VW Golf 2 Що це таке?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Dj_Deimos, 5 лип 2007.

1. peGas

peGas Well-Known Member

Відповідь: VW Golf 2 Що це таке?

переконати твого батька буде дуже важко. почни їздити на волзгі, доглядайй за нею шоб батько побачив твій інтерес до машини. Паралельно розказуй йому про гольф 2. Розкажи йому шо у львові є ВВ клуб, який допоможе знайти і оцінити машину, якшо станеш членом клубу (для цього просто купуєш карту клубу, членських внесків нема) будеш мати знижки на запчастини і сервіс. Привези батька на зїзд ВВклубу шоб він подиився на свої очі шо таке гольф 2, помацає його :) послухає думки членів нашого клубу і його думка буде змінюватися в твою користь

2. Dj_Deimos

Dj_Deimos Well-Known Member

Всім дуже дякую за поради, я татові показав ваші пости всіх без виключень. Його думка трохи почала мінятися, але ніяк не позбавиться стереотипу що німець якому 20 років менше буде надійною навіть після такого. З його боку вперший раз почув, що не треба спорити а поїхати на автобазар і глянути своїми очима на ціни і самі машини. Без вас в мене би нічого не получилось, всім дуже дякую за це.

Тут прозвучали думки людей що треба спочатку волгу взяти, щоб навчитись їздити. З вами згідний на всі 100%, якщо на ній навчусь то і на танку навчуся. Але, скільки раз я вже сідав за руль Волги, завжди тримаю габарити як на Гольфі або жигулю, розкручую мотор до високих оборотів на розгоні , до таких що гольф чи жигуль переносить без проблем, а вот волга як дизельна. Не любить високих, тобто для неї вже 4500об\хв ,при її 5200об\хв, каторга. Ревить, гудить, а якщо пальне ніяке то ще і пердить. А на малих оборотах тугіша за баржу))). Це ще був колись такий автобус, я забув як він називається, в него було 2 передачі всього і як я розумію, привід на колеса передавався за рахунок масла під тиском. Ну туга штука була, просто капец, а як вона рушала з місця то взагалі можно було вмерти від сміху, мотор ревить гудить і пердить а вона як прогулочний катер наберає хвидкість)))

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

ЛиАЗ - "Русское Чудо". З "автоматом".
    Що цікаво: вперед 3 передачі і ... назад - теж автомат клацає. Один віртуоз розігнав ЛиАЗ заднім ходом до 60 км/год.

4. peGas

peGas Well-Known Member

Привози тата на зїзд фольтсваген клубу він бульше цікавого взнає і побачить ніж на базарі. як купив гольф ласкаво просимо до клубу,допоможим чим зможем!!!!!!!!!:naci:

5. Dj_Deimos

З такими темпами за місяця 2-3 мені світить гольф))))

6. Dj_Deimos

Стільки вже начитався про Волгу, шо весь зденервувався. Особливо мене пре таке як, 100-120км\год для неї нормально але може вижати 150-160км\год но мотору піпец дикий настає. А більше всього подобається як вона маслом ,після 120км\год., "Какає"))))) А гольф 2 тоже такий негідник?))))))

7. Dj_Deimos

Він що, МАНЬЯК????)))) Треба буде зробити ДРАГ на ЛиАЗ)))))

8. Markell

Markell Well-Known Member

Не чув, шоб якась Волга стільки без кап/рем-ту двигуна, коробки і заднього моста від*їздила. Є пару таксистів знайомих на Волгах, так от вони таку інфу також спростували, шей дізнався від них, шо кузовні зап/част на волгу від Гольфівських дорожчі, і то суттєво...
    Також вважаю, шо їздити в час-пік по Львову (особливо центр. част.) на Волзі набагато незручніше, довше, важче і аварійніше ніж на Гольфі. Все-таки, не та маневреність, динаміка і відчуття габаритів машини. Кажу з практики, бо на Волзі їздив. А зима на Волзі-це взагалі окрема тема...., на Гольфі-одне задоволення, тільки спостерігаєш заздрісні погляди водіїв задньопривідних важких авто (мерси 124, бумери 5, т.д), при хорошій гумі, звичайно.

9. Forest

Forest Moderator

У волги речсурс двигуна 80-100 тисяч км

10. peGas

peGas Well-Known Member

чоловіче ти ше права не отримав і хочеш 160 їхати?

для волги 100 то нормально (якшо 4 ступінчата коробка)

габарити на волзі дуже легко визначаються без всяких навиків
    Про зиму чиста правда

жартуєш?

11. Dj_Deimos

Ну це точно не правда. Татова вже проїхала більше 250тисяч і нічого двигуну такого не сталося.

12. Dj_Deimos

ну не знаю, напевно ті волги якісь костурбаті

13. Dj_Deimos

160км я не хочу їздити, рановато, але мене цікавить прискорення самої машини. Волга тупа, а коли треба в аварійній ситуації тікати від небезпеки то піпец повний.
    Для неї то нормально, але я не такий досвідчений водій як інші, коли буду йти на обгон по трасі а вона то на 4-ій передачі тупа як вялянок, газ до блєхи і то тільки фури обганяти, навіть жигуль 2101 і то швидче розганяється на 4-ій. Але факт залишається фактом, Волга-Танк, парну неділь назат їхали по Чупринки в сторону лісотеха. Там є перехресток з вулецеї Київська і там нас трамвай в заднє праве крило ударив. Він десь їхав 10км\год але з його 30Тоннами ваги, самі розумієте, думали шо взагалі зад зніс нафіг, але як виявелось там царапіна і маленькая вмятина. Парадокс в тому, що як би це був гольф2 то б кабздець йому приснився, але звону ж був би це гольф, хватило би тільки втиснути газ в підлогу і просто проскочити перед ним. Вчасно замітили що трамвай забув де в нього тормоз, тому газ до блєхи, встиг забрати він удару двері і підставити крило.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не знаю, який у Волги карбюратор, але колись НІІ транспорту провів дослідження: в саме таких ситуаціях старждають найбільше авто, в яких привід заслонки другої камери - пневматичний (вакуумний) . Радять переробити на механічний. Це стосується не тільки совєтського автопрому.

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Треба трохи додати, та купити "Ланос" б/у. Він буде не таким старим та й в обслузі не матимете проблем. Мені це здається оптимальним для Вас.

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

17-20 річний фольцваген переживе 5-7 річного ланоса

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я і кажу, в клуб сходити треба, а там вже вирішувати, чи треба , чи варто? І то, і то - головняк, треба зважити.:) От новий фольксваген - це ляля. А ще є Опель Кадет, але клубу нема.:D
    Доречи Гольф - жорсткий

18. Капітан

Капітан Well-Known Member

Важко сказати :)
    Їжджу три роки на Ланосі - проблем нема зовсім. Ходова невбиваєма, зараз треба поміняти тільки пильники наконечників рульової, але то копійки... Двигун опельовський, коробка вічна, кузов - подвійна оцинковка.
    Ходові якості - на рівні, правда після 320 км/год. чути дивний шум зі сторони багажника, але то такє...

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А у Гольфі шум починається тільки після 420 км/год

20. Markell

Markell Well-Known Member

Ніфіга собі, дайте покататись...
    В мене Гольф 207 км/год максимум їде, я думав шо то непогано...
    Нові фолькси сипляться так, шо то повний капєц (особливо Джетта 5 і пасік Б6). Руйнують репутацію доброї надійної марки ВВ.
    надійні фолькси закінчились після Б4 пасата і 4 Гольфа/бори.

а де твій аватар? :)