Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Darrel

Darrel Well-Known Member

Как все-таки "свободовцы" лихо от налоговых проверок уходят. Головко попросту поражает своей ловкостью. Сорвался в Тернопольскую область в офис агрохолдинга "Мрия", из-под носа налоговиков вывез часть важных документов, а может и денег. Молодец. Все ни по чем. Как в девяностые, на милицию даже внимания не обратил. Зато как говорить о честности, о борьбе с коррупцией, так первые. Я думаю, если рядовой депутат от "Свободы" попадает в такие передряги, прячет что-то от органов, то, что говорить о Тягнибоке? Ну что ж, в принципе, народ сам им помог прийти к власти. Многие повелись на громкие слова и обещания. Соответственно эти ребята теперь неприкосновенность и крышу заимели такую, что никакая прокуратура их не словит. Во всяком случае, времени у таких, как Головко, чтобы избавиться от улик, есть предостаточно. Никто мандат у него не отберет. Целых пять лет предстоит наблюдать, как бандиты из этой бандитской партии станут нарушать закон, воровать, и никто не будет в силах ничего с ними сделать.

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

В такому разі Тягнибоку 2й тур не світить. Бо для 'помаранчевого' електорату така різниця ще видніша.

3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Акт відновлення Української Держави — проголошення 30 червня 1941 року в окупованому німецькими військами Львові відновлення Української держави.
    Здійснений Українськими Національними Зборами, що складалися з представників національного руху, за підтримки членів оунівських похідних груп та вояків батальйону «Нахтігаль».
    Збори створили уряд — Українське Державне Правління — на чолі з Ярославом Стецьком, дещо пізніше було організовано верховний державний орган — Українську Національну Раду, яку очолив колишній голова уряду ЗУНР Кость Левицький.
    Акт відновлення Української Держави було проголошено в будинку «Просвіти» у Львові. На башті Князівської гори було піднято національний прапор. Львівська радіостанція повідомила про Акт населення України і передала благословіння митрополита Андрія Шептицького з цієї нагоди.
    На цій події були присутніми понад 100 чільних представників зі всієї України, а також представник УГКЦ Йосиф Сліпий.
    Акт 30 червня 1941 р. засвідчив усьому світові і, зокрема, Німеччині, що український народ є законним господарем на своїй землі і буде її боронити власними грудьми перед кожним, хто намагатиметься потоптати волю України.
    Звістку про відновлення Української держави понесли на Східну Україну 6 тисяч бандерівців, розділені на три похідні групи, які повсюду творили українську адміністрацію та осередки ОУН. Найбільший із них був на Дніпропетровщині (5 тисяч осіб), Кіровоградщині (1100), а також в Донбасі і Криму.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Діду. Я розумію, що з віком все важче і важче...
    Але не постіть БРЕХНЮ!!!

А що несли похідні групи ОУН Мельника? Га?
    Чи про ці похідні групи ще сти не чули???
    :)))

5. Yurko NOTOCO

Ющ був Kращим Президентом України!
    А той,хто підло знищив Бандеру - найпаскуднішим українцем і зрадником Народу!
    Совки нині триндять "В вас руки короткі!",а я мовлю:
    -Руки відростуть і ще хоплять зрадників за дупу!

6. VasMT

Діду, то що про похідні групи ОУН-м? :mocking:
    Щось ти чули? Чи про то на сайті ВОСу ніц не пишут... :)))

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ющ був найпідлішим гадом в історії України.
    Свою справу воно зробило.
    Тепер славте його пахана,Юрку.

