Выборы 2012: перспективы политических проектов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Оникс, 16 сер 2011.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

Кириленко выступает за это, потому что у него вариантов нет.
    они либо "сливаются" как Сирожа, либо пролетают, но "совместное объедение" - звучит круче.
    я бы перевел это так - "Юля, возьми нас к себе"

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

Да не совсем так - оппозиции надо объединяться. Оппозиция - это в моем сегодняшнем понимании, это все, кто по самым разным причинам не поддерживает ПР, не хочет или не может объединиться с ПР по любым мотивам - политическим, идеологическим, личностным...
    Поодиночке все эти партии просто растопчут, а вот вместе у них есть хоть какай-то шанс. Как и тех граждан Украины, кто против ПР в любых ее проявлениях, формах и персоналиях. Кто за демократию и европейский выбор.

3. White Snake

наверное, для того чтобы объединяться, об этом должна вначале заявить Юля, причем заявить грамотно, четко и внятно
    в противном случае - остальные будут выглядеть просителями.

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

Она сейчас не в том положении. Вполне возможно, что выборы пройдут без нее. она это понимает. Хотя кое-что могла бы и сделать - писать-то ей можно...

5. White Snake

подождите, а как же тогда возможно "объединиться вокруг", если главный объеденитель будет молчать?
    да и условия озвучить не мешало бы, а то будет как с сирожей, и если будет так, то увы и ах...

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

Вокруг - это самое сложное. Думаю, что на вокруг претендуют несколько политиков...
    Пока идет переговорный процесс, вырабатываются какие-то общие действия...
    Окрытость - это очень важно.Договоренности, конечно, должны быть озвучены. Они должны быть понятными и убедительными, чтобы те, кто, например, против Тягнибока, или Юли, или Луценко четко понимал, почему они объединились и ради чего надо голосовать за кандидатов объединенной команды.

7. White Snake

не думаю
    у меня такое ощущение, что все ждут хоть какого-то прояснения ситуации с юлей
    никто не может понять цель этого цирка.
    и только когда поймут, начнут думать и действовать исходя из этого.

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

Естественно ждут... Но переговорный процесс идет. Хорошо, что хоть разговаривают, вместе шли в колоне на День независимости...
    Вот это точно...

9. White Snake

поживем увидим
    хотя меня уже весь этот цирк задолбал, я больше склоняюсь к двум вариантам
    или вилы, или ну их всех нахер, пусть творят, что хотят.

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

....

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якщо ви маєте в виду партії, то їх просто в нас немає, а є кучка бездар, які імітують їх діяльність. Наводжу приклад, чому виборець все більше відчуває цю сурогатність та імітацію, тому й не підтримує масово їх починання.
    Після бездарного маршу 24,08 я пробув майже день в наметовому містечку для аналізу невдач. І прийшов до такого висновку. Народ там мають за повного дурня. Якщо "бандюки" повністю імітували "глас народу" маханням їх прапорами купленими студентами і навіть забороною заглядувати в їхню зашторену клітку, з якої видно тільки маківки прапорів, то в "опозиції" більш масштабна імітація. Задекларовано, що в наметах йде прийом депутатами народу, в якого поводів для звернення "з гаком". Та ці депутати так же "приймають" народ, як і Яник в своїй приймальні на Шовковичній, давши цю справу в руки безвідповідальних осіб, які не можуть відповісти на елементарні питання. В час, коли по словах цих "опозиціонерів" вирішується доля держави, вони, як почесні гості інколи з'являються в наметовому містечку навіть без натяку на протестну та солідарну з Юлею та Юрою ночівлю в наметі та прийом громадян. Вони ВИЩЕ ЦЬОГО, що народ помітив і відмовив в підтримці.
    Крім цього знову наметове містечко повністю керується новою когортою ВОЖДІВ, які теж вже мріють про депутатство і не дають тамтешнім протестникам і шансу на якусь ініціативу. Я бачив як не допускали до тамтешнього мікрофона ПРОСТОГО жителя наметового містечка з вдаваною метою "не допусити провокації" виступу перед 30-ма людьми таких же ПРОСТИХ жителів містечка.
    То чим же відрізняється два табори? Якщо "бандюковий" є повністю імітацією представництва народу, то "опозиційний" є місцем перебування галасливих, але не дуже компетентних бабок з вождями, які підм'яли ситуацію під себе і своєю корпоративністю теж відрізали себе від народу.
    Висновок. Перспективи в народу досить плачевні. Вибирати немає з кого. Партій немає, а є зграї по інтересах. Інколи навіть зграї імітують. Так об'єднання Катеринчука з Гриценком подають як "об'єднання партій". І головна причина песимізму в відсутності ЗМІ, які давно вже повинні все вищенаписане видати людям для аналізу та вказування імітаторам, що їх потуги не ефективні. Ще ці сурогатні ЗМІ не дадуть нам достатньої картини й кандидатів-мажоритарщиків, що дасть можливість цим пройдисвітам крутити виборцем, як "циган сонцем". Тому раджу Онікс відкривати краще теми про відсутність ЗМІ та судів, які зведуть наші чергові виборчі потуги НАНІВЕЦЬ з ще більшим розчаруванням народу та радощах "5-ї Колони" та "доброзичливців" з півночі.

