Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Точно так як і владу Ющенка не визнали.
    Це вже занадто неймовірно. В 2004-му втрутилась?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мрії....мрії...

http://youtu.be/IOYkRJbBC6E

3. Romko

А взагалі,погоджуюсь з Возняком...

• Подобається Подобається x 2
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дав би то Бог. Баба з воза, коням легше. Тільки при такій розкладці можлива Україна. З тою гангреною в кращому випадку МС.
    Буде Донбас в Україні - не буде України. Це аксіома.

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Допоки в Україні не зникнуть всі нацята - не буде України.
    Вони і Сонце визнають винним у тому, що ніхто за них нічого не робить...
    Тіко би співали, - "Кру, кпу..."
    Чисто по Булгакову.

• Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Про що я кажу, Василю. Бо в Донецьку, Одесі, Харкові розвели такий російський націоналізм що і всамій Росії такого нема.
    Це, зрештою, і не націоналізм а шовинізм, фашизм. Українцям би перейняти хоч на 10%. Нє?

• Подобається Подобається x 5
  7. Romko

Ні,Василю.
    Токи в Україні не здохне совдеп - не буде нічого доброго.
    І не лише в політиці - в нас.
    Натрапив на давній виступ І.Дзюби

http://youtu.be/xe4dO6aHrpU

8. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вы, шановный пан, неправы, написав о том, что пара левых депутатов приняла какую-то резолюцию...
    Вот как обстоят дела на самом деле:
    Оппозиционная партия "Свобода" хочет добиться, чтобы Европейский парламент отменил поправку к резолюции о ситуации в Украине, принятую на прошлой неделе. В ней выражается обеспокоенность ростом популярности "Свободы", взгляды которой названы "расистскими, антисемитскими и ксенофобскими".
    "Свобода" уже провела акцию протеста возле посольства Болгарии в Украине и заручилась поддержкой ряда организаций украинской диаспоры в странах ЕС.

Корреспондент ВВС Украина в Брюсселе говорит, что появление этой поправки на заседании Европарламента было достаточно неожиданным и случилось в последний момент. За нее проголосовали 348 евродепутатов, против - 93, воздержались - 139.
    Дословно она звучит так: "Европарламент обеспокоен ростом националистических настроений в Украине, что подтвердила поддержка партии "Свобода", которая стала одной из двух новых партий в Верховной Раде. Европарламент также напоминает, что расистские, антисемитские и ксенофобские взгляды противоречат фундаментальным ценностям и принципам ЕС, а поэтому призывает демократические партии в Верховной Раде не объединяться с ней и не формировать коалицию с этой партией".
    "Свобода", узнав о таком голосовании, сразу же распространила заявление-протест, в котором сосредоточилась на личности автора поправки, болгарине Кристиане Вигенине, представляющем в Европарламенте "Прогрессивный альянс социалистов и демократов". "Свобода" утверждает, что эта фракция является партнером Партии регионов, а сам господин Вигенин является членом Болгарской социалистической партии, преемницы Компартии Болгарии.
    В среду, выйдя под стены посольства Болгарии в Киеве, активист "Свободы" Руслан Андрийко заявил: "Болгарский коммунист - кремлевская подстилка Вигенин решил поссорить наши миролюбивые государства - Украину и Болгарию - и расколоть ряды украинской оппозиции. [...] Мы расцениваем его инициативу как агонию прокремлевских сил перед национальным возрождением Европы, ведь во всех странах континента стремительно растет рейтинг правых национальных партий, что свидетельствует об упадке либерального строя".
    "Свобода" также заручилась поддержкой украинской диаспоры стран, которые входят в Евросоюз и имеют своих депутатов в Европарламенте.
    Источник: http://www.bbc.co.uk/ukrainian/ukraine_in_russian/2012/12/121219_ru_s_svoboda_europarlament_accusation_rasizm.shtml

9. morze

morze Well-Known Member

Каже східняк, що голосували за Свободу ті, в кого не було вибору! Ні окупанти, люди свідомо голосували проти окупації,русифікації,ПРорганізації,і просто за Україну!

