Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. SinfulAngel

SinfulAngel Well-Known Member

це ви по-своєму викрили..скиньте посилання на джерело, де вказане походження прізвища "Фаріон" та його значення

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

За словами прем’єр-міністра однієї з європейських держав пана Миколи (політик, побоюючись нового закону про наклеп, попросив не публікувати його прізвища – ред), Ірина Фаріон насправді не українка і тому, не має ніякого морального права робити заяви від імені українців.

- Ми з маїм таваришем, міністром освіти правєлі історичнє даслідженя і віявілі, що її фамілія паходіт фід слова фаріон. Как відомо, це були такі дрєвні правітєлі в Єгіпті.
    це так, щоб посміятися)невже ви берете приклад з нашого прем'єр-міністра?)

2. DIO

DIO SAINT SINNER

Ууу.. хотел поискать что то, про эту фамилию и понял, что там уже во всю рыщут. Так шо, звиняйте, я не любитель нагугливать информационные полотна документов, это скучно :)

3. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Припустимо, що хтось, наприклад, по народженню не українец, але живе в Україні, любить Україну і має моральне право робити заяви на користь українців.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

П.Могила, П.Орлик, Т.Трясило, В.Даль, А.Кримський, М.Вовчок, М.Вороний, Д.Донцов...

5. SinfulAngel

ці діячі маю право на повагу, так..на рахунок Орлика, Могили і Вороного...хіба вони не українського походження?

6. iso

iso Well-Known Member

і Рудницькі і Л,Курбас і М.Рильський і багато-багато...

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

В Прибалтиці так зробили. І скільки крику. А от уявіть якби прибалти їх ще й депортувати почали, щоб би то було. В Данії таке в принципі неможливе.

8. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Так Фаріон сама пояснює походження свого прізвища:
    [CENZ]
    http://polemika.com.ua/news-69902.html
    З словника української мови Гринченка
    Як не крути, а слово "фаріон" запозичене з інших мов.
    Сама ж Фаріон, як на мене, персона не дуже приємна і не дуже мудра. Національність значення не має...[/CENZ]

9. SinfulAngel

може Степан Бандера вам також неприємний?

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Орлик- чесько-білоруського роду, Могила - молдаванин, Хвильовий (помилково написав ВорониЙ) - москаль на призвіще Фітільов.

11. SinfulAngel

про Хвильового знаю......народився він в Україні і все життя прожив тут,памфлети про те,як уявляє майбутнє. України писав українською мовою....в мене наприклад коріння польське є,але народилася я в Україні, виросла тут, тому вважаю себе 100% українкою

12. ELiKA

13. SinfulAngel

добре, не хочете порівнювати Фаріон з Бандерою(дивно, бо спільне у них є), то як ви ставитеся до лідера Свободи?теж не сприймаєте?

14. Bambook

Bambook Persona non grata

З Донцовим помилочка вийшла. Він етнічний українець.

15. ELiKA

Ви, як як мені здається, хочете знати, як я відношуся до Свободи :)
    Нормально. Без фанатизму. Без якихось особливих надій на диво у виконанні Свободи.
    З Тягнибоком навіть довелося спілкуватися. Як людину я його сприймаю добре, як політика - не дуже - багато наломав дров, багато помилок, якві політик державного маштабу робити не повинен був би, про що йому чесно сказали на зустрічах в Донбасі. Він, як людитна зорумна, з критикою погодився.
    Останній рік трохи змінив риторику, що непогано, але "боків" ще багатенько, дуже недоречних "боків"... :sad:
    За Свободу не глосувала, голосувала за ОО, не "фонтан", але ж вибір невеликий для тих, хто не за ПР-КПУ :pardon:

16. Strateg

Strateg Well-Known Member

З приводу національного питання....
    Как раз повна відсутність національної складової стала причиною становлення Америки як наддержави. Вони тупо начихали на корінне населення індійців. Вітались лише долари. І глибоко байдуже хто на кому заробляв: китайці на ирланцах, англійці на мексиканцях, іспанці на німцях, євреї на всіх разом узятих. Національності американець не існує. Є лише американське громадянство.

Але ми, звичайно, розумніше і створимо своє диво - такий лейтмотив свободівців.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ніякої помилочки немає. Він з українізованих москалів. Українську культуру сприйняв ще його батько, а мати була етнічною українкою. Та ось і слова самого Дмитра з листа до Маланюка:"Українця з мене зробили: Гоголь, Шевченко, Куліш і Стороженко, яких я знаю з того часу, як навчився читати, цебто від 6 років життя (батько мав їх в бібліотеці)."

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

Пан помиляється. Не існує формального запису "нація - американець". Але в сучасному світі існують крім етнічних націй ще й громадянські, до яких і відносяться нації таких країн, як США та Росія. Сучасна американська нація — це передусім результат етнічного змішання і злиття переселенців з різних частин світу, і особливо з Європи та Африки.

18. olegp

olegp миється в бані

так отож! укроэтноса слишком много, чтобы строить Америку, постукпив с ними как с аборигенами, и укроэтноса слишком мало, чтобы строить моноэтническую державу, типа Польши
    мало в current границах, конечно,
    от же помог Ленин, ссуко, Украине пролетариатом:crazy:

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Олег, що сьогодні курив? Естонці б його точно до психіатрички відправили, бо їх "слишком мало".

20. DIO

DIO SAINT SINNER

Тут и вы палку перегнули.
    Я бы не хотел разделить участь индейцев, на своей земле. Толерантность, это хорошо, пока тебе на голову не садятся(как в той истории, с елкой и муслимами).

а де твій аватар? :)