Всех колбасников с праздником!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Вергунка, 20 чер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що українець в Італії, що тамбовець на Донбасі - скрізь це приймаки з голодного краю, який вони не зуміли привести в порядок і кинули.

2. ull9

ull9 Дуже важлива персона

согласен Прокоп,
    и
    те. кто уехал. правильно сделали что кинули

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Накакаєш в Німеччині, куди далі свої екскременти повезеш?

4. ull9

предлагаешь как ты, под себя? и так чтоб всем видно?

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

У меня такое складывается впечатление со стороны, что те, которые уехали, например ull9 и Самойлович, сами себя теперь постоянно уговаривают, что правильно сделали, что уехали. Занимаются каким-то самовнушением - хорошо, что я уехал, хорошо, что я уехал...:))

6. ull9

не не уговариваю..
    я об этом горько плачу..

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я тобі пропоную самому побудувати свій життєвий простір, а не паразитувати на зробленому кимось. Чи інтелекту та енергії кіт наплакав почати так, як німці в 1945 році, з розчистки розвалин будівель та карткової системи?

8. tanna

Чого-чого? о_О

9. ull9

ты, прежде чем говорить. иди сюда и попробуй сам. что нибудь здесь с нуля сделать..
    а потом будешь трепатся о дерьме и о паразитизме.

легче сидеть на печке и скулить. хочу-хочу-хочу.
    оторови свою ж. и делай.

10. tanna

Легче сидеть на печке и поучать других. Как говорит народная мудрость, не умеешь сам ничего - иди учить других! :))

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невже ти з Гітлером і автобани "з нуля" починав чи може навіть з Бісмарком землі об'єднував? Умора! Де ти там на фото починаєш?
    Хлопче, ти звичайний аналог пакістанця на троєщинському ринку.

12. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

С нуля, и даже иностранцы участвуют.;)
    http://www.youtube.com/watch?v=XlBM_ccPdvQ

13. ull9

это вы мне?

14. ull9

не, я аналог инженера на бмв. иди сюда и поробуй..
    кстати со мной работает индиец - умный собака. думаю тебя он на завтрак сьест.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А я "повний інженер". "Аналог", скільки в тебе винаходів і на яку тематику?

16. tanna

Нет.

17. ull9

я сомневаюсь дедуля.
    помню твои "предложения" по кульманам - отстал ты лет на 30.
    это вечность, по современным скоростям.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На питання чи є в нього винаходи він чесно відповів
    А в мене є і по бронетехніці, і по медицинській техніці, і по пожежній техніці, і по упаковочній техніці, і по машинах для виробництва продуктів громадського харчування, і по торгових автоматах. А зараз в проміжках триндежу і від скуки на пенсії відшліфовую патентну формулу на технічне рішення міжосевого диференціалу колісного транспорту.
    Так що краще, ковбасник, кидай триндьож на форумі, бери голову в тиски та попробуй вижати з неї щось корисне для людства. Тоді може і вийдеш зі стану "аналога".

19. ull9

молодец..
    только время кулибиных прошло.
    в автоиндустрии регистрируется масса патентов на изобретения, я конечно не слежу, только всегда эти патенты продукт коллективной инженерной мысли.
    и принадлежат естесственно компании..

тебе бы старческий сраказм поумерить.. горе что ли у тебя?

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Коллективная мысль" - це повна дурня. Думка може бути лиш в однієї людини, бувають думки співпадають в різних людей. Для прикладу, який колектив придумав підвіску Мак Ферсон чи двигун Дізеля? А ось про колективний мозковий штурм, то це інша справа, але кожне оригінальне рішення в кінці кінців видає лиш одна голова. "Евріка" кричати одночасно неможливо.
    Так що, заробітчанин, не надійся на "коллективную мысль", а обіприся лиш на свою голову. Для початку дам тобі пораду старого винахідника. Після отримання завдання на розробку технічного рішення НІКОЛИ не починай вивчати досвід інших, бо він скує твої думки. Лиш створивши свої декілька варіантів лізь по інформацію від інших. Ось тоді й побачиш новизну та оригінальність свого продукту. А ще твій мозок не повинен боятися творчих авантюр.
    З історії. КБ Яковлєва в війну не могло вирішити одне технічне завдання по літаку-винищувачу, яке було на контролі в Сталіна. Набивши мозолі на цьому зі своїми професіоналами, Яковлєв звернувся за допомогою до ... верстатобудівників. Ті видали йому декілька варіантів, один з яких був спасінням ситуації. Все вирішила робота незакомплексованого досвідом мозку.

а де твій аватар? :)