Это еще не вся Украина, да и с Крымом непонятно- там Киселев развернул анти-компанию. Оно конечно наберет прилично, но не так как в последний раз.
анти-компания хороша, когда есть шо предложить взамен, а победитель определится в зависимости от того, воспользуется ли Юля ошибками Янука или нет)
Та-а-к...слухаю Нарід і народну мудрість,і не буду класти яйця в один кошик! Свої яйця я ношу з собою і покладу за реально маючих шанс перемогти...одне за Ющенка,друге за Гриценка.) Якщо Ющенко,який краще розуміє ситуацію покаже приклад і...зніме кандидатуру на користь Гриценка ,то і я...і я так! І другі зможуть так - щоб перемогу отримати в 1-м турі! Уявляєте всі кандидати Реально Побачили свої шанси і ради України зняли свої кандидатури.Ради Сімї,Миру,Спокою,і Ради Захисту свого Краю від Тих інших,котрі Нас Дурять! Ради Того Одного,Це вартує зробити Всім кандидатам! А тих,Хто це не зробить слід буде вважати...Нещирим українцем,котрий на шось-там,на якесь цудо надіється ще! Чудєс більше не буде!Валюта кінчається...як і євро для деяких європейськив країн (Греція,Італія,іспанія,Ісландія...) НИНІ ВЖЕ! Це серйозно! (Серйозно і жартома!)
В 1 туре вообще смысла нет, поэтому за Васю- по приколу, ибо 1 - тому що Вася 2 - тому що Притивсих) ну, а 2й -решающий в случае победы Янука с небольшим перевесом при разнице 2-3% он вполне может просто слить презпост, опыт в этом у него есть наилучший вариант- победа Янука при разнице 4%, тогда он не сольет, но и Юля не согласится, от и начнется дележка, и Янук не кинется заигрывать с захидняками поэтому если по экзитполам Янук будет впереди более чем на 3-4%- за Юлю,Юля впереди- за Янука