куме, то не 90-і, то 80-і. ага, я Вас часто бачу в темі "улюблена музика", де розміщаю дуже багато сучасних композицій.
ту анліміт, мастербой, ейс оф бейс, аква, армі оф ловерс, бекстріт бойс, бед бойс блю, куліо, кренберіс, доктор албан, енігма, е-ротік, (не впевнений, ніби і-тайп), фенсі, квін, хеддевей, калчер біт, ла буш, майкл джексон, містер президент, но дабт, ар і ем, роксет, (не знаю), скутер, снеп, спайс герлс, які да, і знову квін з піснею з передостаннього альбому
ось тут справді вінігрет: спершу мальчішнік, потім сольно баґдан тітамір, потім кар-мен, дюна, альона апіна, козаченко (фрістайл), комбінация, нана, камісар, ненсі, сєктар газа, (не знаю), буланава, влад сташевскій, наталі, агата крісті , ддт, ліцей, (не знаю), гарік сукачьов, мурат насирав, хай фай, гостііз будущєго, іванушкі інтернешнл, (не знаю), (не пам’ятаю), рукі ввєрх, маша і мєдвєді, міхей і джуманджи, оскар, отпєтиє машеннікі, рускій размєр, шура, мумій троль, (не знаю), діскатєка аварія
между ними кай метов кажись восток они обзывались, такой себе наш айс оф бейс лариса черникова вирус демо