Всех колбасников с праздником!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Вергунка, 20 чер 2012.

1. ull9

ull9 Дуже важлива персона

а ведь в точку попали.
    этот лжепатриот прокоп, пишет письма именно в страссбург.
    и ... попрекает что уехали..

хех.

2. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Так може розмірковувати лише та людина, яка не має зобов'язань перед своїми дітьми [CENZ]я не уточнюю чому саме немає зобов'язань: чи немає дітей, чи вже "поставила" своїх дітей на власні ноги [/CENZ]. Коли є родина і діти, відповідальна людина буде в першу чергу дбати, щоб прогодувати родину, дати гідну освіту дітям і забезпечити їм розвиток; самореалізація власного потенціалу теж досить важлива.
    Дуже просто сидіти і нарікати, що не все йде так, як би того хотілося, а взяти і кардинально поміняти все - на це треба мати сміливість.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви маєте слабеньку освіту. Європейський суд для України - це "вдома" після підписання "Європейської конвенції з прав людини" Україною.
    Боже ж мій, 15 років в Європі, а елементарних знань про неї немає. Дійсно ковбасники.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Завтра піду торгувати наркотою для покращення фінансового стану рідних. Янукович зривав шапки та прихватив Межигір'я теж для блага своєї родини. Найстрашніша ментальна риса східних слов'ян - майже повна відсутність логіки, вони "серцем" чи чимось іншим думають.
    Та мені заробітчани на вашій мові "по барабану", баба з воза... Але коли з-за бугра вчать нас жити та так "вболівають" за Україну, поповнюючи бюджети Німеччин чи Португалій, то тут вже терпець лопається. З двох Мілен на форумі мені більше імпонує одеська, бо вона ВІДВЕРТА і без "понтов під інтелігента".
    Та й тут суть цього словесного конфлікту не в ідеології, а в особистому, бо цей падлюка Прокіп почав зривати фальшиві маски з деяких акторів форуму, які прийшли на форум "людей подивитися, самому повипендрюватися". І все почалося, коли він назвав де-кого звичайним постколоніальним бидлом, яке не вміє нічого хорошого будувати, а лиш пристосовується до збудованого кимось іншим.

5. ull9

нет не дома, далеко не дома... не ври. поцреот.

Загальна кількість конвенцій, угод, кодексів, протоколів РЄ, що стосуються прав і свобод людини, становить 173 документи. Україна приєдналася лише до 32 з них та підписала ще 10.

хорош свой дом, когда это выполняем - а другое нет.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво, він туди вліпив англійську "хартію вольностей". Ти, сурогатний еуропеєць, "Європейська конвенція з прав людини" одна і її Україна підписала 11 вересня 1997 року і тому Європейський суд з прав людини є і українським. Ти хоч елементи логіки та права вчив?

7. ull9

неук, конституцию почитай. про суды..
    почитай также чем и на основании чего работает европейский суд..

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цей недовчений навіть не розуміє маразму його слів. Таким неукам я в свій час за подібне ставив "двійки". Коли людина хоче донести нормально свою думку, то вона виносить її однозначно. А тут "мекання" про невідомо яку "коституцию", про невідомо які "суди". Хлопче, ти мені нагадуєш одного майора з групи інженерів в моєму підпорядкуванні. Так я його після Бронетанкової академії посадив поряд з випускницею школи виписувати підшипники бронетехніки і зводити їх в таблиці, бо він по інтелектуальним даним та гнучкості розуму десь був на твоєму рівні. Коли навчишся думати логічно та викладати ці думки однозначно, лізь в розмови розумних людей.
    Ти такий тупий, що навіть не звернув увагу на те, що в листі вказана КОНКРЕТНА ЗАВЕДЕНА СПРАВА Європейського суду, до подання Заяви якої автор вчив те, що йому потрібно було для цього. Тому справу й прийняли без всіляких зауважень і поставили на чергу. Точно, цей "ковбасник" там в німців займається "творчою" роботою - підшипники зводить в таблички чи чимось подібним.

9. Фауст

Фауст Well-Known Member

Своими бестолковыми, преступными действиями прокiп, унижает Украину.
    Так же как и Ющенко в свое время.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ти принижуєш своєю безграмотністю мову, яку ви отримали від Русі в свої варварські хащі. Навчися хоч коми розставляти правильно, бестолоч.

11. Фауст

Фауст Well-Known Member

Казнить, нельзя помиловать.
    То же мне "культура ЮКрейн" ;)

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Щось подібне відповіли з Московії в середині 17 століття П.Могилі, коли він запропонував книжки для навчення грамоти тамтешнім невіглаським попам.

13. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ты случаем не пользуешься "средством Макропулоса"?

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я користуюся популярним в Україні "засобом від москалів".

15. Фауст

Фауст Well-Known Member

Вам бы средство от головы поискать на Украине.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

це про гільйотину він мову веде? Раніше я не помічав в нього навіть зародки гумору.

17. Фауст

Фауст Well-Known Member

Хто це "вiн"?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тупий зовсім опонент від ФСБ пішов.

19. Фауст

Фауст Well-Known Member

Может тебэ тоды заточить, если ты тупий?

а де твій аватар? :)