Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пишатися своєю національністю те саме, що пишатися чиряком на сраці
    тому я маю "десь" Вас та Ваш чиряк
    вільні люде
    а Ви як були рабом комунізму, так рабської психології і лишилися
    отож перерахуйте національності, представників яких сталін знищував
    поцікавтеся, звідки у "насосів" (прізвисько СНПУ) гроші на костюмчики з краватками, в яких вони раніше ходили
    бо так "жидів" ненавидять, що принципово брали гроші у єврея волкова

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

джугащвили - уважал свой народ. Нарезал им чужих земель - Осетии, Абхазии, Аджарии - которые теперь в Грузии считают своими и законными.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тупе лізе в дискусію. Націоналіст не "пишається", а "боронить" та "підтримує".

Ти, пане, сліпий чи таким прикидуєшся? Повторимо для тугодумів - українці, чеченці, кримські татари...

Тобі до моєї "рабської психології" ще рости та рости.

В тебе навіть "трійки" по історії немає. Алани (осетини) тікали за Кавказький хребет до грузинів для прихисту ще в часи, коли ваш Донской лупив їх в складі війську Мамая.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Та ви расскажете! Тікали - не тікали...Може хоч одним оком подиветесь на карту грузинського царства? ;)
    А щодо абхазів і аджарців - в совпартшколі, бачу. нічого не казали?

Останнє редагування: 16 лис 2012
  5. duncan

нетупий нелізучий націоналіст, це Ви своїм тиканням та хамством підтримуєте?))))))
    нетугодум, розкажіть тоді, яким чином українці лишилися в містах на сході?
    і звідки взялися в кінці 20-го сторіччя кримські татари та чеченці, якщо їх винищував сталін?
    я ліпше своєю стежкою піду, мене комуняки не муштрували

6. Saszko

Saszko Well-Known Member

А нащо він їм давав їх?

7. duncan

підгодовані опозиціонери

8. kym

kym Well-Known Member

То вас можна сміло єфіопом чи інтернаціоналістом, чи хворим чи ще якось назвати. Людина без національності це БОМЖ, який лазить по смітниках і підбирає недоїдки. Бо якщо людина не пишається своєю національністю то або вона манкурт, або суміш невідомо чого з чим.... одним словом БОМЖ

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

http://news.bigmir.net/world/639569...---mysylmane-otkazalas-ot-rojdestvenskoi-elki

10. DIO

DIO SAINT SINNER

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Яким чином? Вони громадяни Данії.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вагонів для депортації забракло.

хлопче, та ти весь в реп'яхах культури "рашен". Москалі тебе не "муштрували", вони тебе "виваляли" в своїй культурі.

Його можна назвати "ідіотом" в давньогрецькій трактовці.

13. DIO

DIO SAINT SINNER

Лишить гражданства.
    Думаю, они и сами будут не рады, когда под следующий новый год, кого то зарежут, из за елки..

14. SinfulAngel

SinfulAngel Well-Known Member

то ви свічку тримали,напевно?)і бачили особисто, у кого вони гроші беруть?))

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

він і не закликає....просто на місце їх потрбіно поставити, щоб знали,хто господар на цій землі...ви прочитайте,яке свавілля хасиди в Умані чинили і мотивували то тим, що їм їх пророк заповідав веселитися..тобто те, що людям на голову з балконів падало сміття наприклад ,то просто прояв невинних веселощів....і лише одна Свобода виступила проти цього свавілля..хто ж би їх зачіпав, коли б вели себе як люди?і приклад зі сміттям, то ще квіточки...вони тусувалися тут набагато довше, ніж тривав їх Новий Рік(у жовтні), і вели себе просто як варвари...у районах, де проживали, ставили білборди на івриті з лозунгами проти українців, і місцева влада на це все закрила очі...........а свободівці за правду ще й від беркутів отримали добряче....

15. DIO

DIO SAINT SINNER

Ви мене не зрозумiли. В такому випадку, я вважаю доречним, вiдiбрати в цих людей громадянство.

16. SinfulAngel

то й не пишайтеся своєю національністю......хто пишатися нею буде,як не ви самі?спеціально для вас у мене є віршик на цю тему..не знаю,чи ваші переконання підходяте під його зміст повністю,але комплек національної меншовартості явно виражений...отож читайте:

Комплекс меншовартості
    Ти без роду-без племені,
    Ти цураєшся мови своєї,
    Тож для тебе не світять зорею
    Таїн духовних стежки переплетені

Ти без права на прощення,
    Твоє небо - брудне і вульгарне,
    Суть твоя не многогранна,
    А душа - зачерствіла і зморщена.

Ти продався так дешево,
    Ти не є вже дитиною нації,
    Ти - ганьба, ти - носій провокації,
    Твоя совість - прогниле мереживо.

Ти згубив свої святості,
    Ти ніколи не станеш героєм,
    Ти не змиєш уже й кислотою
    Комплекс, порок меншовартості....

звісно до людини,яка описується тут, вам далеко...але той комплекс вже поражає вас, як пліснява....

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

а я не знаю,чи воно у них взагалі є..наші провладні толерасти будуть дупу і особам без громадянства лизати, якщо на них заробити можна....

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

манкурт, космополіт, особа без роду-племені....я в шоці..національність порівняти з чиряком на сраці....жах.....то що ж коли вас запитають.якої ви національності, то ви відповісте:" Та так, я просто чиряк на сраці, нічого особливого..."а ми дивуємся потім, чого до нас,як до бидла ставлятся..через унікумів таких

• Подобається Подобається x 1
  17. Strateg

Strateg Well-Known Member

Прізвище Фаріон як раз ще яке єврейське!
    В дослівному перекладі на українську воно означає "шахрай"

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Згоден, своєю національністю пишаються ті, кому більше пишатися нічим

18. DIO

DIO SAINT SINNER

Пiдписали жiночцi смертний вирок:)

19. SinfulAngel

ви погано ознайомлені з поняттями "народ" і "нація", то ви говорили тільки що про його націю....але був він вождем держави СРСР, де проживало багато націй, що становили в сукупності народ....тому я і написала :"свій народ", а не "своя нація".....

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

скиньте посилання на джерело, з якого ви то вяязли)

20. DIO

DIO SAINT SINNER

Та це я з приводу викриття жи... эврейки у ваших лавах.
    Що ж з нею тепер буде? )

а де твій аватар? :)