Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Більшовизм і Сталіна же прославляють
    значить нехай і цих прославляють якщо хочуть

2. Strateg

Strateg Well-Known Member

І це ви вважаєте нормальним?? В нормальних європейських країнах за таким боряться........
    Я б подивився, як такі б у Німеччині пройти б намагалися... Що б там з ними зробили. Виправдовувати і вітати нацизм не можна. Рівно як і сталінізм.

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Є одне зло - Партія Регіонів і її шавки, а все решта то дрібниці.
    Поки всякі Януковичі Азарови та Фірташі крадуть мільйонами, чіплятися до того як хтось крикнув 'зіг хайль' смішно.

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ну так за це не отримаєш по пиці, а будеш таакий правильний ... що Гітлера почмирив:))) ...

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вважаєте краще вивчати витвори "бесноватого" та його поплічників - як михальчишін? :crazy:

6. Strateg

Чи назве Тягнибок ''жидами'' Гурвіца і Коломойського?

Днями член політради ВО "Свобода", четвертий номер їх списку і одне із телевізійних облич партії Ігор Мірошниченко назвав американську акторку Мілу Куніс "жидівкою".

"Вона не українка, а жидівка за походженням. Цим пишається, і зірка Давида їй в руки. Тільки от про країну, в якій народилася – ні пари з вуст і жодного позитиву. Тому вважати її своєю – язик не повертається. Хай любить собі Гамерику та Ізраїль, і не треба її ліпити до України", – написав новообраний депутат у фейсбуці.

Результат обговорення цієї теми на фейсбук такий – прихильники "Свободи" вважають, що слово "жид" необразливе, тому може вільно застосовуватися в Україні.

Нехай так. Хоча я не знаю в Україні жодного єврея, який би сказав, що слово "жид" для нього нормальне. Насправді, з мого досвіду, тезу про нормальність слова "жид" найчастіше повторюють антисеміти.

Я думаю, причина такої бравади "Свободівців" щодо Куніс дуже проста – вона не відповість Тягнибоку чи Мірошниченку, бо просто не здогадується про їх існування.

Довести, що слово "жид" не є образливим, Тягнибоку з Мірошниченком варто в інший спосіб – наприклад, почавши застосовувати його щодо людей, які можуть їм відповісти.

Я хочу подивитися, як Тягнибок або Мірошниченко назве "жидом" свого майбутнього колегу по парламентській опозиції Едуарда Гурвіца.

Або коли вони прийдуть на ТВі – то нехай назвуть "жидом" нового керівника каналу Віталія Портнікова.

Чи, може, Мірошниченко публічно назве "жидом" свого колишнього роботодавця Григорія Суркіса?

Або ще цікавіше – хочу подивитися, як Тягнибок з Мірошниченком назвуть "жидом" Ігоря Коломойського.

Вперед, чому ні? Це ж слово літературне! Ви ж самі пишете, що воно з мови Шевченка. Так доведіть на прикладі Коломойського, що це так!

До речі, Коломойський ще має подвійне громадянство – України та Ізраїлю. Тому "Свобода" як партія, віднині наділена владою, просто зобов'язана зупинити це порушення закону. І довести, що всі чутки про якісь особливі стосунки з цим олігархом є чорним піаром.

Чому "Свобода" буде втрачати, якщо не зміниться? Бо Київ дав партії "Свобода" кожен десятий голос на цих виборах.

У мене з десяток знайомих голосували за неї – і це справді освічені люди, банкіри, вчителі, власники будівельних компаній, журналісти. Всі вони розмовляють російською, замість вишиванок носять "Монклер" і "Кітон", а замість Донцова читають Кундеру.

Вони голосували за "Свободу" як найбільш радикальний прояв антагонізму до Партії регіонів. Їх мотивація більше схожа на поведінку виборців у Західній Європі, які на знак протесту проти "Системи" голосують за Піратську партію.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/50b51583e59ce/

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Та були вже Михальчишин і Гурвіц на одній передачі, вже провокували Михальчишина, і він нормально відшив: мовляв, не займайтеся дурницями, зараз важливіша справа актуальна і Михльчишину з Гурвіцом її разом робити.

8. Strateg

9. Bambook

Стратег, ви так і не пояснили, чому у вас нацистський нік...

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

11. Strateg

Дуже смішно..... Мало хто стратегом був в історії, починаючи з давніх часів і до сьогодення?
    мій нік жодним чином не має відношення до нацизму

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

http://kievskaya.com.ua/novosti/politika/svobodovec-obmateril-izbiratelya-video.html

А й не кажите... Ще й як вистачає

12. Bambook

Як це не має? Взяли нік нациста - то не відмазуйтеся тепер.
    Кельтський хрест існує на кілька тисячоліть довше, ніж концепція расизму. Але вам то не заважає повязувати їх між собою.
    Якщо той, хто носить кельтський хрест - расист, то знаить людина з ніком "Стратег" - нацист.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

уроди = Партія Регіонів та їх прихильники

14. Strateg

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Є такі. Але в ПР там всі такі поголовно.

16. Onewinged

Onewinged миється в бані

І справді, до таких не чіплятися треба, а одразу в пику - щоб наступного разу спочатку головою користувався.

17. Strateg

Штраф виродкам 50000 грн на рило та громадські роботи едак років на 3...
    Тоді б мозок швидко прочистився б

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

о_Оо_Оо_О
    Які мужні борці з фашизмом!
    Як би в сорок першому всі були б такими як ви, не довелось би червоній армії п"ятами накивати аж до Волги.
    Молодці!:good:

19. Saszko

Saszko Well-Known Member

:facepalm:
    Троле, звідки Вас закинули?

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

А за це, звичайно, Вам подякую.
    Неприємно.
    Москаль, до речі.

20. Bambook

:))) :))) :)))

Ви впевнені, що, скажімо, Анатолій Француз чи Олег Білорус так не вміють?

а де твій аватар? :)