Всех колбасников с праздником!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Вергунка, 20 чер 2012.

1. ull9

ull9 Дуже важлива персона

просто я хочу сказать, что имя на кого регистрируется изобретение и патент - практически всегда не совпадает с именем того кто что то придумал.
    если смотреть на имя патентодержателя . то подумаешь что ауди - самый умный..

я просто делаю свою работу. в соответствии с производственной дисциплиной.. даю продукт в срок.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Посилай заявку не від фірми, а від себе і буде співпадати. Це при умові, що рішення прийшло не завдяки твоїй згідно договору діяльності в організації. В патенті ще повинен вказуватися окремо "заявник" (власник) та "автор".
    Якщо робота якісна, то успіхів. Є людина творчо вулицю підмітає, а є людина без фантазії та таланту пісні пише. Я за першу, а друга - то жлобські понти.

3. ull9

запрещено строкой трудового договора...

4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Это на 80% так и за примерами далеко ходить не надо.:rolleyes:

5. ull9

я тебя никто и не посылал, ..за примерами...

6. Chaldon

А я что, в наследники к тебе набивался?о_О:rolleyes:

7. ull9

чево?

8. Chaldon

А чаво, чево?:))

9. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

[CENZ]И как будто все время оправдываетесь. Зачем? :girl_hysteric:
    Вы свой выбор сделали, выбор сознательный и отвечаете только перед самим собой (и своими близкими, конечно). А те, кто старается пробудить в вас чувство вины (непонятно, за что) - пусть. Наверное, у них со своей жизнью не все получается, раз виноватых ищут вне себя. [/CENZ]

10. ull9

вы правы.
    хор из прокопа и танны (как они спелись) .. надо было мне по-другому.

11. bayard

bayard Дуже важлива персона

в какую тему ни зайду - ругня....магнитные бури видать....
    Чалдон как у вас там с погодой?

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На відміну від вас в мене можливість була чкурнути ще на початку 80-х як дисиденту. І не в якусь там ..., а в Канаду. Другий раз запрошували на ПМП в 1992 році. Але я добрий учень Григорія Савича, який Єкатєрінє сексапільной відповів на запрошення поселитися біля її палат
    Та вам цього ніколи не зрозуміти, бо в нас ціна людського життя різна.
    Мілена, я вам раджу більше "вболівати" за майбутнє своєї нової домівки по настановах іудейського Ієремії від імені Бога Саваофа:"І піклуйтеся про благоустрій країни, де ви опинилися, і моліться за неї Господу, бо при благоустрої її і вам буде мир". А ми якось і без таких поцріотів справимося в Україні.

13. Chaldon

Кайф, солнце, ветерок, иногда дождик, + 22: +24. Первый день от весны, выключил кондиционеры. :good:

14. Фараон

Фараон Well-Known Member

Это точно!Не всем же "удается выйти за муж за принца" (с) или за лейтенанта,который стал генералом или хорошим тренером.

15. pes

pes Well-Known Member

ну так понятно... Вы же, товарищ Фараон- даже представить себе не можете, что некоторые- деньги зарабатывают. честно.

16. Мілена

Я вас не вчу і не хочу чути ваші повчання, але ви як та свекруха, що ніяк не може второпати, що ні на кого і ні на що не впливає, але повчає і повчає.

17. Inga

Inga Дуже важлива персона

интересный город Когалым... :)
    Там оказывается в 2006 году было -56 по Цельсию. Охохо, сурово )))
    На моей "малой родине" - на градус южнее Когалыма - всего лишь -43 (по воспоминаниям мамы) ;)

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Типу такої свекрухи?
    Теж мені сучасна Марія Віленська - від Поволжжя через Україну в Париж. Зі святом вас, ковбасники! Ваша вина лиш в тому, що ви ВТЕКЛИ ВІД ПРОБЛЕМ і з-за бугра радите нам, як їх вирішувати. Радєтєлі.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Там її "родному язику" вчили тамбовці.

20. Мілена

- сказав Ренат Кузьмін голосом п. Прокопа.

А чого ви за бугор (у Страсбург) з проблемами? Не порадили собі вдома?

а де твій аватар? :)