VW Golf 2 Що це таке?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Dj_Deimos, 5 лип 2007.

1. Dj_Deimos

Dj_Deimos Well-Known Member

Відповідь: VW Golf 2 Що це таке?

У мене таке запитання появилось. А Гольф 2 з 1,6Л , на Драгу, потяне ВАЗ 2109 1,6Л. З другом спорим вже не один день. Може хтось підскаже?

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

То все залежить від характеристик і технічного стану обох машин. Від коробки передач, компресії в циліндрах, ваги тощо. Кажуть, у Львові є "вісімка", яка натягує на 402 метри Субару. Але в неї запхано стільки грошей, що можна пів тої субари купити :) Попередній господар теперішньої моєї машини - харків"янин - розповідав, що у них є вісімки, які виїзжають 402 метри за 12 секунд...

ВАЗи дуже добре піддаються гоночному тюнінгу оскільки це доволі дешево і їх "не шкода". Головний мінус в тому, що на машині, заточеній, під драг їздити по місту нереально :) Вона п"є бензину як коняка, реве як трактор і рушає з мінімум 3000 оборотів :)

3. Dj_Deimos

Матіні, я всетаки не з лісу втік. Я питався про заводскі машини, тех параметри бачив і не раз, а як на справді не знаю, тому питаюсь у людей які буваю частіше за мене на гонках. Знаю точно що ВАЗи 8 і 9 інжекторні, дуже достойні суперники гольфам з 1.6Л карбюраторні.

Цю вісімку бачив в дії. Там нічого в салоні немає, крім сидушки водія, руля і панелі приборі. Капот з пластика и багажник теж. Все стікло поміняв на пластикові, або мені так здалось. Запаску тоже викинув))) Під капот нікого і близько не пускає. Но думаю там десь під 200кобил є. Нажаль тоді він не з Субару тягався а з Мітсубісі ГТ 3000

А в інтернеті таких заряжених ВАЗів як собак не різаних бачив. Куча відео з гонок як вони тянуть все що має 2 і більше коліс. Десь в Россії іздить ВАЗ 2105 який витискає 270км\ч. І Волга яка пре під 300км\ч. Але впізнатих іх дуже тяжко, таке наліпили для айродинамікі що ледве впізнав. А в житті я бачив ВАЗ 2101 який натянув БМВ 750 як дитину. Або водій на бмв гірше за мене або там копійка з таким мотором що у мене фантазії не хватає

4. Markell

Markell Well-Known Member

Для початку треба визначитись, з якою метою береться автомобіль.
    Якщо стоїть питання про використання машини для драгу, тоді тільки ГТІ, причому бажано шукати 16-кл-й. І ні один стоковий Ваз такого Гольфа не об*їде,навіть 16-кл-на 10-ка.
    Якшо потрібен економний трудяга, тоді 1.6, хоча і такий екземпляр бриє непогано.
    Що стосується Вазів, то їх набагато дешевше затюнити порівняно з Гольфом, але вони програють і ззовні, і по комфорту, і по безпеці. і по надійності і по корозійній стійкості. я колись їздив на 2108 94-го р.в., зараз в мене Гольф ГТІ 86-го. І свого Гольфа я б не проміняв навіть на 2109 2004 року, бо просто не зміг би на тому їздити після гольфа.
    Якшо серйозно готувати машину до драгу, то потрібно буде іти на серйозні затрати, і вкінцевому підсумку на такій машині по- місту не поїздиш. (як вже зазначав Мартіні). А для покатушок "с вєтєрком" вистачить і стокової ГТІшки (в добр. тех. стані), я своїм Гольфом і 520 бумер легко об*їжджаю, не те шо 8-ки і 9-ки.

5. Dj_Deimos

Добре. А якщо взяти Гольф 2 1.6Л 8 клапановий. Я вже багато варіантів перебрал, чомусь 1.6Л для мене самим оптимальним здається. На Драгу себе не погано покаже і тим більше на трасі, максималка в нього десь під 170км\ч буде. Їздив пару раз на Гольф 2 з 1.3л, на трассі витиснув під 150км\ч.

