Вторгнення серед білого дня!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Flamingo, 6 лис 2007.

1. Forest

Forest Moderator

Відповідь: Вторгнення серед білого дня!

Ну що, можете привітати, телефон в мене :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ну так розказуйте як Вам вдалося його повернути:)

3. Forest

Forest Moderator

Розказую. Я не люблю злодіїв. І справа повернення телефона для мене була принциповою. Я скористався звязками і наступного дня знав номер, на якому використовується апарат та місце і час, де він був ввімкнений. Це не важко зробити будь-якому міліціонеру, звязки я використав тільки для оперативності. Для того, щоби повернути телефон мені було достатньо щось придумати і подзвонити. Достатньо було пояснити людині, що якщо навіть він не віддасть телефона, чи навіть викине його, проти нього буде порушено кримінальну справу а це від 3 до 12 років, тому краще повернути. Але всі радили мені відібрати телефон за допомогою міліції, так правильніше. Я погодився.

Далі про роботу міліції. Я звернувся в райвідділ за адресою проживання. Мене послали у райвідділ за місцем крадіжки. Я не здався, не зважаючи, що мені треба було проїхати понад 600 км в один бік. Я написав заяву, мене там відговорювали, але я наполіг. Далі, здавалося б, справа техніки - подзвонили, поїхали, відібрали. Так, виявляється, нашій міліції було настільки складно виконати свою пряму роботу, що вони попросили тиждень. Справа не рухалась. Для пришвидшення я обіцяв міліції, що їх знімуть на телебаченні (журналісти зацікавилися справою) і покажуть, як вони відбирають телефон, вони стануть зразковим райвідділом і їх покажуть на всю Україну. Здавалося б справі кінець. Так ні!

Міліціонери в секреті від мене закривають справу! Вони підробляють мій підпис та почерк і пишуть розписку від мого імені про те, що я прошу закрити справу! Крім того, підробляють довідку про те, що телефон коштує менше 600 грн! Закриту справу дають на затвердження в прокуратуру.

Випадково я дізнаюся про це. Далі - повідомляю телебачення, прокуратурі нікуди подітися, вони відкривають кримінальну справу на міліціонера, який підробив документи. Йому тепер загрожує як мінімум звільнення як максимум років 5... Щодня від нього дзвінки, прохання пожаліти ітд. Але де гарантія, що його підробок немає в справах про згвалтування, напади ітд...

А телефон я отримав просто - подзвонила дружина на номер, який висів на моєму телефоні і повідомила, що це розіграш телевізора, попросила повідомити прізвище та домашню адресу. Скупість злодія його продала - продиктував все в деталях, ввечері я був в нього вдома і відбирав свій телефон.

До речі, про скупість злодія. Я втратив телефон, коли сідав до автомобіля, що віз лижників на гору Тростян. Коли помітив зникнення телефона, в першу чергу опитав всіх водіїв, ніхто нічого не знав. Коли забирав телефон, виявилося, що його злодій - водій УАЗа, в якому я їхав. Очевидно він витягнув його мені з кишені і відразу вимкнув (я дзвонив). Коли він його ввімкнув, то першим ділом стер всю адресну книгу, навіть не спробувавши знайти мене. Телефона він не шанував, все подряпане. Але найбільшим цинізмом було те, що коли я прийшов до нього додому він... натякав на винагороду!

Все би не було так сумно, якби я в пошуках телефона не розбив свого авто. Я втратив набагато більше ніж вартість телефона, але з іншого боку дотримав своїх принципів по відношенню до злодіїв та напевно досягнув звільнення злодія-мііліціонера.

• Подобається Подобається x 7
  4. matvs

matvs миється в бані

В багатьох випадках квартирними злодіями є міліція. Крім того міліція може прикривати квартирних злодіїв (так звана "КРИША").

а де твій аватар? :)