Вторгнення серед білого дня!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Flamingo, 6 лис 2007.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Вторгнення серед білого дня!

Розумію Вашу ситуацію. Так діло в тому, що маршрутки до Львова приблизно на 8-9 год. ранку і довозять людей на роботу, раніше нічого немає, а їхати на 11 - 12 нема змісту, тому що не встигне нічого продати, в обід потрібно бути вдома біля господарки. От тому і такий бардак виходить.

Додано через 8 хвилин
    Не конче брати таксі. Ви бабулю з "парашутом" пустіть вперед і 1 -2 за нею, самі йдіть третім і зайдете вільно, і костюм не вимажете.
    Знаєте, між іншим ці бабульки - це в більшості настільки невинні, прості і добрі люди, мені навіть шкода їх, коли бачу у Львові. Воно бідне за тих пару гривень чистого прибутку для своїх онуків, таргає сумки за парканадцять кілометрів і ще й постійно наривається на грубість і хамство навколишніх. Важко їм призвичаїтись до такого бурхливого життя в місці на жаль... .

• Подобається Подобається x 5
  2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А в нас недавно квартиру обікрали поки ми були в Яремче. Нам 2 дні перед тим замінили номер телефону, а вони нас пробивали по старому. І виявилося що по тому як змінили вони далі пробивали по старому. А що якби в той момент я була вдома? малому тільки кілька тижнів було і дззвінок до дверей вимкнутий був. Одне тішить що багато не вкрали - грошей ми вдома не тримаємо, вкрали ровер на ньому і повезли все що вдалося спакувати.

3. Franko

Franko Member

Ви кажете обікрали поки дома не було... А моя знайома з братом була дома, спала, "Умільці" відкрили двері так що ніхто не чув, винесли мобілки які лежали біля ліжок, ноутбук, подіставали гроші з кишень штанів, і найшли якісь 100 долярів... Найсмішніше, що міліцію викликали сусіди, які зранку йшли на роботу. Здивуванню моєї подруги не було меж, коли зранку встала в туалет, а по хаті ходять люди в формі і знімають відбитки пальців) Квартира знаходиться біля універу Франка...

• Подобається Подобається x 4
  4. шахрай

шахрай Well-Known Member

А я думав,шо Донбас самий кримінальний в Україні.
    Таки жахи розповідають.
    Мене Бог милував від такого розвитку подій.

5. Forpost

Forpost Стоїк

Аналогічно! ще за совєтів.... З того часу замикаюсь зсередини (ззовні не відкриєш,тільки виламувати двері)

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не хочу відкривати нову безперспективну гілку, тому напишу тут, можливо комусь пригодиться.
    Зараз заборонено висівати мак але яка кутя на Різдво без маку і все решта, що з ним пов"язане? Штрафують по чорній силі селян, а вони продовжують сіяти на зло всім. Міліція - це зрозуміло але заготівельники соломки взагалі людську подобу втратили. Жіночки цілими днями прополюють цей мак, а воно прийде вночі і всі до однієї голівки попідрізає, збираючи молочко. Я майже два тижні з друзями сидів в засідці, нікого не було. Тільки припинили засідку, все під чисту вирізали гади. Коли міліція затримала їх через кілька днів, то в них і прилад нічного бачення був і інфрачервоний датчик, який показує наявність живого об"єкту на відстані до 100 метрів. От тобі і чекай в засідці.
    Я застосував інший варіант і рекомендую всім. Взяв 10-ть дощок 2 х 0,30 і набив в шахматному порядку підточених, як голка цвяхів на відстані 5 см. один від одного, тому що як буде густіше, то проколу не буде, через більшу площу опору і висота не більще 2-2,5 см. , довший зігнеться. Дошки розклав попри мак і декілька всередину маку, зверху легко притріс землею. Буквально на другий день майже у всіх сусідів вирізали мак, а в мене пару головок, нерахуючи дві дошки з цвяхами, які поділись невідомо куди. Після моєї ідеї, кілька років в мене і моїх сусідів з маком немає проблем, ніхто нічого не ріже і прилад нічного бачення тут без потреби вже стає. Знаю, що може скажете не по-людськи, я теж спочатку думав але коли подумав, скільки людської праці ця нечисть марнує, в мене немає пощади до них. Заборонити висів - це не вихід з положення... .

