Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Я можу сказати зі свого досвіду мала і волгу і гольф2. Тільки я не вмію описати всі технічні характеристики, бо не дуже в них тямлю, але однозначно гольф2!!! на волзі я їздила недовго. вчилась на ній і потім в батька на роботі була службова волга, то я інколи їздила на ній. Тоді мене все влаштовувало, але згодом мені купили моє перше авто і то був гольф2. Вже тоді то була махінація - пригнаний під документи і оформлений як заміна кузова - на паперах то був дуже старий екземпляр - майже мій одноліток, хоча пригнали тоді не таку стару бричку. Що тут порівнювати? небо і земля!!! по-перше, для мене як для дівчини - це гідравліка руля (може у сучасних волгах теж гідравліка є, я не в курсі). Машинка моя була дизельна - я її забувала заправляти, бо їла вона тоді дуже мало і дизель тоді вартував просто копійки... щоправда, взимку завести її було проблемно і я не раз садила акум її В мене та бібіка була два роки, я її і побила (моє переше і останнє ДТП, сподіваюся) і поцарапала... одним словом, вбила я її - після мене, я думала, її тільки на шрот візьмуть... а нє! ще й черга стояла купити її (щоправда, в мене документи файні були - фото номера кузова і надпис - номер кузова знищений ерозією - тому під такі документи будь-який гольф гнати можна було). З плюсів (це те що пригадую я і те що було для мене важливим): я ще не дуже вміла виїзджати з гаражу заднім ходом, а подвір"я з поворотом було і вічно їздила туди-сюди до тих пір, поки не заїду так, що вже ніхто виїхати не міг - тоді я кликала 2-х хлопів сусідських, які просто брали машинку за бампер (чи за що там?) і вирівнювали мені її Просто переносили зад чи перід, а спробуйте у волзі так! А мінус - це те, що як я втрафила в ДТП, а їхала я дуже повільно (так ся стало), то кузов так зімнявся, що я думала що я не повзла, а летіла!!! Хоча дуже дешево і швидко відремонтували її мені. А так ніколи і нічо мені не ламалося і ручне гальмо працювало (тоді менти любили зупинити і спитати чи ручнік працює...) отак от. сумую я за тою машинкою, а за волгою ні!
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Ого, дівчина на волзі. Ніколи не бачив і в перший раз почув про таке. РЕСПЕКТ великий при великий РЕСПЕКТ
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Хочу ще спитати таке, скільки буде коштувати кап ремонт мотора Гольфа 2? І скільки він реально витримує до кап темонта. Більше 300000км? Тато все мені каже, що мені потрібно навчитись ремотувати машину самому, Волгу він знає добре і вона витримує 300тис. КМ, тому вона мені потрібна або жигуль. І як його переперти я не знаю((( А без нього, самі розумієте, тато є тато. Водій з досвідом в 20 років завжди підскаже і поможе, та і сваритись через машину з татом мені не дуже хочеться но і Гольф 2 тоже дуже хочеться
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Дуже дякую за інформації. Я дуже хочу Гольф2, але мій тато помішаний на Волгах і хоче мені волгу свою віддати, я не спорю, волга классна машина. Але вона падлюка жре бензини і завелика для мене. Може якось підскажеш мені, як старого водія, який більше 20років їздив на вітчизняних машинах починаючи с масквіча комбі закінчуючи Волгою, переконати його що мені потрібен гольф 2. А то він як попугай, заладий " Я його не знаю, ти тоже, якщо щось станется то що будеш ремонтувати якщо навіть я його не знаю, тим більше він з переднім приводом" І еще одно, раз він так дорожає чутлі не по годинам. То через місяця 1,5-2 скільки він буде коштувати. Бо буджет покупки машини не перевищує 4000у.е і навряд буде перевищувати. P.S. А машинка супер у тебе.[/QUOTE] в мене перша машина було волга 2410, яка дісталася мені від батька. Якшо навчишся їздити на волзі потім зможеш на всьому їздити. Жерла вона в мене під 20 літрів. В волги є такий плюс шо там не убіваєма ходова. Моя порада бери волгу навчися їздити (ремонутвати, якшо є натхнення) і складай гроші на гольф! Сам після волги пересів на гольф 3
