Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? понижену передачу включи і обганяй. однозначно!!!!!!!!!!!11 Опель кадет
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Гадаю що це огульне звинувачення. Напевно вони сипляться прогнозовано. Дивлюся вчора зранку по 5 каналу Рауля Чувачаву він каже: -"немає проблеми для виробника (мова про Тойоту) зробити підшипник який буде ходити 100 тис., але навмисно роблять ресурс 30 тис. і всі задоволені. Хтось його виробляє, транспортує, встановлює - кругообіг грошей." Звісно, якщо буде стояти в теплому гаражі, а Ланос - працювати в таксі.:D
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Однозначно сказати не можна, тому що 17-и річних Ланосів ще просто немає, щоб порівняти. В мене на бувшій роботі є Ланос 1998 року випуску. Коли я бачив, як його товчуть, то серце кров"ю обливалося... Грошей у нього майже ніхто не вкладав (бюджетна машина - значить нічия), масло міняли не кожні 10 тисяч, а коли є кошти, бензин який будь заливали. Коли Ланос тільки дали на користування, то всі штатні водії дуже скептично прогнозували цій машині недовгий вік. Зараз вже 10-й рік пішов, накат - поза 200 тисяч км. Поміняли в принципі все по дрібницям, і то ходова. Капот відкривали тільки для заміни масла і тосола. За цей час вже списали дві ВАЗ 21099 і одну 2110. Ланос далі їздить
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Я саме це і мав на увазі. Спробую пояснити свою точку зору: коли випускались гольфи2-ки і 3-ки, перед виробником стояла задача зробити надійний, доступний, ремонтопригодний автомобіль, який позиціонувався на молодь та середній клас. За останні 10 років приорітети провідних автовиробників (в т.ч. і вагена) дещо змінились, оскільки цьому сприяло більше насичення ринку, поява великої кількості дешевих косооких конкурентів, зростання купівельної спроможності потенційних автовласників (Європа, штати, нажаль не Україна). В зв*язку з цим, нові вагени (і не тільки) робляться вже не з такого металу, як 10 років тому (тепер тонка бляха і купа пластмаси, тоді добротна сталь з оцинковкою, а не напиленням), ходова частина набагато складніша (+комфорт, керування, - менша ремонтопригодність, надійність і вища ціна обслуговування), купа прибамбасів+задушений мотор під екологічні норми Евро 4 (5), (6), та й ціна нового Гольфа явно перевищує ціни т.зв. гольфкласу. Автомобіль не розрахований "на віка", як це було з Г2, а всього на 4-5 років, шоб після зняття з конвеєра цієї моделі її власник пересів на нову цього ж концерну. Цьому сприяють і високі податки на автомобілі, які не відповідають новим Євро-вимогам (які змінюються всередньому щочотири роки). Це цілком нормальна ситуація, яка влаштовує і автовиробників, і автолюбителів, однак, на жаль, не в Україні. При нашій якості доріг, бензину та рівню життя населення нам все ще потрібні надійні, прості та довгоживучі (хай і не такі наворочені) автомобілі, яких тепер не випускають. Тому і їздимо на Г2, Г3, пасатах Б3, Б4 і їм подібних автомобілях. Як би не було, мені дуже шкода, що ера випуску автомобілів, про надійність яких ходять легенди, по-суті закінчилась...
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Згідний з вами як ніколи. Напевно тому я люблю, майже ретро автомобілі. Ну і просто я не люблю прямокутні чи капле подібні фари. Особливо мене дратують сучасні машини і їхні бампери, не поймеш де початок його а де кінец. Хоча у Г2 і пластиковий але видно що це бампер.
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Вона на 3-ій більше 90км\год не поїде. При тому на таких оборотах вона дуже швидко потухне наніц))) Хіба що на середині обгону втикнути 4-ту передачу але знову, стає тупа як валянок. Це досвідчені водії можуть прорахувати, скільки займе часу той обгон, я вже раз на ній попробував обгон. Добре що водій фури замітив і прижався до обочини наскільки зміг, інакше піпец.
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Сьогоді скачав три книжки по Гольфам 2 и Джетам 2. Весело стало , на фотках було показано як міняти колесо і розписано на цілий листок А4. А в червоній рамці, було виділено, що гайки треба навхрест закручувати. Для чого таке писати? І так ясно як це робити.
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? А Ви ніколи не допомагали якійсь автоледі замінити колесо ? А перевірити рівень мастила ? А банально завестися ? Все ще попереду.
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Бувало пару раз, але я ніколи не задумувався, що для таких речей треба інструкцію. Та і поправді кажучи, автоледі, сама може це все зробити. Але логіка в них інша (мені так здається), нашо мені робити якщо це може хтось інший на халяву зробити)))
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? А де скачали? А посиланнячко можна? А на Мерса 124-го такі книжечки є?
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Знайшов ссилку на якомусь форумі, на Мерса тоже має бути, треба шукати. Ось тут я найшов для Гольфів http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page01
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? http://murzik.ssa.ru/mb.nsf/faqmb/Maintenance_instructions0.htm Попробуйте ще таке
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Ура, судячи по реакції тата, в мене буде гольф 2)))))) Ваші дописи, за які я всім дуже вдячний, допомогли. Головну роль зіграли книжки, які я скачав по гольфам. Роздрукував їх і домучав тата, щоб він поміг мені розібратися в електросхемах машини. Тато сказав, що тепер він бачить, що це не просто закцянка а свідоме рішення і видно що я хочу знати і вміти розбиратися в ній.
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Дякую. Тепер я точно можу сказати что в мебе буде Гольф 2 через 1 місяц. Хочу модель 1,8GTI але навряд найду в хорошому стані. Тому обійдусь 1,6Л під капотом, потім вже буду щось ставити, щоб добавити потужності.
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Добавити реально в 1.6 потужності буде значно дорожче, ніж поміняти машину на більш потужну. Тож краще відразу шукати те, що хочеться, нехай і в неідеальному стані, а гроші, які плануєте вкладати в посилення двигуна, краще вкласти у доведення машини до хорошого стану. Або ж вдовольнятися двигуном 1.6. Характер у нього, звичайно, не такий спортивний, але його цілком достатньо для гольфика. А суттєвим його плюсом буде економічність.
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Як що є бажання то я продаю свій гольфік в мене 1.6 але не кожен 1.8 може з ним зрівнятися! Мартіні знає!!!
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? +1. Або відразу ГТІ, або 1.6. Зробити з 1.6 звичайного ГТІ буде коштувати як пів гольфа.
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Ну спорити не буду і розпитувати у Мартіні теж не буду. Вірю на слово. Але я вже писал що купляти буду десь через місяц, +- 10днів. Якщо вам не горить, тоді з задоволенням подивлюсь на вашу машину і якщо вона в хорошому стані, тоді о домовимся. Зразу виникає питання, що ви з ним зробили, скільки він до кап ремонту витримає, скільки хаває, ну самі розумієте.