Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Strateg

Strateg Well-Known Member

Починається....... ПР і сателіти - банальні злодії-грабіжники, але не треба все ж прирівнювати до них все російськомовне населення. Тим паче що у багатьох Південно-Східних областях явка склала ледве половину, отже значна частина населення не підтримує нікого.

З такими підходами як у ВОС російськомовні і україномовні в одній державі не зможуть ужитись.

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

Але і недооцінювати її неварто.

Все ж таки погодьтесь, зовнішні партнери Росії вимушені прислуховуватись до її думки. І взаємодія тієї ж Росії з ЄС набагато більша ніж в України.

А тут вже ви маєте невірні данні.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BC%D0%B0
    2001 год — 2 024 056 человек (58,3 % русских, 24,3 % украинцев, 12,1 % крымских татар, 1,4 % белорусов, 0,5 % татар, 0,4 % армян, по 0,2 % евреев, поляков, молдаван, азербайджанцев, по 0,1 % узбеков, корейцев, греков, немцев, мордвы, чувашей, цыган, болгар, грузин и марийцев, а также караимы, крымчаки и другие)
    Следует учитывать, что Всеукраинская перепись населения 2001 года не учитывала население г.Севастополь, являющегося отдельным от Крыма регионом Украины.

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Чому, напівросійськомовний Київ проголосував за Свободу.
    Це 2001-й. А у нас 2013-й. За 12 років у Криму багато чого змінилося. Кількість мусульманських релігійних громад у Криму вже більше 50%. Скорочення населення у містах республіканського підпорядкування (де живуть росіяни) 25-10%. Центральні регіони Криму ростуть шаленими для України темпами. Мій прогноз на перепис 2013 - якщо в 2001 58% росіян, 24% українців, 12% татар - то стане 48% росіян, 24% українців, і процентів 20% татар. Якщо брати активне населення, те яке молодше 40 років, росіян буде 40-45, татар 35-40, ~20 українців. По дітях, татар буде біля 50%.

3. Strateg

Я знаю достатньо людей з Києва, які проголосували за свободу не тому, що підтримують їх ідеологію, а з почуття протесту проти політики ПР. І таких людей вистачає по країні в цілому.

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну і чудово, за ПР не вийде ніхто, а виходити проти Свободи, при цьому не маючи альтернативи ніхто не буде.

5. Strateg

Ідеологи розколу знайдуть для мас Сходу й Півдня привід вийти против ВОС.
    Він може бути елементарним. Нагадають ті промови Фаріон, наприклад і все - там вже почнеться масовий вихід населення.
    Не треба недооцінювати мешканців Сходу і Півдня. Вони можуть мовчати десятиріччями, але потім якщо вийдуть - кривавої бані не уникнути.
    З чого там мають вітати ВОС і погоджуватись з її владою?

• Подобається Подобається x 2
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

А навіщо ви будете шукати щось для мас Півдня і Сходу?

7. Strateg

Не знаю особисто я нічого шукати для них не буду, а ось ідеологи розколу привід для конфліктів знайдуть швидко за необхідності. Я проти розколу країни

• Подобається Подобається x 3
  8. Darrel

Darrel Well-Known Member

Да поздно "Свободе" пытаться изменить к себе отношение Европарламента.

Да поздно "Свободе" пытаться изменить к себе отношение Европарламента. Вряд ли там будут резолюцию по Украине менять спустя пару месяцев. Надо было раньше об этом думать. И следить за своими высказываниями и поведением молодчиков. По последней инфе, даже Альянс европейских национальных движений исключил "Свободу" из своего состава. А это удар посерьезнее! То есть самые национально-ориентированные и праворадикальные партии ЕС отказались с Тягнибоком иметь дело. Они не приемлют прямых призывов к насилию и откровенно нацистские лозунги "свободовцев". По сути, Тягнибок создал обыкновенную маргинальную партию. Чего же он хочет с ней добиться? Если же пройтись по их инициативам в Раде, ну вот, предложили они бороться с частными монополиями и хотят повысить пенсии до 5 минимальных. Браво! Перешли к откровенному популизму. Внесли законопроекты, которые сейчас не имеют никакого шанса на принятие. И для этого бреда им нужно было 37 мест в ВР? Их шанс - участие в добавлении графы "национальность" в паспорта и все, на большее не способны. Еще забавным выглядел смех на съезде "Свободы", когда кто-то предложил внести в их программу пункт о запрете нацисткой символики. Ведь как школота поржали и не внесли этого! И еще хотят, чтобы к ним не как к фашистам относились?

