Всі біди від відсутності демократії

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Mr. Blick, 29 гру 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

От бачиш, громада рабів Півдня впливала навіть на ашкеназі, втягуючи їх в свою культуру.
    Вони мають своїх Ахметових та Кобзонів, а ми лиш розрізнений незгуртований гонор.
    А чого стрибати, коли вони були поруч - джаз та Лінкольн разом боролися за громадянська права проти рабства.

2. Emigrant

Emigrant Active Member

Теоретически демократия в стране существует, но видят ее наличие мало людей.

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Можно название страны озвучить?

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

+100. люди рассуждающие и клянущие демократию никогда при ней не жили....впрочем как и мы с вами...

5. bayard

с ума сойти:)) а чего ж они живут лучше нас? почему США - основа мировой финансовой системы?

6. forester

forester Well-Known Member

А что такое демократия?

7. bayard

а в самом деле???? давайте сформулируем! особенно хочется послушать сторонников украинской оппозиции;)

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

То есть, себя вы причисляете к провластным силам?

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На мою думку тим особам, які збираються шукати формулювання вже відомого більше 2000 років, не варто просиджувати на форумах. Краще потратити цей час на ліквідацію своєї неосвіченості.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тим більш, що при сучасній інформатизації це робиться не встаючи з крісла. Тому питання про елементарні речі вважаю троллінгом.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та в нас цей троллінг скрізь - від Банкової до шустерського шоу. Ми вже сприймаємо це пустослів'я, як "глубокую мисль".
    Якби автор теми поставив питання "Що потрібно робити для побудови демократії в Україні?", то можна було б щось конкретне видавати.

12. bayard

к кому я себя причисляю, вопрос десятый. по демократии имеется что сказать?

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Поки що від вас чекаємо.

14. bayard

так я ж член синежопой банды....куда уж мне...
    заслушаем [STRIKE]начальника транспортного цеха[/STRIKE], пани Ома прошу:

15. FourA

FourA Дуже важлива персона

Так ведь было чьё-то предложение из "оппозиицонных кругов" - посадить кого-то на кол.. После этого должны наступить демократия, процветание и каждому вручат по тысяче...
    Долларов.
    Других предложений - как нам обустроить Украину я что-то не встречал.
    Пропустил, наверно...
    Чтобы меня не обвинили в голословности, привожу доказательство своих слов:

16. forester

forester Well-Known Member

Думаю, ничего не скажут. Ибо столько разговоров о демократию, столько ахов, охов и стонов по ней, а когда начинаешь докапываться до сути, то у кое-кого наступает полнейшее разочарование: как это всего лишь форма управления народом, страной? И тут вдруг оказывается, что и огромное государство типа США и племя проживающее в Новой Зеландии избирают себе вождя основываясь на одних и тех же демократических принципах. А именно - избираются народным голосованием. И ничего тут не поделаешь, принципы управления обществом одинаковы, а результаты разные.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Краще Добкіна з Керносом послухай, вони ж твої вчителі. Там дізнаєшся, що демократія починається з ... заварки сміттєпроводів.

18. Vadimir

Vadimir Well-Known Member

И добавим, самая продвинутая демократия в США - на сегодняшний день:))

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дурня повна.

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Пропозиція дуже правильна. Як показує історія, демократія часто починається з страти голови одіозної антидемократичної влади - Карла англійського, Людовика французького, Чаушеску. Вважаю, що Януковичу саме місце в цьому ряду.

а де твій аватар? :)