Всім привіт! Погорільця приймете?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Чупринка, 4 сер 2007.

1. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: Всім привіт! Погорільця приймете?

ЖКГ це болото в яке мало хто хоче лісти, щоб не віпачкатись...

2. zet

zet Дуже важлива персона

Лезть пока не хотят, а вот по кускам разодрать желающих найдется немало. А потом только прийдет монополист, что б у мелких хозяйчиков готовое отобрать..

3. vasili

vasili Well-Known Member

Це хто? наприклад... я сам працював в системі ЖКГ, нічого подібного не стрічав.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Так рано еще.. Сначала роздадут мелким, что б хозяйство подняли.. А потом явится кто-нибудь на готовенькое, как не раз уже бывало...

5. vasili

vasili Well-Known Member

Це хто? наприклад... я сам працював в системі ЖКГ, нічого подібного не стрічав.

6. zet

zet Дуже важлива персона

как вы могли встретить, если еще процесс не начался? Если пока в частные руки ЖКХ не передавали? Вы внимательней читайте пожалуйста.
    А аналогии сейчас только в ОБЛэнерго.. Сначала растащили в частные руки, а теперь контрольный пакет акций у Ахметова...

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Вася, а тигра чи носорога ти зустрічав? а снігового барса?
    --
    якщо нє - то, певно, їх не існує?

8. vasili

vasili Well-Known Member

Зустрічав...я різних зустрічав, але думаю більшої потіхи від зустрічі з рядовим працівником ЖРЕПУ чи відвідин совкових кантор не мав.

9. vasili

vasili Well-Known Member

В часні руки так обмежують потрохи ЖКГ, але від того краще, як на мене послуги підрядників та комерсів завше якісніше, і звирутись у разі товтології є до кого. А читаю я як треба і шо треба, хочу вас завірити у цьому а фамільярність деяких панів не зовсім мені імпонує.

10. zet

zet Дуже важлива персона

При чем тут чья-то фамильярность, если вы только сейчас ответили мне по сути.. ;)
    Я согласна с тем, что послуги підрядників та комерсів завше якісніше, но только до тех пор, пока это не монополист, а находится во многих частных руках, т.е. до тех пор, пока есть конкуренция...

11. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а далі - буде офтопу на дві сторінки, доки нарешті вдасться дійти до розуміння, що ситуація з монополізацією - не примарний варіант, а цілком логічний наслідок при певному рівні розвитку галузі...
    Вася, в університеті, крім студентських вечірок - ще бажано і бібліотеку відвідувати, і не просто відвідувати - а й книги там читати...

12. vasili

vasili Well-Known Member

Я згоден з цією тезою, але повірити не можу, припустити, що ви шановний Авт, це до мене якось хочете прекріпити...а я вам лірично у цьому контексті відповім, як не ви "глупый" то зрозумієте... "Мы все учились понемногу чему-нибудь и как-нибудь, так воспитаньем слава Богу ...."

а де твій аватар? :)