Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Я кое-что и сам видел, конечно. Сделали стеллу из мрамора возле Яновского кладбища, пути трамвайные на Мира починили, улицу имени Дудаева забацали. А вот с экономикой как? Или этот вопрос пока не стоит на повестке?

• Подобається Подобається x 1
  2. Robert

Robert Well-Known Member

Наша економіка в 2008 при Ющу і Юльці була краща ніж в Росії. Хоч і Азаров старається її вбити, я думаю, витягнем. З Росії приклад брати нема змісту.

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

На трибуну не претендую, а вот кое-какие проверенные на практике идеи имеются.
    Тем более, что я имею отношение к городу, где в 2005 году горожане на местных выборах потеснили ПР. Только вот помощи, поддержки так и не дождались. В 2010 на местных выборах тоже собирались голосовать не за ПР, но лидеров сняли с выборов по надуманным предлогам, суды тупо выполнили указ ПР, и НИКТО не помог, хотя стучали во все двери, митинги проводили...
    Свобода, БЮТ а другие "оппозиционеры" прекрасно знают, что местная власть в большинстве регионов не легитимная (на Донбассе тоже). И что? А НИЧЕГО...
    Хотя именно власть на местах максимально делает погоду во время выборов. И в плане фальсификаций тоже.

4. Полковник

Полковник миється в бані

Тут я с Вами полностью согласен.
    Ещё я выступаю за чётку границу с Украиной и за введение визового режима с загранпаспортами.
    Хоть тут мы с Вами поразумиемося?

• Подобається Подобається x 2
  5. Strateg

Strateg Well-Known Member

Так і на Заході вони хоч щось суттєве зробили, окрім піар-акцій за Бандеру та УПА, кидання гасел про національну ідею?
    Звісно, на Сході ті гасла не працюють, от і мають те, що мають

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

2 місяці минуло... Але це не заважало наприклад Батьківщині подати кілька десятків законопроектів, а від Свободи видно поки що лише показушні бійки

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

7. Полковник

Полковник миється в бані

А паркан?
    Почему Пан забывает про паркан?
    Разве это деяние не во благо украинского народа?

8. iso

iso Well-Known Member

Мабуть, зробили, якщо пройшли у парламент

9. Полковник

Полковник миється в бані

Пробачьте, свидомые, но очень интересуюсь.
    Если Свобода станет самой главной, то она точно вокруг себя все парканы спилит?

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що свобода мала робити на Сході? Гопака танцювати?
    Приводжу слова нашої шановної Оми, думаю, вона не буде ображатись що без дозволу:

Шкода, Мікі кудись подівся. Він би розповів жахи про шахтарів. Терпіли до останнього, безоплатно, як раби, лізли у шахту. Потім зверху сказали йти страйкувати - строєм пішли. Коли Юлька, ставши віце-прем"єром, змусила місцеву бандитську кодлу виплатити шахтарям заборгованість з зарплатні, ніхто їй не подякував, а все одно за биків голосували. Зомбі. Що хазяїн сказали, те і роблять.

То що Свободі лишається робити? Як поступати з зомбі? Та вони будуть здихати а за банду і далі будуть голосувати.

---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

І який шанс в тих законопроектів бути прийнятими? 0,0%!
    То який сенс займатись мастурбацією?

11. iso

iso Well-Known Member

Роззомбовувати. Перезомбовувати на себе.

• Подобається Подобається x 3
  12. kitana

kitana Banned

Не брешіть.
    1. Депутати прийняли присягу 12 грудня. Сьогодні рівно один місяць. Рада працює в організаційному режимі, тільки но почали засідання комітетів.
    2. Бютівці мають наробки ще з попереднього скликання, свободівці перший раз у Раді.
    3. Свободівці зареєстрували кілька законопроектів.

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

Ви поняття зеленого не маєте про роботу Верховної ради. Тим більше української. ))

От наприклад, 10 січня на сесійному засіданні ПР не змогла провести навіть елементарні кадрові питання, що і показало ціну їхньої "більшості", про яку вони співали.

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви маєте такі здібності? Спробуйте. За 22 роки поки що це не вдалося нікому.
    Власне, можете спробувати свої сили на гілці релігії в розмові з єговістами.
    Там також будуть на чорне говорити біле бо так зазомбовані.
    Я, зрештою, в молодості теж був ідеалістом. Життя навчило дивитись на світ реально.

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

перевизомбувати ...

ну ладно - шахтеры - зомби, чего ж в свидомой части нашей страны такое же болото как и у "зомби"?

• Подобається Подобається x 3
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Писав про "той контингент" один пан з центральних областей, технар, не остання людина на солідному підприємстві. З певних міркувань викладаю у вигляді скриншотів.

Я вже не знаю, як із такими "співгромадянами", про яких пише пан, існувати далі.

Останнє редагування: 12 січ 2013
    • Подобається Подобається x 5
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А про чергове блокування Ви щось чули?

---------- Додано в 01:49 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ----------

Не хотів чіпати "наболівшу" тему.
    Але...
    Вибухи в Новобогданівці...
    Я не буду аналізувати причини цих вибухів. Я скажу про реакцію влади.
    Почнемо.
    1-й вибух - травень 2004-го.
    Задіяні МНС-ники і сапери ЗСУ. Всі, хто приймав безпосередню участь отримаимали належне.
    2-й і 3-й...
    2005, 2006 рр...
    Знешкоджено тисячі боєприпасів...
    Винагорода - 1 до 100 з зробленого...
    Це йде в унісон із зняттям пільг військовим...
    Я не знаю, Боря, про який контингент Ви віщуєте, але у пацанів відбили бажання працювати...
    Яник разом із ПР винні...
    Мабть...
    І в 2009-му не виділили грошей на зачистку територій. Теж, сцуко, мабуть Яник...
    І це у Львівській області... Чогось за роки розчищення територій я ніразу щирих ВОСівців не бачив...
    Чого б це...???

17. Полковник

Полковник миється в бані

Брешет тот пан.
    Борис, Вы-то сами верите, что печать можнт быть дороже подписи?
    Печать кто ставит, секретутка?
    Ей тот пан тоже бабло отваливал?
    Брехня, короче.

18. iso

iso Well-Known Member

В мене інші здібності.:)
    А щодо зомбування, іншими словами - політтехнологій, вони прекрасно працюють і в нас, і в них. Це показали вибори в 2004 р. Коли країна розділилася навпіл. На Заході бандерівці, фашисти і рагулі, на сході тупі, п"яні москалі, бандюки ... І за 22 роки ніхто і не пробував змінити ситуації.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ми щодня ходим попри оцю військову частину.
    Ї називають пожежною,але це склади.
    Боєприпасів.

Недавно звідти вивозили.
    Боєприпаси.
    Частина пішла пішки.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Прємйьєр-мінистр Путін брав менше?
    Блін, як ця посада правильно пишеться?

а де твій аватар? :)