Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А я все думав-гадав - в кого Янукович вчився "переживати" за Україну?

Не любить бидло не схожих на себе "білих ворон". Все пробує перефарбувати в сірий колір. Та це дрібниці по зрівнянню з тим, як мене пробували перевиховати комсомольчики в інституті та партєйці в СА.
    Тому рекомендую не хвилюватися, щоб дожити хоч до якоїсь частини віку вказаної вище португалки.

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Ці таваріщі з Тули всі якісь нарвані...

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Из интервью господина тягнибока

Брешет - и не кривиться. Еще один депутат примкнул к брехливому стаду ВР.
    Мої вітання! :)

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

... а ще й тикає незнайомим людям.
    на ладно-ладно
    в Одесі марков з поліцаями людей не бив тільки за те, що вони мітингували зі жовто-блакитними прапорами?

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Здорово його вишколили при більшовицькому феодалізмі. І як би це постколоніальне ... жило в цивілізованій Англії, де немає "ви" до однієї особи? Від несподіванки б точно ...

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Уважаемый господин Пупер!
    Я в этом году был в Одессе. И не в первый раз. И отдыхвющих с ЗУ было не мало - на улице сразу слышен их специфической говор. Кто их бил - за украинский язык? Или - за вышиванку? Если лидер вашей партии несет бред - это еще не повод слепо его поддерживать.

• Подобається Подобається x 1
  7. Strateg

Strateg Well-Known Member

Подивіться назви статей зі збірнику ватра... Я скинув їх у вигляді картинок. І там у нього є статті Гебельса, Розенберга, інші провідні діячі нацистів, і фашистів.

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

Подивіться на картинки, зміст цього збірника, який я скинув у свому посту і все стане зрозуміло.

http://politosophia.org/page/mykhalchyshyn-vatra.html
    Ось вам лінк на цей збірник, подивіться на зміст.

Останнє редагування: 13 лис 2012
  8. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

К сожалению, брешет... А мне уже начало казаться, что хоть тягнибок понял, к чему приводят подобные лозунгистские заявления...
    И это
    Ложь. Была я на нескольких "встречах"... Даже писала на Острове, что очень неадекватно организовывали встречи в Донецке...
    Да и заявления об унижении - это нечто. Отдавали бы родители деток в украинские классы или садики, если бы это вело к унижениям? Да и в вышиванках у нас можно встретить прохожих
    2011 год. Донецк, ул. Артема. . День Независимости..

Если журналисты не перекрутили ничего, то...:sad:

9. ELiKA

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Подивився. Цікаво і зі смаком підібрано.
    Тепер я знаю, яку книжку мені подарують на ДН.
    Спасибі, Стратег. І не доколупаєшся... :)))
    Все чітко і чиста правда. Дісно Михальчишин, дійсно тиражує, і дійсно ідеї фашизму... Клас-с-с-с... :good:

11. duncan

а футболки "ярускій" бачили?
    Ви мене ні з ким не сплутали? :scratch_one-s_head:
    дівчата симпатичні, але до чого ці фото?

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Всі мусять брехати, якщо хочуть займатись велокою політикою.
    Брешуть всі. Мені так здається.

13. ELiKA

Та може вже думати почнете і реально оцінювати вчинки кумирів? І питати за їхню дурість?
    За українську мову у нас нікого не принижують, за вишиванки по голові не дають. Фото, то красномовний доказ.
    До таких заяв і їх глашатаїв відносяться поганенько, бо брехня для красного словца варта того.
    Ви вважаєте інакше?

14. Bambook

Політики - такі політики... :sad:

15. ELiKA

Згодна, але ж брехати треба, щоб на користь справі. А нести пургу, яку, можливо, оцінять виключно палкі свободівці з ЗУ, бо навіть наших свободівців від такої маячні воротить і соромно за лідера...

16. Bambook

Всі питання - до Прокопа. Це ж якби не його міцне плече, яке захищало волевиявлення за "Свободу", ніколи б у житті Тягнибок із компанією не пройшли до ВР :)
    Тому всі претензії щодо дій Тягнибока і ко - до Прокопа ;)

17. Saszko

Saszko Well-Known Member

То вони або не привикли до політики, або така в них правдолюбна натура, тоді нехай бережуть серце і нерви і кидають будь яку політику. :)))

18. duncan

у мене їх нема, хіба може -- я сам собі кумир)))))

цілком можливо, що в донецьку ні
    просто в одесі дали по голові і багатьом про це відомо
    відомо також, що маркова вибрали у депутати

19. kym

kym Well-Known Member

Цікаві історичні статті.... Так було... і добре що є дослідники які вивчають цю історію... А весь ваш допис має інакший напрям... Ви хочете використати советську страшилку сімдесятирічної давності щоб дискредитувати одну з національних партій України - не вийде.... ідеї німецького фашизму були засуджені сімдесять років тому і нікого сьогодні не лякають, бо ніхто ними користатися не буде... це тільки маразматики можуть друг друга лякати фашизмом в інформаційний час інтернету...
    Всякі страшилки фашизмом викликають тільки сміх і впевненість що правильним шляхом іде Свобода.... боротися з глобальним імперіалізмом- інтернаціоналізмом можна тільки з допомогою націоналізму.... от глобалісти інтернаціоналісти і використовують страшилку про фашизм... і слава богу .... значить у них нема інших аргументів.... а значить націоналізм таки візьме верх над інтернаціоналізмом - глобалізмом

20. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

ELiKA, якщо до ваших написаних аргументів можна прислухатись, то ваші "картинки" - це тільки "шароварна Україна" і не більше.

а де твій аватар? :)