Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думав це вам повезло, живете в Торонто. Шо вам не йметься.

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Так і там, розумієте, є українці. І багато. Не дають жити бідному слобожанцю :sad:

3. olegp

olegp миється в бані

та я не жалуюсь на то, что живу в Торонто, но термин повезло тут не к месту, Канада не штаты с их гринкард лотереей, иммиграция в Канаду как правило, требует определенного языкового и образовательного уровня, балльная система

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:23 ----------

и сколько?:pardon::pardon::nea:

4. Bambook

5. kym

kym Well-Known Member

Чес-слово слава Богу що ви не українець.... а то на одного манкурта було б більше....

6. DIO

DIO SAINT SINNER

Десь п'яить вiдсоткiв.

7. Bambook

• Подобається Подобається x 1
  8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну так і з великоросами аналогічно.
    І на території Росії різні говори були.
    З великоросів усіх мастей зробили росіян, з малоросів - українців. Бо у вас якісь подвійні стандарти, якщо українців ділити на дореволюційні якісь поділи, то давайте вже і росіян. Але вже фактично 100 років як подох царизм. Вже піде 5-те покоління народжене при українцях і росіянах, а не малоросах-великоросах, так що то не актуальна тема.

9. olegp

olegp миється в бані

круто Вы с числами:mocking:, делите где то на 6-7:tongue:

10. Bambook

11. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ага. Тобто ти не з тих емігрантів, які "залишили рідну Україну", а з тих , що "с'єбалисъ із сраної рашкі". :)

12. olegp

olegp миється в бані

по сенсису десь так

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

напсано же- it was Russia before communists, а я роддился при communists,т е не before communists,

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

сенсис в любой стране -дело формальное, и даже канаццкому сенсису следует верить ненамного больше, чем рос или укроперепису,
    от на этот раз я был дома, когда переписчица пришла, она и записала ethnicity- rus, а кто не был дома, оставляла нотисы с просьбой позвонить, я ее спросил- а кто не позвонит- она- запишу ethnicity по титульному этносу страны убытия, т е если б я не я был дома, когда переписчица пришла,и не позвонил бы, был бы записан как ukr ,равно как и чечен в этом случае был бы записан как rus
    более реальную картину дает лингворынок, если в Торонто на 9 русских газет приходятся 2 укромовные,можно делать более конкретный вывод о лингвосоотношении

13. Bambook

Ви тему на лінгво не переводьте. Російськомовні українці - все одно українці. Та й білоруси чи казахи теж будуть російськомовну газету читати, якщо їхньої нема. А значна частина євреїв, тих, що з екс-совка - навіть якщо є.

14. olegp

olegp миється в бані

тут я с вами согласен, но Вы тут как бы против генеральной линии Свободы

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Во как! Когда выгодно - "все одно", когда не выгодно - "манкурти"... :)))

16. Bambook

Знайдете якийсь мій допис на підтвердження чи відразу вибачитеся? ;)

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

А я ніколи не стверджував, що я за генеральну лінію "Свободи".

17. Дальневосточник

Якщо Вам ТАК боляче - вибачаюсь. :give_rose:
    Але мiй допис - не тiльки для Вас. :)

18. Bambook

19. Дальневосточник

20. Bambook

а де твій аватар? :)