Всі біди від відсутності демократії

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Mr. Blick, 29 гру 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Так "право голосу", чи "права вважатись таким же патріотом" ? :)

Як же не має, коли тільки вона і має. Як більшість громадян в національній державі Україна вона може у рамках конституції та права впровадити будь-яку державу. Наприклад таку, де буде заборонено писати російською мовою на форумах. :)
    Для того українська нація у 1991 році й створила власну державу. Щоб жити в ній, як забажає. І щоб простою арифметичною перевагою мати можливість примусити жити так тих, хто не бажає жити як українська нація. таких, як Фора. :)

В національній державі є тільки одна нація і примкнувші до неї меншини, які мають жити по понятіям титульної нації, і ставати її частиною.

Так вишезгаданий Фора ж не українець. Як і інші російськомовні на цьому форумі, з якими з цього приводу були розбірки, в нього язик не повернеться назвати себе "українцем", частиною "української нації".
    Тож я, як людина яка може й хоче себе називати частиною української нації, яка хоче поділяти її інтереси, яка за її мову, за її історію, за її державу, має більше прав говорити від імені української нації, ніж "громадянин України", який дуже хоче в Росію.

2. forester

forester Well-Known Member

И то и другое. И если с правом голоса всё совершенно ясно, то право считаться патриотом у человека придерживающегося взглядов господина ФоруА, конечно же есть. А почему нет? Он же желает блага собственной стране. Так же как и Вы (я думаю).

3. forester

forester Well-Known Member

Всё верно. Только мне кажется Вы неправильно используете термин "Украинская нация". Мне думается, в конституции под этим термином понимают всё сообщество людей, живущих на территории современного государства Украина. Вы же, как мне кажется, пытаетесь подменить этим термином украинский этнос, которая является всего лишь частью украинского народа. Так вот, в первом случае, Вы правы во втором - нет.
    Но Ваша держава как раз многонациональна. С равными правами для любой нации. Это записано у Вас в конституции. И кто к кому примыкал, тут можно ещё и поспорить.
    Я не хотел бы обсуждать именно господина ФоруА, ибо кем он себя считает пусть он сам и озвучивает. Но любой другой человек, разделяющий его взгляды и имеющий паспорт украинца вполне может сам решить к какой нации себя относить. Ибо украинцы это не чистопородные собаки, которых проверяют генетически и выдают соответствующий документ. Тут каждый решает сам.

Смешно. Кто же наделил Вас этим правом? Вы сами себя?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знову перекручуєте...
    Знову спотворюєте
    Не написано там жодного слова про жодну націю...
    А чи маєте Ви більше прав за мене?

а де твій аватар? :)