Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ромку, ви знаєте мене давно. Ми ще й не таких на форумах з вами зустрічали. Ось на іншому форумі голосують за найбільшого мудреця форуму. Не хотілось мені запропонувати кандидатуру Василя, бо попри наші розбіжності він там на фоні багатьох виглядає мудрою людиною.
    А оцей, як там його, Прокоп? Я коли проходив курс психіатрії на Кульпаркові, то ще не таких "лідерів світу" бачив. Кілька разів вже згадував: там і Олександр Македонський і Ленін зі Сталіним в одній особі, Наполеон, а борців за батьківщину... Ми їм в підметки не годимся.
    Хоча є з чого повеселитися. Адже життя не з медом.

• Подобається Подобається x 2
  2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Щось результату не видно.
    Відніми в людини батьківщину на 25 років і він буде бачити борців за батьківщину лиш в психіатрічній клініці.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

І толку з того,що ви в Батьківщині...
    Чи я,зрештою...
    Україна як була,так і залишилась колонією ерефії,осколком совдепу.
    Я хоч не декларую себе борцем...бо поставлений на грань виживання...і живу до вечора...щодня.
    А ви?
    Манія?
    Чи просто бажання пустити шипуна?

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мій толк вийшов в виробах, які я розробив і які приносять користь до цих пір мільйонам людей. Мій толк, що до мене прислухувалися хоч в якійсь мірі люди, від Щербицького (з лайливою реакцією) до В.Чорновіла, який так і не зрозумів до кінця моїх потуг по спасінню промисловості. Мій толк в тому, що мої книжки читають в різних областях України та дякують за них. Навіть на цьому сіренькому форумі буде мій толк, бо попри реакцію тут на мене, як на "білу ворону", все ж дещо від мене залишається в мізках Ромків.

Ви себе декларуєте "борцем з незрозумілими та зарозумілими Прокопами", як малий Тарас Шевченко по відношенню до дяка.

5. Romko

Умгу...пишіть листи...і надсилайте вчасно...

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Прокопе, порадьте книжку почитати свою :)

7. Krot

Krot Member

Що не розумію я нинішню дискусію на форумі ... про що тут взагалі? Якось не конструктивно, наче б то і тема цікава ...

8. MARTINI

Допомагайте зробити цікавішою

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

Прийнято лаятись.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я радити нічого не буду, особливо людям, в яких відсутня здатність аналізу та самокритичність. Можу дати лиш адресу викладу стислого пробного варіанту http://hatanm.org.ua/forum/index.php?topic=2114.0

Не всяка дискусія конструктивна, є ще звичайний трьоп з вимірюванням величини "я" тріпаючихся.

11. MARTINI

Ще не придумали таку лінійку, щоб виміряти Я Прокіпа )

12. Bambook

Bambook Persona non grata

13. Romko

Весь час згадується вислів:
    - Як себе,бодай раз в день не похвалю,то цілий день,як опльований ходжу..

• Подобається Подобається x 3
  14. Strateg

Strateg Well-Known Member

http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/1440300-farion-svoboda-zrobit-use-shchob-u-radi-ne-zvuchala-rosijska-mova

Фаріон сказала, що Свобода зробить все, щоб у стінах ВР не звучала російська мова.
    "Якщо ми поки не можемо побороти російськомовну окупацію, то задіємо всі можливі методи, щоб в стінах вищого законодавчого органу України не звучала мова окупації".

І що вони робити будуть? Затикати рота всім, хто на російській говорить?
    Це може викликати зворотню реакцію у російськомовних регіонах

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ромку, памятаєте анекдот? Приходить вуйко Стефко до лікаря і просить допомоги. Каже, що не стоїть. Лікар - а скільки вам років? Той - 80.
    Лікар - і ви хочете, щоб стояв як в 30? А вот вуйко Місько каже, що за ніч ще 3 рази може. Лікар - ну то і ви кажіть...
    Язик без кісток...

• Подобається Подобається x 1
  16. Romko

Страх...страх...страх...
    Нагадав Дударя....

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

Оксана ПАХЛЬОВСЬКА. «Страна рабов, страна господ»

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та краще ви вимірюйте величину свого невігластва, яким ви доводите цей форум до повного замертвіння.

В цих невігласів не тільки совісті, а й елементарної логіки немає. Задають запитання Прокопу про його користь суспільству, останній відповідає, але ці бовдури відповідь зараховують до бахвальства. Тепер я не дивуюся, чому Львів з часів Добрика деградував.

Чим не рівень інтелекту завгара Януковича чи жлобихи Повалій? Та від таких захисників мова лиш постраждає. Був вже один тупуватий "захисник" по призвіщу Ющенко, який шкоди наніс Україні більше ніж Янукович з Путіним разом.

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

А чого не заборонити банду Януковича? Маразм кріпшає. Замість переходу в непарламентську опозицію з організацію штабу для підготовки повстання в якомусь окремому приміщенні ці поци будуть "боротися" з антинародним режимом з отриманих ними "Мерседесів".

• Подобається Подобається x 1
  18. Strateg

Strateg Well-Known Member

Дійсно, поки вони "героїчно ведуть боротьбу" проти режиму, сам режим тим часом стабільно продовжує грабувати країну. А роблячи гарний перформанс для ЗМІ свободівці відволікають увагу народу від злочинних дій банди Овоща.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Бідненькі! А вони ж так старалися.
    Боже, спаси Україну від таких вождів. Якби ці тупарі дійсно могли представити якусь загрозу бандюкам, то їх би нейтралізували ще на підході до ВР.

20. Romko

От,якби Прокопа...
    Нє.....таки ліпше Армагедон.
    Жодна держава такого не витримає.
    Але,Богу дякувати,Прокоп вміє лиш шипуни на форумах пускати.
    Смердячі до краю.
    І подавати то за заслугу перед Україною.

а де твій аватар? :)