Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. iso

iso Well-Known Member

Цікаво? Але що з того випливає?

2. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Оттуда легче дергать за ниточки, и Тягнибока и Фарион и прочих
    Все они марионетки(с)

• Подобається Подобається x 1
  3. iso

iso Well-Known Member

А "внятна" відповідь буде?

4. Strateg

Strateg Well-Known Member

Я не кажу, що вони є проектом Росії, але розміщення сервера саме там щонайменше дивно...

5. iso

iso Well-Known Member

Порушення принципу "Свій до свого...":)

6. coolzak

coolzak Well-Known Member

я вже зовсім запутався-то чий проект Свобода-ПР,Росії чи марсіан.І якщо ПР то чого Василь на них плюється,а якщо москальський чого всі підмоскальники плюються,може така реклама чи як .А ще цілком можливо що вони прямі маріонетки Тель-Авіву і Тягнибок особисто носить звіти в місцеву синагогу

• Подобається Подобається x 4
  7. kitana

kitana Banned

Могу предположить (только предположить), что на Ваши вопросы не ответили потому, что они очень трудные :)

Ну справді, як відповісти на запитання "Почему Свобода проголосовала за Азарова?", якщо Свобода за нього не голосувала. :)
    Три фракції - Батьківщина, УДАР і Свобода - не дали за Азарова жодного голосу.
    А Свобода зокрема, це єдина фракція, яка не просто не голосувала, а одностайно проголосувала червоною кнопкою - "Проти"

Поіменне голосування щодо надання згоди на призначення Прем'єр-міністром України Азарова М.Я.

Тому виникає питання не до Свободи, а вже до Вас - навіщо Ви розповсюджуєте неправдиву інформацію?

Щодо того, нібито свободівський сайт хоститься на російському сервері...
    Інфа по IP веде до рос. компанії Highload lab.
    Ця компанія надає захист від ддос-атак через сервіс QRATOR - запити, що поступають до сайту фільтруються цією системою, тому адреса цієї контори і світиться.
    Це не є адреса фізичного серверу.

До речі, компанія Highload lab забезпечувала захист кількох достатньо відомих анти-кремлівських сайтів і інтернет-видань (Эхо Москвы, канал "Дождь"), які висвітлювали події під час мітингів опозиції в Москві, їх тоді серйозно ддосили.

В Україні подібні сервіси захисту або не існують, або не достатньо потужні. Тому немає нічого дивного в тому, що технічний персонал сайту Свободи звернувся до цієї компанії.
    А піднята істерія щодо російського серверу - пук в банку. :)

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

Вибачте, я на відміну від Вас не шарюсь по сайтам ріня Дурдому. :)
    Інформацію краще брати з першоджерел, а не з чиїхось недолугих переказів.

Цитую постанову Верховної Ради:
    Якщо Ви не в курсі, - "Рада" транслюється в кабельній і супутниковій мережі, і в цьому пункті йдеться саме про канал "Рада" - забезпечити трансляцію пленарних засідань.

Крім того, постанова розширила коло питань, які транслюватимуться у повному обсязі, а не в підсумкових програмах на Першому національному каналі - зокрема "Години запитань до Уряду".

Підніміть аналогічну постанову ВР попереднього скликання і порівняйте. Таких питань було 4, зараз їх кількість збільшено до 10.

Свободівець Кошулинський не є ініціатором прийняття постанови, а є її співавтором поряд з представниками всіх 5 фракцій, бо ця постанова приймається відповідно до Регламенту кожного разу після обрання нової Верховної Ради.

Те, що Ви і VasMT з'їли лапшу, яку вам навішали непрофесійні (чи заангажовані?) журналісти, свідчить лише про вашу слабку орієнтацію в політичних реаліях України. :pardon:

• Подобається Подобається x 7
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 3
  9. Krot

Krot Member

Я щось не зрозумів, здається там є відповіді на всі питання, Ви про що?
    Але я не дивуюсь ... починаю по трохи розуміти хто є хто на цьому форумі.

10. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

І справді!:good:

11. Полковник

Полковник миється в бані

Оно Вам надо?

12. olegp

olegp миється в бані

меня наоборот, ранее удивляло, как город, находившийся более 100 лет в цивилизованной АВ империи, мог стать до такой степени укрофильным,
    потом понял- у них не осталось потомков тех, кто жил в цивилизованной АВ империи,и почти не осталось потомков тех, кто жил в Польше даже,
    укроосовдепия всех прогнала с этого некогда цивилизованного города и заселила селянами и люмпенами хмельницими ,житомирскими или волынскими,потомками коих current львовяне и есть,
    да это и по культуре общения видно

13. coolzak

Харківський люмпен обізвався з бейсменту на батурсті

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вооот! Наконец-то правоверные "свободовцы" заговорили на чистом украинском языке. :)))

• Подобається Подобається x 2
  15. iso

iso Well-Known Member

А по-українськи можна?

16. coolzak

17. olegp

olegp миється в бані

слышали звон.....:haha:

18. cdmax

cdmax Active Member

Вы явно изберательно читаете. Я о ссервере Свободы еще ранее писал и так же писал, в чем лицемерие этих самых действий

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Свидомым хохлам этого не понять. Вот так у нас продолжается ликбез на тему "Культура общения". А на вопросы ответов как не было так и нет. Сторонники в замешательстве что ли? Мало того, ко всему спрашиваемому ранее, можно добавить уже новые велики "поступки" Свободы. Правонарушений накопилось на не одно уголовное дело

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Не зря я Вас похвалил в другой ветке, дейтвительно рассудительны и с фактами. За что, отдельное спасибо (это написано без сарказма и с уважением). Но вопрос по Азарову остался, только теперь я задам его корректней. Для чего тогда Свобода лезла в парламент, если все равно премьером становится такой-сякой Азаров? :) Неужто для того, чтоб заборчики попилить, у нас в Одессе двери со стеклами повыбивать, в Киеве рабочих избить.
    На счет сервера, так суть то вещей не изменилась. Я же не рассказывал Вам сказки про наполнение сервера ворожинами или другую чушь, а указал на использование услуг в организации и поддержании работоспособности интернет-ресурса Свободы той самой российской компании. И при этом, привел цитату слов Фарион. Что Вы можете ответит по поводу этого когнитивного диссонанса у этой шовинистической особы?

19. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Коротко то так,не ображайтесь:
    Допоки Вона Вас за яйця не схопила,то Ви будете пєть Золотоординськія пєсні!
    Після Міжнародного Трибуналу почеете співати "Мурку"
    А зобачите,же так буде!
    Я колись і Катрен про це скалатав.Лінь шукати...
    :mocking:
    А "Мурку" по-львівськи знайшов,во-о...

http://www.youtube.com/watch?v=rsfTeHsBpR8

---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:56 ----------

І по-темі,серйозно...Все більше і більше впевнюють в правоту дій "Свободи",свободівців ...і з боку належної оцінки їх діяльності в ВР,на Галичині,в Україні з боку розумних,свідомих росіян,які в західних районах далеко адекватні до діяльності "Свободи",виражаючи підтримку словянському менталітету,ніж ті дико-енкаведистські Золотоординці з РФ,та і зі Східної окупованої України,де одурманені грошовими подачками колаборанти мелють язиком сліпо і невпопад про якийсь Союз,що вже аж противно,від такого скотського обходження з Україною!
    Я за Свободу від таких,яку на даному етапі достойно пропагує і захищає " Свобода"!
    І не треба ля-ля...!

20. Полковник

Полковник миється в бані

Это понятно.
    У Вас информации нет, случайно, поступила-ли от СС оплата за сломаный паркан возле Рады?
    Или паны будут и дальше ломать всё что захотят бесплатно?

а де твій аватар? :)