Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Как всегда.
    Кто-то, где-то, как-бы виноват.
    Только не Вы.

• Подобається Подобається x 1
  2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Выборы - это общий результат ВСЕХ избирателей Украины. Потому и виноваты мы ВСЕ. Вот когда это поймем, проанализируем, сделаем выводы, тогда, возможно, и решил проблему нашей кулуарной власти.

Не поняла смысл Вашей реплики, пан Полковник. Не могли бы Вы раскрыть тайну мудрости своей.:scratch_one-s_head:

3. Полковник

Полковник миється в бані

У меня нет никаких мудростей.
    Я солдат, мудак и москаль.
    К сказанному ранее ничего пояснять не намерен.

4. Robert

Robert Well-Known Member

Придивіться уважніше - на заході за регіони проголосували дуже-дуже мало. Значить, такого страху нема.;)

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ----------

Але у вас склад мислення :facepalm:. То регіони (цитую) "сумлінно підходити до вибору керівників, до заяв, які лунають публічно і ще багато до чого... " ? Значить, вони вам підходять!
    Вражає момент, що Тягнибокові сказали ПРАВДУ. Яку правду???? Що вас влаштовують регіони? Що вам не хочеться голосувати за інші партії, а тільки за своїх бандюгів? Вас що, треба на руках носити? Та просніться вже накінець!!! Самі привели цю гідру до влади, а когось шукаєте винним!!!!

5. Kats

Kats Романтик

Ви тут так сперечаєтеся, а реалії одна: І ПР і "Свобода" і всі партії, що зараз в парламенті "класти хотіли" на свій народ...
    Я "наївся" Пр, я "наївся" Свободи у Львові, я "наївся" всіх...

Вірю в кулемета, вірю в себе, вірю в націю.. але в гімно, вибачте, не вірю...

6. iso

iso Well-Known Member

Мабуть ту, що на Сході Свобода ні фіга не робила:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  7. ELiKA

А у вас на ЗУ есть мощная организация ПР, которая контролирует все сферы жизнедеятельности и имеет влияние на все политсилы региона?!?

Не хотите посмотреться в зеркало? :) Ну а потом включить логику :)
    Встреча была с лидером Свободы. Вся критика относилась к деятельности этого объединения на нашей территории. руководителей областных организаций назначает руководство партии, контролировать деятельность организации, оказывать однопартийцам поддержку в проблемных регионах тоже обязано руководство партии. Есть давно отработанные, четкие схемы организации партии, работы с гражданами и т.д. и т.п.
    Или Вы не в курсе?
    Свобода - это партия ЗУ, ПР - партия Донбасса, т.е. местечковые партии, но у одних получилось выйти за пределы региона, другие только пытаются.
    Повторюсь - один Донбасс никогда бы не сделал погоды, если бы у ПР не было большой поддержки за пределами Донбасса.

Вы разберитесь, пожалуйста, о чем речь в посте, а потом уж строчите ответ. :)
    Правду ему сказали о "популярности" Свободы на Донбассе. И о том, что Свобода имела бы шанс, если Тягнибок и его окружение РАБОТАЛИ и работали разумно, на перспективу, с учетом всеукраинских реалий, а не поставили галочку, что на Донбассе у них тоже есть "осередок".
    Тягнибок критику понял и принял.
    Повторюсь - его встречи организовывали люди из его партии, но организовывали их так, чтоб о них знало как можно меньше людей. Одна из встреч была организована в день какого-то футбольного матча, во время, когда шел матч и в месте, куда нельзя было доехать - было ограничено движение транспорта.

Нельзя ждать поддержки людей, когда ты ничего не делал в регионе, не имеешь там своих представителей, которые вызывают уважение и доверие, не имеешь информационного поля, юридического сопровождения, партиийцев.

Как, например, можно было верить Гриценко и голосовать за него, если он назначил руководить областной организаций ГП человека, полностью подконтрольного ПР? С ФЗ аналогичная ситуация...

Есть политическая кухня, есть целая наука, как завоевывать избирателя, как работать с электоратом, как строить партии. И все это формировалось не одну сотню лет.
    Есть еще и психологический фактор, который определяет выбор граждан.