• Подобається Подобається x 10
  7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Коли в нас вкрали авто в мене така ж ідея з"явилася, але дошку класти під чохли. До діла, звичайно, не дійшло, бо я ж забудькувата, наступного дня я б сама там сіла

• Подобається Подобається x 3
  8. Forest

Forest Moderator

Ніколи не маю звички прощати злодіям. Тиждень тому мені викрали мобілку, тепер я знаю номер, який використовується на моєму телефоні, скоро матиму роздруковку всіх дзвінків та, відповідно, знатиму де живе злодій. Єдина затримка - в міліції - щоб не відбирати телефон самому, я звернувся до низ з заявою, пояснивши, що злочин фактично розкритий. Не можу збагнути чому, але вони дотепер тягнуть справу. Якщо так піде далі - буду відбирати сам.

Вони теж їдуть на роботу і їхня робота нічим не менш пристойна від нашої. А щодо парашутів - наші костюми виглядали би не краще, якщо нас би заставили прожити на їхню пенсію.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Forest,
    нажаль, тепер "поріг" заведення кримінальної справи - це крадіжка більш як на 600 гривень (здається).
    Інакше злодієві буде виписания протокол з адмінпорушення.
    Тому "озвучте" розмір премії операм/слідчому, купіть їм картки поповнення телефонних рахунків та подаруйте талони на бензин. Ділюся власним досвідом...

10. syavych

syavych копач

Та хай си їздять, але в них немає фіксованого часу і не штрафують за запізнення. Якщо хочуть швидше продати - нехай їдуть на 8-му годину (більшість базарів відкриваються о 8-ій), але вот їм конче на 9-ту треба. А щодо пенсії, то наскільки вона менша за стипендію, а?

11. Forest

Forest Moderator

Телефон коштував десь коло 1500 грн. Дарувати міліції нічого не збираюся. Досить того, що я за них фактично відкрив злочин.
    в 8:00 їх може бути ще більше :) Але насправді вони не вибирають часу, час їх перебування в маршрутках пропорційний до часу прибуття рейсового автобуса з їхнього села до Львова. А щодо співрозмірності пенсії та стипендії - навіть якщо вони однакові, слід врахувати що в більшості випадків у студентів є батьки, а в бабусь ні.

12. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

До речі, що за марка маршруток у Львові? Морда газеляча, салон здоровий і наче зроблений в колгоспній майстерні...

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Да. Є таке. Правда, років 20 не їжджу громадським транспортом. Але коли їздив на роботу автобусами (ще за радянські часи) завжди дратувало: я на роботу, а бабусі на ринок, на дачі, взагалі невідомо куди! Перечекайте один час і їдьте! Ні, неодмінно потрібно тоді, коли люди на роботу.

14. syavych

syavych копач

Не знаю що за марка, але то не найгірше що могло Вас спіткати. Боронь Боже проїхатись в 16-ій або їй подібній маршрутці (особливо в час пік) :)

• Подобається Подобається x 1
  15. Юстина

Юстина молода мама

Мій знайомий, коли вперше побачив 16-ту маршрутку, сказав "Ото напаяли..."

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Знаєте ... може так статися. що крадій - чиясь "агентура". Тоді опери Вам скажуть приблизно так:
    - Тут один "сумлінний покупець" віддав за апарат стільки-то. І щоби було по-людськи, він вам може віддати за ту саму суму"...

17. Forest

Forest Moderator

Нехай спробують. В мене автозапис всіх дзвінків. Того ж дня буде в прокуратурі або суді.

18. bora

bora Well-Known Member

А я знаю чому. Сама була в такій ситуації - вони з тих бандюків гроші вибивають за те, щоб їх відпустити. От побачиш - телефон віддадуть а нікого не покарають. МЕні було шкода тільки що крім як з них ще й з мене взяли гроші.
    Чому я переконана, що вони знають - розкодувала телефон і там виявилося стільки номерів всілякої шушери з поганялами і смсками - "не ходи туди там мєнти ошиваються" - але нікого по тому не зловили чомусь.
    До речі, телефон мені віддали запізно- він був вже сильно вбитий. За що платила???

• Подобається Подобається x 3
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас в будинку встановили домофони, тепер чужаків майже немає.Навіть на свята .як раніше не було такого шуму і вештання всяких циганів.Тепер так тихо стало. спокійно

20. Forest

Forest Moderator

хто брав гроші і за що?

А взагалі я не проти, щоб міліція їх покарала хабарем, хоча вважаю що люди в кашкетах повинні жити на зарплату. Просто це заставить злодія задуматися перед наступною крадіжкою.

а де твій аватар? :)