Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не набридло?

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

В мене певно татарська кров грає, коли пива вип"ю...
    Бамбуче, командував тисячами солдат із різних республік і різних національностей.
    Мав записник, в якому всіма мовами, носії яких солтати були в підпорядкуванні, було записано віршик: "Здравствуй Дедушка Мороз. Борода из ваты. Ты подарок...". Ну и дальше по тексту...
    Звідти і лишилось.
    Салам Шахта-Баба... :)))

• Подобається Подобається x 2
  3. Rogers

Rogers Well-Known Member

Так так ! Про теоретика можно поподоробней ...пока в инете нашел его теоретических работ на чахлый зошит который уместится в 0.09 стандартного книжного тома....да и то каждое второе слово бальшевицкий империялизм....большевики уже в дупе...его теоретический зошит тоже в топку за ненадобностью ?

может остальное ваенная тайна ?

4. Оля

Оля Старожилка форуму

А ви, Читатель, виставте сюди свою знимку і ми ваш портрет опишемо. ;)

• Подобається Подобається x 4
  5. olegp

olegp миється в бані

тут плюсуют единодумцам, а не за логику поста

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Десь була їдна.
    Де він звеликою огидою мочиться в Тихий океан...десь на Багамах.
    З лютої ненависти до світового загниваючого імперіялізму....

• Подобається Подобається x 3
  7. iKnopka

iKnopka Well-Known Member

Дуже запальною і цікавою була промова Михальчишина в Шустера перед виборами. Він твердо казав, що опозиція змінить уряд.
    То опозиція змінила уряд ? Українці на такий варіант сподівалися ?

8. Saszko

Saszko Well-Known Member

То громадяни проголосували за опозицію?

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І що ти їм дав цим командуванням? "Бабы, водка, преферанс" вони від тебе перейняли?

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

А їхні вихованці-вишкребки ще до цих пір тут на форумі "вишивають". Один "командуючий тисячами" Василь чого вартий, до цих пір від нього тхне яничарщиною в більшовиків.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не знаю на що "українці" сподівались бо вибрали гопників з комуняками.
    Зрештою, я б не наважився звинувачувати українців. Вони в Україні є меншістю. Решта - не є українцями. Це "насєлєніє" чи як називають їх Андрухович з Рябчуком, креоли. І поки креоли будуть більшістю в Україні, нічого не зміниться. По крайній мірі, в кращий бік.

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

Ви, Олю, не звинувачуйте Чітатєля. Він є продуктом своєї епохи. І місцевості де двоє алкоголіків закушують третім.
    Це совкізм де замість дискутувати над якимось статтями чи ідеями, критикується автор в самий примітивний засіб. Хіба за 8 років на форумі ви не памятаєте фраз Чітатєля на кшталт "а єта тот Палій? он там і там здєлал єта!"? І тому подібне. Це єдиний метод в совків. З ідеями вони воювати не вміють.

• Подобається Подобається x 3
  11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І куди вони нещасні поділися? Невже їх доля племен Меря та Мещеря постигла?

А чого ці поци не назвали їх мулатами? Цей Андрухович мені все більше нагадує М.Хрущова з його хуторянськими "рассуждєніями".
    Укреол Андрухович - нормально звучить.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Роджерс, я зовсім забув російську мову. Вже понад 25 років живу в англомовних країнах.
    Може порадите де ви так прекрасно вивчили цю мову? Хотів би я удосконалити...:mocking:

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тільки повний невіглас може говорити про якусь "чисту мову". Для відома цього невігласа - мова не є чистою законсервованою субстанцією, це живий організм, який весь час видозмінюється.

"Чистий креол", навчися хоч коми розставляти, а потім вже вирішуй чи варто тобі задавати подібні питання людині, якій ти і в підметки не годишся. А оце є й доказ.

Мені пропонували еміграцію в 1983 та 1994 роках та я не жлоб, який тікає від проблем своєї Батьківщини.
    Do you understand me?

14. Romko

Це отому,Прокопу,котрой лиш вміє листи до владців писати і пускати шипуни довкола себе?
    Педро,переконую,що таких смердячих шипунів,Ви не пустите,при всім старанні....дійсно,в підметки не годитесь...

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Чиста" мова від рогуля, хоча кінцевка логічна.
    ЗАДРИПАНИЙ САМОЗВАНИЙ П'ЄМОНТ УКРАЇНИ.

16. Romko

А вогненних драконів виганяє?:nea:
    З третьої кімнати,котрі....:sad:
    А підземне джерело з негативною енергією вміє по скайпу блокувати?

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось туди на лікування варто послати цих ...

18. Romko

Я ж кажу...таких смердячих шипунів,навіть комуняки не впустять....:nea:
    Фе...:bad:

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А навіщо кома? Хлопче, займися краще своєю освітою замість пустого трьопу в -неті.

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Корчинський відповів у своєму відео-блозі. Правий, скурвий син. Направду, чому Європарламент не закликає "демократичні сили" бойкотувати комуністів, на чиїх руках кров мільйонів людей? "Свобода" поки що нікого не замордувала, не розстріляла, не розкуркулила, навідміну від комуняк...

http://youtu.be/0iPWruuqkRg

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)