Опять же повторюсь - я понимаю, почему многие жители Донбасса голосуют за ПР. Но почему за ПР голосуют в других регионах?
    И почему оппозиционные партии не работают на территории Донбасса? И не просто не работают, а постоянно сдают выборы ПР.

• Подобається Подобається x 4
  8. Robert

Robert Well-Known Member

А Ви не задавались питанням, ЧОМУ нема? Та тому, що народ не допустив!!!! А спроб було багато!

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Та що Ви! Вся Україна підтримує ПР. А Захід найбільш винен у приході ПР до влади.:mocking: Подивіться самі в дзеркало, а не шукайте винних.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Хотел хихалки поставить, но решил Вас не обижать.
    Народ не допустил - это как?

10. Robert

Robert Well-Known Member

Ви активісткою у компартії не були? ;)

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

На таких як Ви не ображаються;). А не допустив - це не проголосував, не підртимав. Не пішов за ними. Як ще Вам пояснити? В танкових військах не служили?

11. Полковник

Полковник миється в бані

Нет. Чести такой не имел.

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

Это естественно.

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

В любом случае я не пойму. Я не украинец. Я тупой москаль.

12. Robert

Robert Well-Known Member

Вам, мадам не угодиш. Тягибок нє, Гриценко нє, Юлька нє, Кличко нє, хай будуть регіони. Правильно, ще раз на граблі наступимо і по носі дістанемо. І будем кричати, що нема за кого голосувати.

13. ELiKA

А Ви не задавалися питанням, чи в змозі Ви проаналізувати ситуацію на Донбасі? Чи є у Вас достатньо знать про регіон, його минуле і сьогодення?
    Ви навіть пости читаєте через слово...

Більшої маячні і придумати годі.
    Ще раз - обласні керівники ВСІХ "опозиційних" партій, яких затвержує центр, люди ПР. Ні одна партійна організація СВІДОМО не працює, вірніше робить усе, щоб опозиції у Донбасі не було, щоб інакомислячи не вступали до лав цих партій, не співпрацювали з ними.

У 2005 СПУ змогда посперечатися з ПР. І досить успішно, бо працювали на совість.
    Але Мороз зрадив людей, пішов на бік ПР. Тут був шак, бо на вибори СПУ йшла, як противник ПР...

ПР можна перемагати і на Донбасі, Але цього треба хотіти политичним силам, які заявляють себе як опозиція. Треба ПРАЦЮВАТИ чесно і не продавати вибори ПР.
    А ще щукати тих, хто має досвід успішних виборів на Донбасі. І залучати їх до співпраці, до розробки агітаційних технологій. Іноземці тут не допоможуть.

А докладніше можна?

• Подобається Подобається x 3
  14. Полковник

Полковник миється в бані

А если банально лопату, кувалду, пилу, зубило в руки взять и начать созидать Украину?
    Не?
    Не в змозе?
    Легче покричать опять?

15. Robert

Robert Well-Known Member

Вам дивно, що таке може бути? А все-таки може. Тому, хто позарився на кусок корита і вступив у ПР на заході не подають руки, хіба деякі підлизи. Люди дивляться на них із зневагою. Тут нема таких осередків, любові до партії, прапорів регіонів і т.д. А скільки було погроз, тиску, підкупів. Але не прижились вони. По результатах голосів видно. Подивіться результати минулих виборів по регіонах.

16. ELiKA

Я ніколи не була ні у яких партіях, пане Роберте. І, скоріше за все, не буду. Я трохи знаюся на політичній кухні.

И к чему этот набор слов? Вы сами с собой разговариваете? Я Вам не мешаю?
    Ваши умозаключения никакого отношения к моим постам не имеют. я несколько о другом.
    А Вы оседлали трибуну и ...

17. Полковник

Полковник миється в бані

Вот, лично Вы кому именно руки не подаёте?

18. Robert

Robert Well-Known Member

На Заході так і роблять, але москалі і регіони мішати лізуть. В нєрушимий тягнуть.

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Там же написано кому.

19. Полковник

Полковник миється в бані

А если без "але", то что успели за 20 лет зробыты?

20. Robert

Robert Well-Known Member

Перепрошую, віддаю Вам мікрофон разом з трибуною. Успіхів Вам у пошуку виходу з цієї ситуації

а де твій аватар? :)