ну чому ж? вибори президента -- чудова можливість піаритися для обмеженої кількості людей це не вибори до вру, де списки з десятками і сотнями людей, чия біографія нікого абсолютно не цікавить от, наприклад, пані єлєна (чи товариш єлєна?) не знає нікого зі списку партії регіонів, їй достатньо знати вождя! [OFFTOP]ну може чула про десяток партійних функціонерів, але все одно голосуватиме за пру.[/OFFTOP] окрім публічності є ще й закулісні ігри в середині партії наприклад, пру -- бізнес-проект, точно такий самий, як і сдпу-нуль -- доки мають владу, доти існують, як тільки владу втратять -- розваляться. так було з сдпу-нуль, так було з "наш дах президент" (кучма), так само було з "партією сприяння президенту україни" (кучмі) ецетера ецетера. відповідно для того, щоб певний клан у партії жив чи хоч животів -- тре нагадувати про керівника чи представника цього клану, от і маємо у списку: - костенка - ратушняка - противсіха - богословську - рябоконя - супрун - бродського
насправді все дуже просто -- людям грошей хочеться, от і торгують собою направо і наліво а це тільки технологія, шлях до того, щоб продатися подорожче
я поняла тебя, но именно поэтому и говорю, что ж так сложно. Столько возможностей заработать деньги существуют, но люди выбирают для этой цели политику...я бтак не смогла
) Даа, политика - сложная штука.... Тут надо творчески....:rolleyes: Я постоянно восторгаюсь дирижёрскими способностями регионала Чечетова в ВРУ... Талант не купишь, не продаётся...
бачте: кожному своє... хтось буде працювати, хтось буде красти, хтось буде шукати ворога, який у всьому винен....
Главное не то,как выбудете голосовать,а хто решение об 3 туре принимать будет.Ась!? И Чего меня вспомнили я ж так против всех нажал шоб накому не обидно было.
на самом деле это вовсе не так сложно) Достаточно посмотреть фильм Вся королевская рать. Технологии манипуляции сознанием, в действии. Я всегда поражался как люди довольно успешные в жизни, в бизнесе, сумевшие вывернуться наизнанку в госсистеме чтобы достичь чего-то, верят в обещания по ТВ....
на минулих виборах до вру мав можливість побачити керівництво ндп. бездарне керівництво, скажу я вам. костенко -- цілком можливо, що був би непоганим президентом, тільки його уламок "того" руху є малочисельний та маловпливовий. відповідно і широкої підтримки серед людей не має...
я так понял авторов картинки ,что ходить голосовать не*** да и (незачем)... былоб неплохо в голосовалку вставить пункт № 1-не пойду голосовать и убрать открытость голосования.... вот это на мой взгляд интересно...
я скорей всего за Ющенка буду голосовать . Хотя бы потому, что если он не подходит России , значит он подходит нам.