Мене більше всього цікавить динамічтне прискорення, звичайно в межах розумного, економічність і надійність. Комфорт мене взагалі не цікавить, я на волзі себе почуваю комфортно і в жигулях теж. 16секунд до 100км\ч для мене буде в самий раз, але не довше, 160-170км\ч мені хватить з головою. Рановато на більших шводкостях їздити. Тим більше що це вже будуть за високи обороти двигуна, а я ще хочу їздити, а не ремонтувати. Наскільки я розумію, при максимаці в 170км\ч нормою для двигуна буде 140-150км\ч. А якщо вже дуже припиче на Драгу покататись, 98 в бак і флаг в руки. Кольця прогорять з часом, але на дистанції в 100км навряд, навіть волга більше витрамиє з 98 в баці.

Ще таке питання, хтось ставив на гольфи, сидіння від Спарко. Якщо ставили, то кріплення там треба дуже переробляти?
    І ще таке питання, литі і титанові диски. Як вони на наших дорогах, чи краще поставити гарні ковпаки? Низько профільну гуму не хочу, хочу просто гарні диски.

6. Dj_Deimos

В скільки в оцінете його? Але так, реально)

7. Markell

Не менше 5700 у.е. А коштує він мені набагато більше, не враховуючи скільки в нього вкладено власної роботи, просто виходжу з реальних цін на Гольфи, автомобіль робив для себе і продавати поки шо не хочеться. Хто бачив мій гольф і їздив на ньому, підтвердить, що для цієї машини це не завелика ціна. Не зважаючи на 86 рік, у машині важко до чогось придертись.
    п.с. розгін до 100-ні треба дивитись у мануалі до кожного конкретного типу двигуна. Можна знайти на http://www.volkswagen.msk.ru/.
    п.п.с. в мого Гольфа 100-ня в районі 9 сек. (Інколи менше, залежить від настройок).

8. Dj_Deimos

То що там пише, мене не дуже цікавить. Там ж беруть ідеальний двигун, з ідельними дорогами, покришками і бензином. А що вийде в реальності не відомом, з нашими дорогома, покришками і т.д. Думаю що за 16сек до 100 гольф 2 з 1.6Л видасть.

9. Dj_Deimos

Гольф 2 1.6Л карбюраторний 87-89років з пробігом 200-250тис, 5 КПП, 4200у.е нормальна ціна буде?

10. Markell

Треба дивитись на стан і комплектацію.

11. Dj_Deimos

В мене до вас появилось ось таке питання. Якщо, буде з вигляду хороший гольф, тоість один з варіантів покупки. Можно буде запросити вас, ви би його подивились і т.д. Звичайно не за дякую, як говориться, дякую в кишеню не положеш

12. Markell

За умови, що буду мати вільний час-допоможу чим зможу. Треба буде лише попередньо домовитись. Але такі нюанси, як компресія в циліндрах і геометрія кузова вам подивиться лише фахівець з відповідним обладнанням.

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

Акция: покупайте автомобиль "Ока"! Под каждой третьей крышечкой капота - двигатель. В каждом десятом двигателе - масло, в каждом сотом - машинное.
    Торопитесь! Количество двигателей - три.

• Подобається Подобається x 2
  14. Dj_Deimos

Ну це зрозуміло, до фахівця обовьязково і провірка в ДАІ.

15. Dj_Deimos

Цікава акція, треба попробувати, а вдруг виграю)

16. Travel

Travel New Member

в самому блоку нічого неробилося тобто немінявся хід поршня і всяке таке, замінений розапредвал, і коробка передач інша, замінена форсунка і всякі такі мєлочі. Сідушки задні і передні від Гольф 3 , широкі бампера, мінімальний тюнінг (пороги заварена кришка)
    фотки можна побачити на львівському ВВ клубі (силка в підписі)

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Зазвичай дані "розгін до 100" дають за результатами, коли за кермом - водій-випробувач. Який спочатку добре потренувався на предмет "оберти / передача".
    Якщо не шкода зчеплення, можна й поліпшити заводскі дані. :)

18. Dj_Deimos

Я так фотки і не знайшов, руки просто не з того місця ростуть))) Скільки хочете за свою машину?

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Гольф Тревела ліворуч. Посередині зафіксований у дивній позі - ваш покірний слуга :)

20. Полковник

Полковник миється в бані

Ой, так Вы МУЖЧИНА??????

а де твій аватар? :)