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? В мене з "двойкою" лише приємні спогади, суперова машинка. Мав щастя - купив її тоді в одного німецького пенсіонера, не авто, а пісня - за 100€ і два блоки сигарет... Не повірите: 87-го року, а пробіг був 36.000! В гаражі стояла, бездітний господар, за ним як за внуком ходив... З півроку поїздив, потім перегнав, нашим в Перемишлі продав - як вони його на Україну перевозили без поняття... Причому покупці мені, звичайно, не вірили, прийшли два чоловіка і почали Гольфа по кісточках розбирати(я ще 8€ і пару марок під сідушкою знайшов... ) Це мене взлостило і я підняв ціну, після огляду хлопам затряслися руки і загорілись очі, заплатили 1.100 без питань і ще слізно дякували. Ще потім місяць доймали, щоб ше такого шукав... Так що без варіантів Гольф, яка там Волга! Любив ту машинку, продав через півроку лише тому, що вдалося знайти інше авто з перших "пенсіонерських" рук, в яке безповоротно закохався - Мерс, 124 кузов...
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? в мене перша машина було волга 2410, яка дісталася мені від батька. Якшо навчишся їздити на волзі потім зможеш на всьому їздити. Жерла вона в мене під 20 літрів. В волги є такий плюс шо там не убіваєма ходова. Моя порада бери волгу навчися їздити (ремонутвати, якшо є натхнення) і складай гроші на гольф! Сам після волги пересів на гольф 3[/QUOTE] На рахунок ходової згідний на всі 100%. Іноді тато по городоцькій в низ їде більше 90км\ч і їй нічого не робиться. Але у волги 2,5Л під капотом. Жре неймовірно, по місту з нашими пробками під 15-17Л виходить. А бензин не копійки коштує, на 76 вона не тяне а 92 з такими затратами мені буде влітати в копійку. 10Л для волги по місту це мало а заливати по 20Л в день для мене поки що завелика розкішь, но і пилєсоса з мотором в 1л я тоже не хочу. Це ще одна причина яка мене перетягує на бік гольф 2. P.S. Волга це хорошо машина, велика и тягуча, робоча лошадка. Але нажаль завелика і не економіча для мене.
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? В мене перша машина Джетта була 1.3 інжектор- ідеальний автомобіль! Вбити важко, але рогулі трапляються. Тобі спочатку їздити багато потрібно, отже необхідна економія, Львів - місто де більшість водіїв їздити так і не навчлись- маневровість тобі знадобиться. Місця в Гольфику достатньо. А краще покатайся на такому кілька місяців - і зрозумієш. З того часу, як продв джетту мав ще 2 машинки протягом , здається ,7-ми місяців(шукаю ідеальний автомобіль). Тепер їзджу на БМВ 93-го рку- машинка чудова, все для водія, але задовбав розхід в 11 літрів, а що буде при 20-и в тебе? Я за фольксом скучив. Гольф - молодіжна машинка, і деталі до нього є всюди, а для тюнінгу - необмежене поле робіт. Гольф. Але і сам мусиш подумати
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Я бачу мій допис ен дуже зрозумілий був для всіх. Волга це повне лайно!!!!!!!!!!! Гольф - одна з кращих машин в світі!!!!!!!!!!1 Найкраща модель ВВ. Гольфів було випущено більше 25 міліонів, думаю немає моделі яка може похвалитися такою цифрою!!!!!!!!!!!!!! Я просто не розумію навіщо зараз купляти гольф якшо вже машина є! навчися їздити продавай то лайно і купля гольф!!!!! після волги ти будеш тим гольфом так тішитись!!!!!!!!! Нема напевно ні однієї людини в світі шо скаже шо гольф це погана машина!!!!!!!!!!
