ГПУ, и крайне неуспешно. Так что по крайней мере здесь Луценко не при чем.

16. Змейка

Змейка Well-Known Member

Тут какая-то нестыковка. Вроде ж, в прошлом году этот закон уже был принят.

http://glavnoe.kharkov.ua/news/n36585

17. Оникс

Оникс Well-Known Member

Видела результаты экспетизы: велосипедист в момент аварии ехал со скоростью 120 км\ч! А суть в том, что голубой мажор сбил человека, а его отмазали. Жена добивается справедливости уже не первый год. Прокуратура хранит молчание... И таких дел немало ... Расчитывали, что Тимошенко сменит прокурора и будет хоть какая-то возможность дать делам ход...

18. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Согласен на 100%. И не только я.
    Тут много говорили о том что наблюдатели ничего не видели, но как оказывается, не все не видели:

Деякі українці США не готові визнати вибори демократичними
    Оксана Лiгостова
    Київ
    09/02/2010

На відміну від спостерігачів більшості міжнародних місій, які дали схвальну оцінку президентським виборам в Україні, деякі спостерігачі від українських організацій США не поспішають з таким висновком. Український конгресовий комітет Америки та Світовий конгрес українців заявили про порушення, помічені під час моніторингу виборчих дільниць 7 лютого, і висловили сумнів у тому, що вибори були «чистими».

На прес-конференції в Києві президент УККА, голова місії міжнародних спостерігачів від УККА і СКУ Тамара Олексі повідомила про порушення, зафіксовані членами місії. Агітаційні білборди одного з кандидатів, що висіли у день виборів; голосування за копіями паспортів та складання додаткових виборчих списків без рішення суду; підозріле – подеколи у 5 разів – збільшення кількості хворих у лікарнях у день голосування. Такі та інші факти містяться у звітах 136 спостерігачів від українських організацій США, які працювали на 220 дільницях у різних регіонах України.

«Порушення були», – наголосив на прес-конференції головний спостерігач від Українського конгресового комітету Америки суддя Богдан Футей. Як він додав, – «Чи всі ці всі порушення можуть бути підставою для зміни результатів виборів, це, очевидно, ще є питання. Будемо чекати на офіційне оголошення результатів ЦВК. Почекаємо, поки з дільниць надійдуть протоколи, хто буде оспорювати ті протоколи і чи будуть судові процеси».

Як заявив суддя Футей – незмінний спостерігач на всіх виборах в Україні, починаючи з 1991 року – на нинішніх виборах його як правника найбільше занепокоїло те, що виборчий закон був змінений за кілька днів до голосування. Таку ситуацію суддя порівнює з футбольним матчем:

«Почалася гра в футбол. Перший тайм закінчився, а в перерві міняються правила гри. Навіть якщо це не матиме жодних наслідків, але воно зле виглядає. Це значить – щось не в порядку з виборчим процесом».

Своєю чергою, сумнівається у демократичності й прозорості виборів головний спостерігач від Світового конгресу українців, екс-голова СКУ Аскольд Лозинський. Як він зауважив на прес-конференції в Києві, «Я не кажу, що я є розумніший, ніж міжнародні спостерігачі від ОБСЄ, але я україномовний, працюю без перекладача і є страшний скептик і цинік. І тому, окрім дрібних виборчих проблем, бачу й інші, серйозніші».

За словами Лозинського, на дільницях у Києві він побачив багато молодих людей серед членів комісії, які представляли кандидата Януковича. Це його здивувало – адже вважається, що електорат Януковича це здебільшого літні люди. Проте у розмовах з’ясувалося, що ці люди представляють інтереси лідера Партії регіонів зовсім не з ідейних міркувань – для них це просто можливість заробити.

«Я це називаю демократія бідності. В Україні є бідні люди, які потребують допомоги і які заради заробітку погодяться вийти на будь-який політичний мітинг, представляти у виборчій комісії «не свого» кандидата, продати свій голос. І є олігархи, які хочуть на цій бідності спекти свою політичну печеню і можуть це дуже легко влаштувати. Тому я поки що не можу сказати, що ці вибори не були підкуплені. Причому суд не вирішить цього питання. Бо якщо можна купити виборців в Україні, то можна купити і суд. Чому ні?», – зауважив Аскольд Лозинський. Як додав екс-голова СКУ,
    «Я не готовий визнати Віктора Януковича президентом України, не готовий це зробити і Світовий конгрес українців. Що буде далі? Поживемо – побачимо».

Нагадаємо: у місії спостереження за другим туром президентських виборів в Україні взяло участь близько 4 тисяч міжнародних спостерігачів. Абсолютна більшість спостережних місій, у тому числі місія ОБСЄ, дали позитивну оцінку виборам. Схвально оцінив організацію виборів також уряд США. Як сказано в заяві посольства США в Україні, «Проведення і першого, і другого турів виборів засвідчило, що зроблено ще один крок у напрямку зміцнення української демократії». http://www.voanews.com
    --------
    Итак, не все так однозначно, выходит.

- И то правда.
    - А можно и без лозунгов. И почему только обоих?

19. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Тогда четверых.:)

20. Uromyces

Так в оппозиции регионалы много чего наобещали и внесли на рассмотрение рады. Законов о повышении соцстандартов было несколько. Назывались они по-разному, но суть была одна - помочь разным малоимущим, чего реально они делать не собираются. Вот из другого источника, если приведенный не нравится:
    Партия регионов не проголосовала во втором чтении за собственный закон о соцпомощи

Ну кинуть лоха - разве это грех для донецких:))? Тем более что этот лох свой голос уже отнес регионалам.

а де твій аватар? :)