Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а это как с УПА не было не было, а потом - ллляпс, и на тебе готовые подразделения с обученными командирами и хорошо вооруженные, с четко организованной структурой - ага на волне так сказать народного гнева (Ырония) ну это я так привел для примеру, а по сути кто Кличко мы знаем, а кто денег ему дал на выборы, кто организовал выборы - нет ....

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Навіть якщо Кличко це як Тігіпко, Тігіпко кращий від Януковича. І Кличко як людина хоч порядний, будуть його за кордоном сприймати, а не це злодійкувата мразь яка не може вимовляти довгі слова.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вже прогрес.

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

перші загони на Поліссі - кінець 1941, більш-менш сформавана структура і ієрархія - кінець 1943.

5. artobstrel

чем? покрасивше и "йййолка" говорить умеет? тоже мне достижение ...

опять - 25 толку? нам нужно с коррупцией борьбу и с воровством а не сприймання и красноречие ... но Фитю нада минять пусть хоть на кличка тут я не спорю ...

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

э нет, отряд без структуры, без тыла, без разведки это стадо, до 43го года УПА воевало с советскими партизанами, польским подпольем - времахт - доволен, (странная борьба за Украину ... ) с конца 43 го якобы начало воевать с немцами но в боях с УПА немцы потеряли столько же сколько и от шаровых молний - то есть 0,01 человека, шутка конечно но очень недалекая от истины .... (я вообще про УПА наверно лучше будет в ее ветке рассуждать )

• Подобається Подобається x 1
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Яценюк/Кличко не настільки бандити як Янукович. Зразу поміняти на ідеального президента хотілося б, але немає на кого. Тому прийдеться Януковича на Яценюка/Кличка/Юльку, їх на ще когось і так далі. А ці уроди що зараз при владі це кінець для держави.
    Ну власне. Просто ви чомусь занадто песимістично настроєні. В Краматорську за опозицію проголосувало 20%... В центрі міста є участки де голосів за опозицію 35%. І це райцентр Донбасу, саме ядро ригів. В 2015 риги згинуть, це факт.

7. artobstrel

я вам так скажу - народу в том числе и Донбасу класть на Фитю и еже, как и на Йульку и т.д. вопрос не в красноречии не в красоте душевной а исключительно в уровне жизни, а он безнадежно понижается, впрочем наверно не только у нас, я помню что такое получить 100 баксофф 4 года назад - месяц можно было жить, и что такое 100 б сегодня - пффф и нету ....

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не правда. Вони не єдині. І я це вже неодноразово підтверджував. БЮТ, НУ і ФЗ нічим не краща. Можете не реагувати на мою репліку, я не буду черговий раз озвучувати загальновідоме.
    Я завжди пишу прямим текстом. І реально оцінюю ситуацію. А Ви гойдаєтесь на хмарках мрій і ілюзій.
    Не факт, не факт... Щось не видно активних дій в Галичині і Буковині від влади найщирішого ВОСу...
    Ответьте мне на один вопрос, коллега: Ви за год службы квартиру получили? Воинское звание у Вас уже подполковник? Ви награждены орденами Украины? Нет? А чо?
    А-а-а-а... Потому, что Вы не водитель великого и ужасного волшебника Гудвина, который силой воли может зачислить водительский стаж 22 году, в стаж службы в МВД на оперативной работе ,который может сорокасемилетнего чувака без высшего образования принять на службу в чине капитана на майорскую должность, и за семь лет безупречной службы организовать оперативную пенсию с выслугой 29 лет, со звания подполковник, с надбавками на секретность, класность и оперативную работу, общей суммой более шести тысяч гривен.
    Может Вы там, у себя в облотделе МЧС и дурака валяэте, а мне за мою пенсию, квартиру и льготы пришлось покарячиться. За 54 гривны за пятисот-килограмовую бомбу...
    Но дело Ваше, ни за что, так ни за что...

• Подобається Подобається x 3
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, на жаль мушу погодитись з кожним вашим словом. Але одне зустрічне питання: це тільки один Юрик так поступав? Один зі всієї громіздкої влади, тодішньої і теперішньої? Чи це правило, без винятків. Якщо так, то чому він один сидить?

10. VasMT

Педро. Ви ж знаєте мою відповідь наперед.
    Якщо якийсь рогуль шчить Ромкові під двері, то це не значить що так повинні робити всі мешканці Рясного. І Ромко, якби злапав пісяючого хлопчика, тягла дав би тільки йому, а не всім пісальщикам. Так і тут. Злапали - будь добрий відповісти за Законом. І не оправдовуйся тим, що всі так роблять.
    Живемо ми всі разом. А помираємо кожен окремо. (хтось сказав, не пам"ятаю хто)

• Подобається Подобається x 2
  11. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ой,нюхом чую,що на Президента випхають Юща!а шо зле?
    А Ющ та створить якусь г'армію ,тіпа Галицький Легійон,на чолі з українським міністром оборони старшим лейтенантом,ну а може і підполковником Тягнибоком,або...або з полковником (чи то генералом?) Анатолієм Гриценком!А шо зле би було,га-а?!
    Та дайте ми помріяти троха,хлопи!:good:

12. Strateg

Strateg Well-Known Member

Дійсно, згоден з кожним вашим словом... Сорти лайна і тільки. Вся ця так звана "демократична" система виборів в наших умовах прогнила зверху донизу.