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Свобода це партія яка в принципі не прагне євроінтеграції. І думка Європарламента для них мало що значить.

• Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А для Вас ця думка щось значить?

11. Locke

Locke невиправний реаліст

Розкол країни насамперед потрібний власть імущим. Як то кажуть "Ничто не ново под луной". Принцип "Розділяй і володарюй" (divide et impera) який був озвучений стародавніми римлянами ніхто не відміняв. Це принцип державної влади, до якого часто вдаються уряди держав, які складаються з різнорідних частин, і згідно з яким кращий метод управління такою державою - розпалювання і використання ворожнечі між його частинами.
    Це робиться в першу чергу для того, щоби відвернути людей від боротьби з владою, запобігти їх об"єднанню проти влади, а люди почали шукати серед інших, собі подібних людей, винних у всіх бідах і роблячи їх свідомо чи підсвідомо своїми ворогами, виходячи з національних, релігійних та інших поглядів. Чи не те у нас і відбувається зараз? Біля двохсот партій, купа різних церков, конфесій, сект. Кожна партія вважає себе абсолютною істиною, абсолютно правильною партією. Але їхня сутність проявляється після виборів, коли починає іти мова про розподіл портфелів, пільг і місця біля корита. Так само і в релігії. Кожна релігія. церква, конфесія, секта вважає себе істиною в останній інстанції, а всіх решту - єретиками і відступниками. Не дарма кажуть: "Неможливо потрапити в рай одної релігії не потрапивши в пекло всіх інших релігій". І тому маємо те що маємо. Якщо за одним столом зібрати десяток людей, то важко буде серед них знайти двох людей, які матимуть однакові політичні, національні чи релігійні погляди. Машина розділу людей працює. Успішно працює. І багато хто свідомо чи несвідомо допомагає розкручувати маховик цієї машини на догоду її конструкторам.
    Я відкидаю будь-яку партію, будь-яку ідеологію, якою привабливою вона би не здавалася на перший погляд, якщо вона сіє зерно розділу і смути поміж людьми, розколу України.

А популістські обіцянки-цяцянки, які даються для підтримки свого іміджу і не більше, про що би то не йшлося, потім, як ми вже не раз мали змогу переконатися, закінчуються як у анекдоті:

Дівчина до хлопця:
    - Але ти ж обіцяв на мені одружитися!...
    - Мало що я на тобі обіцяв.

Люди ніколи так нагло не брешуть, як перед виборами і після рибалки.

• Подобається Подобається x 3
  12. VasMT

Неправда...

13. Strateg

А за словами одного зі "свободівців", здається Іллєнка, вони не проти євроінтеграції.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ні
    Вони і за одностатеві шлюби і ще за багато чого виступають.

Дайте цитату. Ну і то різні речі - бути 'не проти' і бути активно за.

15. VasMT

За засудження комуністичного тоталітаризму наприклад....
    Але ж ми проти, так? :mocking:

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

У засудженні тоталітаризму там одні декларації. А от ювенальну юстицію просувають дуже непогано. Засудити тоталітаризм я можу і без Європарламенту в першій ліпшій кнайпі.

17. VasMT

А ювенальну юстицію?

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Тоталітаризму радянського зараз немає, ю. юстиція є.

19. Strateg

http://independent-news.org.ua/?p=11484

Ось вам........
    З цього випливає, що вони за ЄС і НАТО.

• Подобається Подобається x 1
  20. kjk

kjk Дуже важлива персона

:)
    дуже за

а де твій аватар? :)