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Пегас, не відмазуйся, твоя репутація у фольцваген-клубі підмочена назавжди
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Підвіска Волги втричі складніша від Гольфівської. Ремонт її потребує втричі більше роботи. . Може це прозвучить дивно, але передній привід вважається більш прохіднішим, по-перше навантаження ваги двигуна на ведучі колеса, по-друге повороткість ведучих коліс. Яка різниця яку машину дряпати?! Крадуть машини не по марках а по вартості. Волгу вкрасти (відкрити і завести) легше. Гольфи теж колись були престижними машинами. Колись...
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? шо я можу зробити. я написав мою думку обгрунтовано логікою. я не написав шо гольф це погана машина і шо її не потрібно купляти, я писав і пишу шо це суперська машина!!!!!!!!!! а волга це лайно. Тобі не сподобався мій допис тому шо я не порадив йому вже купити машину!!!!!!!!!! Може ше раз уважно прочитаєш шо я йому порадив?
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? 1 мій батько я і дідо разом на волзі проїхали 65 тис км і до ходової не лізли 2 погоджуюсь 3 да дійсно волгу відкрити шо 2 пальці об асфальт, але їх дійсно не крадуть
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? На волзі зимою , та й не тільки зимою, легше втрафити у серйозне дтп, оскільки геометрія коліс там до одного місця, ще й задній привід. Як закрутить , то не вгадаєш де перід, де зад, де небо, де земля... Подряпати не шкода... Хм... Це чому? Рихтовка і фарбування волгівського і гольфівського капота коштує одинаково. А може й ні, у волги капот більший, фарби треба більше, а отже гольф менше шкода подряпати, ніж волгу
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Я звичайно вибачаюсь. Але у волги задня підвіска на листових рессорах. А у гольфа амортизатори і пружини. Мені завжди здавалося що листові ресори простіші в конструкції чим амортизатор з пружиною. Передня підвіска в неї не залежна, в гольфа 2 тоже наскільки я знаю. Тоді виникає питання, де у волги складніша підвіска? Ззаду дуже сомніваюсь, хіба що з переду, тоді в чому іх різниця? Де саме і чия дорожче? Це вже на ГАЗ 31107 і 311055 підвіска типу макФерсон. Якщо я не помиляюся.
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Тільки що, знову піднялась тема с татом, Гольф 2 чи Газ2410. Ще би трохи і побилися би, він клято вірить що іномарка, люба гольф чи будь якак інша, буде сипатись скажено якщо ій 20років. "Ремонт дорогий, а машина стара, на Волзі можна в таксі заробити на бензин а гольфом тільки пьяних в ночі катати. Я таке не хочу тому будеш на волзі" Як він мене цим дістав. Як ще йому пояснити що 20річний гольф 2 буде менше сипатись чим та сама Волга чи жигуль. А якщо і буде, то не так часто а значить затрати одинакові вийдуть а по бензину менше. блін стрелятися можна!!!
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Ти знаєш у всіх БМВ і мерсів задній привід, і шо сильно носить? да зимою гірше. а то шо може занести це від водія залежить а не від машини. мене на волзі тіки раз крутануло на брущатці з трамвайною колією. я тобі скажу так якшо твій тато так сильно любить волгу то ні в якому разі не продавай її!!!! в мене так само було тіки її дідо любив..... відносини зним після того дуже погіршились. Вертаюся до моєї поради, їздити покішо на волзі, вчися їздити, ремонтувати і збирай гроші на гольф 2. Гольф 2 це дійсно дуже бомбова машина навіть дечим краща за 3 гольф. А тата лиши в спокої. Сам подумай як йому: продавати свою кохану волгу плюс тратити гроші..... а як шось в гольфі зламається то стіик крику буде..... І як там не крути але волга краща за ваз класику якош не враховувати скіки бензи пє.
Відповідь: VW Golf 2 Що це таке? Згоден, що цінова політика VW давно вже вийшла за межі "народного автомобіля"