Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ну паркан навколо зРади поставили за народні гроші, а народ не хоче шоб ті хто живе за його гроші, ше й відгороджувався від свого народу парканом.

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Поляки говорять так:
    - Jak tam? (Как дела?)
    - Wszystko w porzondku,wszystko juz porozwalane! (Все в порядке,все уже развалено!)
    Що невірно зроблене,повинно бути поправлене!
    От і знесли паркан,як французи Бастилію!
    Що не зрозуміло?Це ж закон австро-галицького(читай німецького) господарювання!:drinks:

3. Полковник

Полковник миється в бані

Ковры в ВР тоже на народные деньги постелили. А вот Пан Ромко на них харкает, ибо не хочет, чтобы "ті хто живе за його гроші, ше й" по коврам ходили.
    Т.е. всё рушить надо?
    Правильно понимаю?
    Когда планируется лозунг на начало строительства чего-либо?

• Подобається Подобається x 2
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ну як бачите поки ніхто нічого не будує, вони не здатні будувати, тільки валити і красти, не залежно від кольору партійного прапора.

• Подобається Подобається x 1
  5. cdmax

cdmax Active Member

И после мне рассказывают про зашоренность ? Вы тут сами поете песни и рассказываете истории, которыми Вас еще с детства пугали. Все какие-то ярлыки развешиваете, а у себя под носом и бревна не видите. Про Свободу, так можете перечислить что конкретного сделала Свобода, кроме криков, порчи имущества? Какой закон приняла действенный? Будет ли вообще думать про экономику или только двери выбивать да стекла бить? Неужто не понятно, что это Свободе сходит с рук лишь только по началу... В Одессе эти индейцы окончательно ушли в схроны, даже свой офис эвакуировали после беспредела у Думы. И теперь ее силовые действия будут иметь такое же противодействие. Да, что тут говорить, если слепые адепты считают за радость порчу чужого имущества и все понять никак не могут, что стремление к хорошему лежит через созидание, а не силовое разрушение. В последнем случае это вызовет естественную реакцию отторжения и противодействия

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Вы народ спрашивали? И хорошо сказали, раз за народные деньги, то на каком основании Свобода портила чужое имущество? Это же статья, а Вы все рукоплещете. У них постановление было про демонтаж, оно было согласовано? Не, побежало стадо под громкое улюлюканье показывать как надо разрушать. Потом Иван посмотрел на это дело и пошел пилить забор у соседа, так как он не законно, по его мнению, его поставил.. продолжать, думаю, не стоит

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

А вот тут соглашусь на все 100% Увы, у нас коллапс власти и цвета не имеют никакого значения :drinks:

---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

А я вот думал (и история тоже так думала), что у вас там австро-венгерское было правление, а тут вот как оно оказывается австро-галицкое....да, это таки перл

• Подобається Подобається x 4
  6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цей "аналітик з Привоза" навіть не розуміє, що проблема України не в відсутності законів, а в відсутності їх виконання. Поки що "Свобода" хоч і примітивно, але бореться за виконання вже існуючих законів.

Хлопче, оХВіс є тільки в жлобів, а у нас є контора. А Дума є десь в "болотах, серед бєрьозок".

А за яке "протіводєйствіє" твої угро-фінські пращури зруйнували слов'янські Київ та Новгород? І чи довго українці будуть терпіти зальотних з боліт зайд?

Це він про штурм його вшивими дідами Зимового палацу, який збудували італійці за гроші від української пшениці.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ні українська мова, ні культура, ні права людини, ні правозахист чи свобода слова їх не цікавить – вибори минули. Їх цікавить один єдиний "жирний" комітет з усіх, на які претендує опозиція.

Возняк пише про Свободу на службі у "Газпрому"

http://blogs.pravda.com.ua/authors/voznyak/50d96fe4783ca/

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не ТАК - примитивно боряться за виконанная одних законiв - порушуючи iншi.

Якi вашi пропозиції?
    Втім - немає нічого нового під місяцем. Оскільки самі вони виїхати не захочуть - від вас можливий або аналог "Бабиного яру" під Одесою, або аналог "Біркенау" у ​​Роздільній.

9. cdmax

cdmax Active Member

Да, этот смешной боец схронов пытается нам рассказать тут как нужно требовать соблюдать законы, нарушая их при этом. Браво!!! Бороться с заборами и портить чужое имущество - это таки да, великая борьба со злом!!!

То, что Свобода жлобы - я и не сомневался. Вы только что это еще раз наглядно продемонстрировали. Не знаю какие у вас там конторы, а у нас был их офис, который быстренько собрал манатки после дебилизма 21-го числа, умные малые - шустро сообразили, что их методы быстро против них же сработают.

Не знаю как там преподают у холопов панских на бывшей австро-венгерщине, но другим уже давно известно, угро-фины и потомки Киевской Руси - русские, белорусы, украинцы - это совершено разные народы, но плясать с бубнами и рассказывать про 140тыс. летнею историю укров - это таки нонсенс.

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Пыль устанут глотать, покорители Одессы :haha:

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Давайте відразу в бан за отакий сарказм.
    Самі вигадали собі в інтернетах що нібито у нас культ 140000 річної історії, і самі тільки й говорять за неї. Придурки.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Ещё раз проиллюстрирую про сами выгадали и про придурков:

• Подобається Подобається x 3
  12. Bambook

Bambook Persona non grata

Темірова - явно з ваших, а Лях - на те й Лях, що поляк :)

Так що справді росіяни з поляками ту казочку вигадали ;)

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

ваш унилий фотошоп, не більше
    всерйоз ніхто такі теорії ніколи не казав

14. Дальневосточник

А Юля с Витей - утвердили :)
    Кстати - за Юлю заню, что армянская еврейка. А Витя? Говорят - украинец...Врут?

• Подобається Подобається x 5
  15. Bambook

Bambook Persona non grata

Ви ап чьом? Можна якесь документальне підтвердження? ;)

16. Дальневосточник

Ой... Упал демон, отвечающий за орфографию?
    # /etc/init.d/orfografia restart :)

О том, что год издания 2005.

17. Yurko NOTOCO

Товарищ Дальневосточник!
    Зяма Бамбук Вас поправить,що вірно буде вірменська жидівка,а не якась армянская єврейка.Правда, Зяма?:crazy:

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А хіба є вірменські євреї? Думаю, або-або... Тай Капітельман... Не Капітельмян.:mocking:
    Щодо Ющенка? Чистокровний креол!;)

19. Yurko NOTOCO

Зяма знає! Як Зяма скаже,то так і буде...
    Педро,я юж не можу по форумах серйозно щось говорити,направду!
    Юж все.
    Хочу Галичини і більше ніц! Фертик!:drinks:

20. kitana

kitana Banned

За народні гроші - то за чиї? Коли паркан ставили, референдум проводили, чи що?
    Свобода зпиляла ту частину паркану, яку встановили за мої гроші. Мені той паркан не потрібен. Свободівці молодці.

Вашу частину паркану ніхто не чіпав. То чого Ви репетуєте? :)

а де твій аватар? :)