Втома за кермом

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Un.Known, 17 лип 2013.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та я не хочу жінку сусіда. І навіть куму, при всій моїй любові до неї. )))

• Подобається Подобається x 1
  2. yasam

yasam Well-Known Member

А кума?

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

То б могла, зважаючи на те, що мій чоловік одночасно є й кумом. )

Але далеко б ми не доїхали. )))

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Люди добрі, гілка водійська чи релігійна?
    Водій-єврей чи водій-татарин знайдуть тут багато цікавого про боротьбу зі втомою водіїв-християн. :)

5. yasam

yasam Well-Known Member

то хай не заходять

6. Boris_Kiev

Абалдєть!
    Яка цікава тема! Ну віз одного разу дочку баптистів, яка оголеним коліном заважала перемикати передачі.
    Якщо когось цікавлять деталі - то закінчилося все фразою - "хочу, але ніззя, гріх!"
    Цікаво? Нє?

7. yasam

yasam Well-Known Member

На 10 секунд сміху. Дякую

8. Зануда

Зануда така зануда

Пригадалось :) :mocking:
    Якось знайомі приїхали з Польщі з пом"ятим капотом. Їм лань сіла, видно хотіла на халяву прокататись :mocking:
    Мене машина заколисує. Тільки виїжджаємо за місто і очі вже злипаються. То так важко, бо розумієш, що деморалізуєш водія, але нічого не можеш із собою зробити. Останньо верталися з Кракова, я боролася зі сном рівно до того моменту, поки в черговий раз не глянула на чоловіка, а в нього очі клеяться. Сон мені пройшов миттєво. Решту дороги любувалась сюпрюгом, оцінювала його гордий профіль на предмет закривання очей о_О
    Кава його не бере, енергетики, як компот, єдиний надійний варіант - передрімати на заправці, реально допомагає краще ред булу. А коли ще не критично, але вже якось не дуже, то аудіокнижки і пісні на доступній розумінню мові, щоб можна було вслухатися в тексти.

• Подобається Подобається x 3
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє... В мене між сидушкою і дверкою лежав макет АКС-а. 1 в 1. Таксував тоді я.
    Так от коли після масування моєї шиї пасажирка спробувала помасажувати те, що в штанях, я підняв АКС і тихо промовив: Не зараз, мадам. З"їдемо з траси в кущики, там і...
    Всю дорогу вона вмовляла мене заїхати на всі по маршруту заправки, кафе і людські подвір"я ,де ще, чи вже, горіло світло... Була 4-та ночі. В Стрию вискочила із салону ,як куля... Правда розрахувалась. Доволі щедро, як не дивно... :mocking:

10. yasam

yasam Well-Known Member

Домасажувала?:)))

11. Boris_Kiev

А про кумів - навіть і не смішно. Принаймні мені.

12. yasam

yasam Well-Known Member

Це добре, значить іскорка жевріє

13. Boris_Kiev

Я неправильно висловився. Мені абсолютно нецікаво. Це "не мої" забобони. Дякую. Може гаразд зафлуджувати гілку?

14. yasam

yasam Well-Known Member

Тоді не зафлуджуйте

15. Slonb

Slonb Active Member

Как ни печально, но меня спасает еда всяких вкусных батончиков, чипсов :pardon: а также перехваты кофе по дороге, даже редбул сгодится, если необходимо доехать. Если едешь ночью - помогает чутьчуть размяться на прохладном воздухе, умыться. бодрит.
    Еще отличный способ - это хороший пассажир, разговоры, разговоры, больше разговоров)
    а вообще конечно. нужно отдыхать перед дорогой. Не лезть на рожон.

16. Полковник

Полковник миється в бані

От книжек отказался.
    Даже если спать не хочешь - они убаюкают.

---------- Додано в 07:57 ---------- Попередній допис був написаний в 07:56 ----------

Я тоже слышал, что водку они не пьют и не курят.

• Подобається Подобається x 2
  17. Vitalikvod

Vitalikvod New Member

треба сильно потерти вуха, тоді одразу вся втома пройде)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заснув я нині за кермом. Нічого не памятаю...
    Підсвідомо десь в далині чую голоси: він живий, чи мертвий?
    -певно мертвий... - почувся дитячий голос.

Відкриваю очі - перестрашені діти розбігаються в різні боки з криками.

Добре, що я нікуди не їхав... просто заснув на стоянці з відкритим вікном....

• Подобається Подобається x 4
  19. Зануда

Зануда така зануда

На мене машина діє, як снодійне. Я вже казала. Проїхали 4300 км. Місцями дорога була така важка в плані географії, що сон проходив у моменті, але на монотонних автобанах...Вчора чоловік виключив книжку і сказав: давай, тепер твоя черга, поговори зі мною. І от за розмовами ми довше протримались, навіть мені спати перехотілось, але направду краще передрімати хоча б 20 хв. ніж мучитись і боротись із сном.

• Подобається Подобається x 3
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

ого!!!!!

За день?

а де твій аватар? :)