Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у чому ж тут сенс "європейського підходу" так і не зрозуміло
    у толерантності?
    через років 50 з такою толерантністю від "європейського підходу" ніц не лишиться
    церкви позакривають, відкриють мечеті
    толерантним можна бути тільки до тих людей, які до тебе ставляться толерантно
    якщо на вулиці гопники будуть бити писок -- Ви ж не будете розказувати, що розумієте їх, бо у них така культура

давайте назвемо речі своїми іменами:
    стосовно іньших народів нацисти вчинили страшенні злочини
    а стосовно німців?

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А стосовно німців - іньші злочини, по яких німці до цих пір вимушені вибачатися перед усім світом.

3. duncan

[OFFTOP]
    :mocking:
    [/OFFTOP]

4. Strateg

Strateg Well-Known Member

15 млн німців загиблих у війні, використаних як гарматне мясо.
    Крім того, не забувайте, що у німецьких таборах сиділо досить багато політичних супротивників нацистів, які саме німцями були по національності.
    За кількістю репресованих своїх громадян до Сталіна Гітлеру далеко, але і у Німеччині репресії теж мали місце.

5. duncan

поцікавтесь терміном "гарматне м’ясо", після чого почитайте про німецькі війська
    я от цікавився предметом
    вони не були гарматним м’ясом, на відміну ...
    репресії у всіх країнах мають місце
    точно так само і в США на початку та середині 20-го сторіччя
    тепер у США просто немає таких радикальних противників
    репресії мали місце у франкістській Іспанії
    але всім до того байдуже
    а чому?
    бо вони не програвали у війні
    тому я ще раз наголошую -- приклад Німеччини є не найкращий.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось що дав Гітлер своєму народові

7. Strateg

А з моєї точки зору - це найкращий приклад того, як країна позбулася наслідків нацизму, покаялася і зуміла завдяки цьому відбудуатись і прийти до економічного процвітання.

8. duncan

до економічного процвітання Німеччина прийшла не завдяки цьому
    а завдяки плану Маршалла та особистого вишколу кожного німця
    до речі, порівняйте з південною Кореєю
    там теж був особистий вишкіл та іноземні грошові вливання

9. SinfulAngel

SinfulAngel Well-Known Member

я дуже добре ставлюся до організації "Свобода".....звичайно це не єдина націоналістична партія в Україні, але найбільш відома і найбільш дієва....і хочете ви цього чи ні, а вона пройшла в Парламент..а це вже про щось свідчить...щодо нацистів...я не підтримую ні нацизм, ні фашизм....але коли порівнювати Гітлера зі Сталіном, то між ними є все-таки різниця....Сталін не поважав власний народ, тих самих росіян навіть, не кажу вже про українців чи представників інших національностей СРСР...це була маніакально, параноїдально хвора людина, яка вважала всіх ворогами і знищувала свій народ.....Гітлер навпаки ставив свою націю вище інших, дбав про економічний розвиток Німеччини....щод України наприклад, так, він ворог......але не щодо німців...те, що тягнибок занадто радикально висловлюється, то я вважаю, що це не актуально в даний час..адже зараз він ще досить стриманий.....хоча з такими виродками,як представники нашої влади, важко взагалі спілкуватися нормально.....Ірина Фаріон взагалі дуже розумна, принципова жінка, вона прекрасний філолог, достойний носій української мови.....мені дивно, що є львів'яни, які погано про неї відгукуються....побільше б таких принципових людей,як Фаріон чи Тягнибок....

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

о так....вулиця Єврейська, вулиця Бабеля...жах(((

10. duncan

сталін росіянин? :scratch_one-s_head:

11. DIO

DIO SAINT SINNER

Во Львове, на секундочку, есть Ирина Фарион. Судя по фамилии, она, таки да еврйка :)
    А толку, что у нас есть улица Еврейска, когда почти все евреи выезжают на историческую родину(а жаль, теряем колорит и талантливых людей):pardon:

12. SinfulAngel

вона така єврейка сама,як і Тягнибок! не єврейське ж прізвище..що висліпого до плота ліпити

13. duncan

і вже чисто по-русски дратуєтесь, коли кажуть адЕсса

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

чого Ви так серйозно до того ставитеся?))

14. Strateg

http://www.pravda.com.ua/news/2012/11/14/6977474/
    У Києві міліція затримала активіста ВО "Свобода" Артема Семеніхіна, який балотувався до Верховної ради по 159-му окрузі на Сумщині.
    Джерело стверджує, що в жовтні нинішнього року в правоохоронні органи звернулися 10 підприємців Святошинського району Києва зі скаргою на незаконну діяльність Семеніхіна.
    Вони заявляли, що в період з січня 2011 року по вересень 2012 Семеніхін вимагав у них значні суми, представляючись працівником "Київенерго" і вимагав гроші в якості оплати за електроенергію.
    "Загальна сума коштів, отриманих незаконним шляхом, становила близько 300 тис грн", - розповів співрозмовник агентства.
    Що ж стосується кількості постраждалих від дій Семеніхіна, то їх, як стверджує джерело, може бути до сотні людей, а сума отриманих зловмисником кошти від даної незаконної діяльності становила близько 1,5 мільйонів гривень щомісяця.

15. SinfulAngel

ні..але він стояв на чолі штучно створеної величезної держави......і знищував предствників різних національностей цієї держави...у тому числі росіян.....я ж кажу, за українців я мовчу взагалі...взяти тільки Голодомор

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

мені неприємно, що ви ображаєте справжніх українських націоналістів

16. DIO

DIO SAINT SINNER

А менi подалбаэться, коли кажуть "АдЕса" :)
    А то виходить як у Карлсонi: "Ботинок есть, а мальчика в нем нет" ))

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

В УПА, тоже были евреи...

17. duncan

панночко, усі держави створюються штучно :)
    взагалі він знищував не за національними ознаками, а за класовими
    національне було тільки додатковим чинником
    наприклад, вільнодумне українське селянство
    мені прикро, що Вам неприємно
    але я не націоналіст і маю націоналістів "десь"
    у тому числі "свободу", та особливо деяких представників цієї організації

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Німців, які загинули на фронтах, було біля 7 мільйонів, разом з загиблим мирним населенням - біля 9 млн.

А я націоналіст і маю жлобських космополітів "десь".

А якого ж класу були чеченці та кримські татари? Теж мені аналітик!

19. SinfulAngel

отож...і за класовими, і за національними він знищував....

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

ще скажіть, що Голодомор був не штучний, а від неврожаю...

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

поважаю Тягнибока за його колючу правду, прямоту і відсутність "дуполизтва"

20. DIO

DIO SAINT SINNER

Щось я не пам"ятаю, щоб Тягнибок закликав гнати з України неукраїнцiв.

П.С.

Москалiв би додому хтось вiдiслав...

а де твій аватар? :)