13. artobstrel

отвечу с удовольствием, я не против сажать - ура, НО! когда сажают одного из десятка до него и десятка после него чьи "милые шалости" не идут в никакое сравнение - это уже слишком, Украина как и Россия имеет политический устрой класса - "гімно", это тот случай когда все делается не по уму а по проктологическому пути, т.е. через жжж, за МЧС говорить не буду - плакать хочется, вот за Луценко, пришел он в МВД, а там говорят "а вот не хотите такое вот замутить и квартиру и подполковника Васе" - "а шо так можно?" ему - "а все так делают - не бздюме" вот и нате .... и он сидит крепко и уверенно, так вопрос - он сидит за то что сделал или за то что оппозиционер? ответите сами ...

угу в основном, токо я за свое валяние, трупов перетаскал по кускам рваных, горелых, на небольшой конфликт хватит ... куда как побольше чем 98% вийсковых .... и взырвы у меня настоящие были и бла-бла-бла .... так вот пока вы на свои льготы корячились ваш любимый министр, творил такое что надо 159 Луценок вместе собрать и на 10 умножить чтоб получилась половина, взять хотя бы истории про утилизациию боеприпасов, а именно предприятия для того созданные и деньги на то выделяемые, и надо же - ни один не сидит а Луценко - враг ... я не говорю что он пушистый, но на фоне остального "бАмонда" явно на порядок светлее ...

вы это ... закусывайте что ли ...

14. Yurko NOTOCO

Артобстрел,Ви той-во...Давайте на-гора про "Свободу" в темі,а не про себе З Васею любимих.
    Пацки(мухобойки) нема,щоб вас трохи ...той-во,Заставити по-темі співати!:)))

15. VasMT

Если ты честный человек, то что бы тебе не говрили всякие васи-пети, ты знаешь, что это противозаконно, непорядочно и бесчестно. Но нет. Что, до него на штате шофера министра МВД вакантная клетка была, что нужно было з Ровенского радиолампового завода шоферюгу выписывать? Стопудов был водила. Но надо было Льёню Приступлюка. И именно его. И звание ему. Сразу капитанское....
    А вот списочек наград
    1. «За международное сотрудничество в правоохранительной деятельности» 06.12.2005.
    2. «Крест Славы» 15.02.2006.
    3. «Рыцарь Закона» 04.05.2006
    4. «Почетный знак МВД Украины» 05.05.2008
    5. «За преданность службе» II степени 26.06.2008
    6. Медаль «За безупречную службу» III степени 18.12.2008.
    7. «Закон и честь» 11.02.2009.

У Вас, уважаемый, за труды ратные столько же? Ставлю сто против одного, что нет. Вы ж имеете контакты с местными ментами, поговорите с ними. Многие из них стануть на поддержку Луцыка? Ото ж...
    А все остальное лирика, что мол не он один, что всех бы надо, мол...

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Нема що про той ВОС теревенити... Ціхо, як в танку...
    О! В стрийськім МБК дискотеку свобода нині крутит. На п"єту вечора...
    Тіко українську музику. Нині у ментів спитаю, скіко люду було... :)))

16. Yurko NOTOCO

Ой,Василю...Ви зі своїми кулєгами тут і з вашим відношенням та ставленням до галичан,до Свободи такі...такі смішні,я Вам повім,в очах галичан,що то не до оповідання...
    Мені просто вже з Вас і кулєг Ваших просто смішно...
    Та як си хочете,з тою Вашою совковою пропагандою!
    Моя мама дуже любила оту во пісню,і казала завше звертати увагу на ті невидимі і заспокійливі речі,які часом приводять до...до стресів!:mocking:

http://www.youtube.com/watch?v=IwSwcSh1F2M

17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Він давно в політиці. Грошей сам багато має. Бізнесмен. І ті, що в його партії, теж, мабуть, грошей мають.

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

+100500

18. Yurko NOTOCO

Ну що візьмеш з солдафонів...далі пропаганда совєтського образу життя і ПееРівське мищлення совків.
    Тема ж про Сво-бо-ду!
    Ой,як тяжко в Карпатах без мащингвера!:dance2:

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Які приклади? Фальсифікування виборів? Підкупу депутатів у коаліцію? Цензура у ЗМІ?
    Ага... аякже. В будь якій електоральній аналітиці відразу 'Янукович стане...' 'Янукович буде...' за рахунок чого? :) Виборців які його підтримують набагато менше чим тих які проти нього. Лишіться із ним, візьміть собі іншого кумира.
    ВОС уроди, будемо відверті. На місцях у Львові - точно уроди. Тільки ПР ще більші уроди.

Лишіться свого кумира, абсолютна більшість людей проти нього, і проти нього проголосує. Навряд чи ви когось переконаєте у зворотньому.

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

О, ПРівський бот обізвався
    От така ваша правда, VasMT, подивіться хто вас підтримує - користувач який до виборів ВСІ пости конкретно і чітко проти УДАРу писав. І зареєструвався якраз перед виборами. І на кількох форумах, і на всіх робив агітацію проти УДАРу. З такими товаріщами думаєте чесно перемагати?

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

Отож що? Це дає право його ні за що посадити? Хоча у людей які є прихильниками ПР логіка відсутня...

20. artobstrel

:) ну по сути вы правы .... не про тойво конечно (хотя кто без греха а про себя любимых ... ) )

я не думаю что он сам или с друзьями это оплатил, расходы то многомиллионные, его кто-то продвигает, вопрос - зачем? он - это закидон для электората ...

и лопаты ...

каждый насяльник себе своего берет, ибо водила это должность политическая, он много где бывает много чего слышит - это я и по нашим бонзам знаю ...

да я не оправдываю, у нас у тех кто тушит - болт в кармане и вша на аркане а вот у начальников отделов некоторых, скалиоз от желязяк, у одной дамы начальницы сиськи хорошие так вот и наровят ей медальек налепить поболе ... ладно все таки "свобода" чето мы отвлеклись ...

а де твій аватар? :)