• Подобається Подобається x 2
  8. Yurko NOTOCO

Особисто Ющ програв з массонами,як і Ви,Ромку,в своїх справах з ними ж...
    Лох нігди не признає себе за такого,а буде знімати лапшу з вух і мовити:-Во,та шось єм і виграв з того!на німцях був,як і Ющ по всяких "шаріте".
    А ми з Юща маємо Стефка з Ромком,та і віру же УПА "Свобода",як тре,то і стане армією захисту галичан!
    і шо зле,же я так вірю?!
    Повіч ми,Блажен хто вірує...і я ти ,то саме повім,Ромку!
    :preved:

9. Strateg

Strateg Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/news/2013/02/6/6983005/

Київська міліція нарахувала, що під час сутичок у приміщенні Головпоштамту 29 січня було пошкоджено меблів на 50 тисяч гривень.
    Як відомо, 29 січня цього року, де під час установчих зборів з формування Громадської ради при КМДА було скоєно ряд правопорушень, за результатами чого міліція відкрила 18 кримінальних проваджень.
    "У ході протиправних дій було пошкоджено меблі, які знаходилися в приміщенні актової зали та розбито кілька вікон. За попередніми підрахунками матеріальний збиток складає близько 50 тисяч гривень", - йдеться повідомленні.
    Як відомо, ініціативна група з проведення громадської ради при КМДА має намір звернутися до Віктора Януковича з проханням зняти депутатську недоторканність з народних депутатів від "Свободи", які ініціювали бійку в будівлі Головпоштамту.

Що характерно, один зі свободовських нардепів Бенюк так охарактеризував поведінку однопартійців: "Мені соромно за цих під..сів"

10. VasMT

Сьогодні біля Київради було не карще...
    Одного з охоронців забрала швидка із струском мозку.
    Захисники народу, прости Господи...

• Подобається Подобається x 3
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо він думав, буде до скону таблом торгувати на прохідній і на людей бикувати?

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я тоже так думаю ...

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

не, это наша вера в то что он что-то изменит - сделала его "найпідлійшим" никто не считает яныка найподлейшим потому как от него другого ничего и не ждали ...

13. VasMT

Тепер маємо священну корову -Олєжика сотоваріщі. На нього тепер будуть хукати, аби нашморк, бува, не підхопив...
    Мы говорим ПР - подрозумеваем ВОС,
    Мы говорим ВОС - подразумеваем ПР...
    :)))
    Как Вам, кстати, вкинутое электорату "послание" от зечки - "Сеню на царствие!!!" :)))
    Правда классно? Сеня, бедолага, не выдержит ни аперкота, ни подсрачника...

14. Strateg

Strateg Well-Known Member

І не кажіть.... цей екстремізм ні до чого гарного не приведе...
    Я б розумію, якщо вони б цим штурмом добивались реальних справ... А так - показушний піар, не більше... Щохарактерно міліція взагалі не втручалась в ці події. Це явно наводить на підозри, що шоу було срежисовано

15. VasMT

Мы говорим-... Подразумеваем... :)))

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви чого шкіритеся?

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Як чого? Перефразуючи (трохи!) Остапа Вишню -
    :)

18. Yurko NOTOCO

Ох,при випадку Вам би Ірина Фаріон відповіла,за ваше говоренням і мову...З гімном б змішала,як отого Зубачевського.
    :mocking:
    Нардеп від "Свободи" Ірина Фаріон каже, що подасть до суду на комуніста Олександра Зубчевського наступного тижня, бо немає часу "реагувати на кожного дурня".
    "Я не Попелюшка, що має встигати все буквально і реагувати на кожного дурня. Мені набагато цікавіше працювати над якимось законопроектом, аніж сперечатися з тінями 1937 року. Рот йому закрили. Усе. Мені перекладають те, що він верзе. Маю намір завершити це - подам до суду, мабуть, наступного тижня", - зазначила Фаріон, передає Gazeta.ua.
    Нагадаємо, нардеп від ВО "Свобода" Ірина Фаріон готує судовий позов проти депутата від КПУ Олександра Зубчевського, який під час засідання Комітету з питань освіти і науки відмовлявся висловлюватися державною мовою.
    :good:

19. VasMT

У них ще мішалка не виросла... Але любов до гімна відчутна здалеку. :)))
    Дайош Олєжика єдіним кандідатом на президенські вибори!!! :)))

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

а де твій аватар? :)