Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А хто за розкол країни? Але поки що нема чого колоти. По-перше, немає країни. По-друге, щоб було щось колоти, те щось повинне бути ціле.
    Так що найперше треба започаткувати країну і почати її будувати.
    А не танцювати навколо УССР з кримінальним керівництвом.
    Але кому подобається така "країна" з таким "керівництвом", я ніц не маю проти...

• Подобається Подобається x 2
  2. Strateg

Strateg Well-Known Member

Все ж таки певне "ціле" у нас є, хоч воно є досить штучним і нестійким.
    Розколоти можуть по принципу мови, бо у нас все-таки є половина україномовних, половина російськомовних. І розкол за мовною ознакою вже поступово певною реалізується...
    Це керівництво дійсно нікуди не годне. За великим рахунком всі нанішні парламентські партіі - сорти лайна.

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

68% україномовних на 30% російськомовних.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Стрий як колоти будете?
    Я, наприклад, російськомовний, а мій брат україномовний. Як нас колотимете?

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Байки про те що у нас половина російськомовних - це такі самі побрехеньки як і 20 мілліонов русскіх коториє живут на Украінє

• Подобається Подобається x 1
  6. Strateg

У вас невірна статистика.... Візьміть Південно-Східні області.... Що там 68% україномовних?
    Навіть у Києві російськомовних більше половини......

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

8. Strateg

Не приводи Господь... Особисто я нікого колоти не збираюсь, я мав на увазі гіпотетичну можливість подальшого розпалювання протистояння по лінії Схід-Захід, яке може привести в майбутньму до вкрай поганих наслідків...

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Моя статистика - перепис 2001. А у вас яка?

10. VasMT

Чому негативних?
    Всіх, хто намагатиметься розколоти країну, чи відділитись від неї - на палю.

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Отут підтримую. А ще тих хто намагається її знищити.

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Доречі про мову, у вас аватарка неграмотно написана - має бути Свободу Чернобыльцу

• Подобається Подобається x 1
  12. Strateg

Особистий досвід подорожування по країні.

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

Погоджуюсь

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Такі речі нерепрезентативні. Яскравий приклад цигани, їх насправді мало, але вони дуже кидаються в очі, весь час в людних місцях, і їхня кількість здається набагато завищеною.
    Одеса+Миколаїв+Дніпропетровськ+Донецьк+Харків+Запоріжжя+Луганськ+Севастополь дуже часто на слуху, в ЗМІ, мають значний транспортний і грошовий оборот, але частка цих міст у населенні 14%

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. Romko

Подбає...зариє і станцює....

• Подобається Подобається x 3
  16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Мудаки. Зробили б замість памятників Бандері які вони поставили за останні 2 роки хоча б один дитбудинок. Доречі в 2013 році заклали ще пару мільйонів на благоустрій площі Кропивницького, вона ж площа на якій пам'ятник Бандері стоїть. Зато на весь Львів тільки один громадський туалет більш-менш пристойний.

• Подобається Подобається x 4
  17. Romko

Ну чо...можна в кнайпу попроситись....

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

По моєму, досить рідкісний випадок. А як так вийшло, що одного брата русифікували, а іншого ні? Він сильніший духом? Чи вас різні батьки виховували?

Sent from my MB865 using Tapatalk 2

• Подобається Подобається x 4
  19. VasMT

Я народився в 1964-му і до 71-го жив в Караганді КаССР. Закінчив там перший клас. Мова навчання, спілкування та ін. відповідно російська. Брат народився в 1970. Говорити почав с Стрию, мова спілкування, школа та ін. відповідно українська.
    Все просто, як двері...

• Подобається Подобається x 2
  20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну й як Вам Наша Галичина,юначе?!
    ;)

http://www.youtube.com/watch?v=exWHurHtQ4c

а де твій аватар? :)