12. Оникс

Оникс Well-Known Member

Так, партій у нас фактично немає. Є так звані політичні проекти. Але ж і нічого іншого немає.
    Та не тільки там - наші політики так відірвалися від народу, що не можуть допетрати, як з народом розмовляти... Я спілкувалась с першими особами декількох партій - тон такий, наче вони віщують, пророкують, проголошують непохитні істини... Спілкуватися зразу перехотілося, а той конструктив, яких хотіли запропонувати, пропонувати теж перехотілося... У нас всі ці опозиционери таких людей підібрали для притставництва своїх політсил, яких у нормальну фірму двірником не візьмуть...
    І це дуже знайоме.... Тому я поки схиляюся до того, щоб поки "грати" старими фігурвми, бо нові на данному етапі можуть бути ще гіршими. А, головне, це можуть бути люди ПР, які "косять" під нових...

Я вже писала, що ті, хто об'єднаються, як альтернатива ПР, поринні об'єднати кошти на інформаційну рекламу - газета, буклети тощо... Зараз більшість ЗМІ під ПР, вони почали "освоювати" і інтернет...
    Пане Прокопе, без нового законодавства, без зміні позицій в ВР - з судами нічаго не зробишь - пока ПР при владі, буде тіко ще гірше.
    Незалежні ЗМІ - теж в повітря не з'являться. тут говори - не говори, ніяких шансів від розмов... Буде і далі повна влада ПР - навідь шансу не залишиться...
    Тому требі, як на мене, "взяти" ВР... Непогано було б, якщо б у ВР була Тимошенко. Вона вийде з-за грат трохи іншою людиною, вона буде робити все, щоб поквитаться з ПР, а це було б добре...

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я не думаю, що ви така наївна. Зміни в державі в позитивному напрямку можуть піти лише під тиском ПОВСТАВШИХ МАС. Все інше - мрії дурня. Хвороба така запущена, що потрібна лиш ОПЕРАЦІЯ, але чи здатен на неї кастрований колоніалізмом та останніми невдачами народ.

14. Оникс

Оникс Well-Known Member

Я поки що маю надію на мирний шлях. :rose:

15. Оникс

Оникс Well-Known Member

По инициативе "Фронту Змін" в Краматорске договорились о сотрудничестве 12 партийных организаций

При использовании материалов сайта www.hi.dn.ua

16. Inga

Inga Дуже важлива персона

Любопытно, мажоритарка действительно может накрыться медным тазом?

http://ubop.net.ua/chtivo/v-chem-prichina-sluhov-ob-otkaze-ot-mazhoritarki.html

17. Оникс

Оникс Well-Known Member

Тут не совсем верно.Мажоритарщиков могут выдвигать только партии, самовыдвижения пока в поекте нет. Т.е. можно выдвигать таких мажоритарщиков, за которых заплатит партия.
    Если поднять проходной процент до 7, то ПР не нужны ни тигипки, ни балоги, ни литвины... имея в руках админресурс, ПР преодолеет этот барьер со свистом. Из оппозиционных партий его смогут преодолеть 2-3 партии, плюс коммунисты (со скрипом).... Т.е. ПР получит большинство... Может опять кого-то перекупит...
    Так что списки для ПР дешевле обойдутся. И скандалов меньше внутри партии...
    Вариант с отменой выборов - это самое то, но его провернуть будет непросто...
    А вообще-то вероятность народных волнений в недалеком будущем очень высока... Уж слишком нагло рЫги "хозяйствуют", вообще нюх потеряли, да и тормозов у них нет - психология такая...

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

Яценюк: Демократичні сили перед виборами мають підписати угоду про співпрацю

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Гавел та Кромвель теж мали надію. Тільки перший не так запущену хворобу вилікував терапевтично, а ось Кромвелю прийшлося добивати феодалізм кров'ю та насиллям. Вихід з цього ганебного становище в України лиш ОДИН, простий до примітивізму - новий ЗАГАЛЬНОУКРАЇНСЬКИЙ МАЙДАН з відстороненням на ньому від мікроХВона бувших в використанні вождів, які сплюндрували всі попередні надії. а який цей Майдан буде, мирним чи ні, все залежить від опору нинішнього паразитичного держапарату.

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

Т.е. на выборах 2012 придется работать с теми политиками, которые есть... Остается надеяться, что оппозиция сумеет договориться...
    И пока, из перечисленных Ляпиной лидеров, в создавшихся условиях Юля наиболее "боеспособна". Есть надежда, что выводы сделает. Да и ПР хорошо "потрусит"... А там, глядишь, и гражданское общество начнет прорисовываться, и новые люди появятся в политике...

а де твій аватар? :)