• Подобається Подобається x 1
  10. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Хтось голосував за Свободу свідомо, але дуже багато людей у центрі і на сході, які голосували через розпач, зневіру і по принципу "може хоч ці ПР пики натовкуть"...
    У мене є знайомі, які голосували за Свободу (я голосувала за ОО, хоча і не дуже мені ця "опозиція" подобається, але ж вибір був невеличкий). Так от, вони проти дуже багатьох положень і заяв свободівців, але мали надію, що Свобода підніме бучу, а на хвилі протестів з*являться нові політсили.

11. Rogers

Rogers Well-Known Member

пацаны ! погодите ! а как же причерноморье ? хотя я человек компромиссный и согласен что Умань вы заберете.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

До дупи Європарламент, я в Україні живу

13. VasMT

Так і запишемо - ще на одного противника ЄС стало більше.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я не противник і не прибічник.
    Тим більше питання вступу в ЄС ще не скоро буде актуальним.

15. VasMT

Із такими заявами і їхніми резолюціями, - так, не скоро...

16. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шо уже и в Эвропу расхотели?
    А как же эвропейский выбор?
    Неужто в Азию, к клятым моцкалям захотели?

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Без таких заяв та резолюцій але з ПР при владі - так само не скоро

Не дай Боже, в союз країн третього світу точно не треба.
    Європейський вибір не обов'язково членство ЄС. Особисто мені і безвізового режиму досить. А якщо в нас ще й будуть проведені західні реформи - то це взагалі чудово.

18. Strateg

Strateg Well-Known Member

Щось не було помітно, що не визнали. Великого спротиву тоді ніхто не чинив. Т.зв "Сєвєродонєцкий сьезд" лише, але все це було несерйозно!!

А які були в них причини втручатись? Війни не було, раз, друге - Росія сама ще не набрала стільки ваги у зовнішній політиці як зараз.
    Повторення сценарію Осетії в Криму у випадку громадянської війни - більш ніж вірогідно.

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

Ні не в тому справа. Я не проти здорового українського патріотизму, але націоналізм Свободи - це вже вихід за грані, оскільки ну не можна збудувати нормальну країну, коли вони ненавидять половину її населення. ВОС і особливо деякі її лідери, такі як наприклад Фаріон працюють не на об'єднання а на розкол країни.
    Я не вважаю за потрібне вимагати від Сходу цілковитої відмови від російської мови, а своїми висловлюваннями у дитсадочку про "москальські імена", "штрафи за російську" та інше - все це лише розкол поглиблює.
    Немає жодної різниці, як людина себе називає, якою мовою розмовляє, шанує героїв УПА чи Радянську Армію, до якої церкви ходить. Важливо, щоб людина була нормальним громадянином своєї країни, готовою працювати на її розбудову. Питання мови, героїв, національності, всього іншого, що розділяє людей не треба підіймати.
    Крім того, не вважаю за потрібним ліпити ворога з росіян. Хоч дійсно, путінський режим в Москві м`яко кажучи не зовсім добрий для України, але треба все ж розділяти режим і людей.
    Треба єднати людей навколо соціально-економічного процвітання країни, соціальної справедливості, подолання корупції, беззаконня в судах, створення належних умов для молоді і.т.п - от що в першу чергу потрібно для України і її громадян!!

19. Romko

Не розкол.
    А звільнення від окупації
    Ірина Фаріон: "Сьогодні орда у стінах Верховної Ради оголосила нам війну. Ми виклик прийняли"

Лиш б це не виявилось просто гаслами.
    Бо я повністю розділяю цю думку

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Що ви кажете?
    А якщо у випадку з Тягнибоком вони проведуть ще один Сєвєродонецький зїзд, то він вже раптом стане серйозним? Росія яка кілька разів в 2004-му вітала Януковича з перемогою, якось на майдан відреагувала? Не переоцінюйте вплив Росії.
    А якої вона ваги набрала? Відкрила в себе базу НАТО в Ульяновську?
    В Криму точно ні, там вже татар, які антиросійсько настроєні процентів 35-40. Росіян менше половини.

а де твій аватар? :)