Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Dred

Dred Well-Known Member

ВО Свобода
    Парламентські вибори 2006 року:

Парламентські вибори 2007 року:

Президентські вибори 2010 року, результат Тягнибока:

Вибори обласних рад 2010 року:

Вчорашні вибори, в тих самих кольорах

http://blog.i.ua/community/2359/1109853/#p2

2. Saszko

Saszko Well-Known Member

Хто ж це буде?.. Лише б не пересварилися зараз...

3. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Вже хтось називав ім'я - Юля.:cry:о_О

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

)))
    Юля не вийде, поки ПР при владі

5. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Батьківщина і Фронт після виборів створять єдину партію (Миколка Мартиненко вже під це виділив певну сумму, та й взагалі з баблом там усе пучком) і будуть висувати Сєню-кроліка в президенти єдиним кандидатом. Юльку кинуть, та вже кинули. Вона їм на волі не треба. А на прапорі вона їх влаштовує.
    Від Свободи в президенти піде Тягнибок. Однозначно окремо! У Свободи з ОО тимчасовий пакт про ненапад, а не шлюб. До тих пір, поки не буде скинуто межигірського Хама. А далі шляхи Свободи і ОО розходяться. Бо 99% складу ОО кандидати на люстрацію, бо це ніхто інші як колишні комуняки, комсомольці та гебня...

• Подобається Подобається x 2
  6. Saszko

Saszko Well-Known Member

Припустімо, що зара 15-рік і все так є, як Ви описали. Кандидати — Янукович, Яценюк, ТЯгнибок...
    За кого проголосують ті, хто вчора голосував за Свободу?
    :)

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

При тому, що Янукович все ж матиме який не який рейтинг. Чому б майбутній ситуації не бути як теперішній — навесні говорили, що регіонам капець, що на Сході люди не підуть на вибори і взагалі перемога опозиції гарантована, а восени — така дупа. Га?
    Тобто ці три кандидати будуть мати приблизно однаковий рейтиг (Тягнибок найменший, якщо не в два рази менший).
    За кого?

• Подобається Подобається x 2
  7. Orthodox

я б обмежився трьома крапками після цих слів

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

сперечатись про мабутнє якось... ну Ви розумієте;):)

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

те що я написав - не припущення, а достовірна інфа про сьогодення і про завтра! а до 15 року буде ще багато цікавих подій - це стосується і ВРУ

8. Saszko

Saszko Well-Known Member

Недавно був десятий рік (а ми думали, що до дванадцятого ще далеко).
    Зараз дванадцятий і ми будемо думати, що до п'ятнадцятого світ з ніг на голову стане.
    Взагалі сперечатись не хочу.

• Подобається Подобається x 1
  9. Orthodox

Ні, не стане. Я взагалі не прихильник лоббіювання апокаліптичних настроїв.:)))
    ... але певні зміни відбудуться. Доволі суттєві зміни.
    В т.ч. і у ВРУ;):yes:

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Ознака мудрості.:good:

10. kitana

kitana Banned

Михальчишин - голова Нафтогазу
    Фаріон - ген.прокурор.

А чо, фантазувати, так вже з розмахом :)))

11. Bambook

Bambook Persona non grata

Точно? А мені здається, що ходити на форум і не сперечатися - то як "Назло кондуктору куплю квиток, а піду пішки" :)

----

По темі - спостереження з соц. мереж. У понеділок-вівторок прихильників "Свободи" в неті стало суттєво більше, ніж було до голосування. Менталітет :)

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не занадто стрімка кар'єра в 29 років?

Мені подобається, але краще міністр освіти.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А у Президента ви спитали, буде він міняти уряд, чи так і залишить радників надалі горлопанити під куполом, без якоїсь шкоди більшості? :)))
    Вже виграли, вже скинули, вже поділили... Вже би тратили, але зирк, а в кишенях дірка... :)))

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чекайте, куди сі женете. Ще-м голоси не порахували. Шо в "Свободи" 3% віддерибанили я вже виджу.

15. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та ви що? Не можна ідейно засліплених чуваків підпускати до дітей і молоді! Дура вона зі своїм лізанням.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені подобається.

17. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ваше право.

18. VasMT

Пізно, Івасю, до школи. Треба було давитись на задоволені пики своїх вождів в ніч виборів. На пиках було написано, що ВОНИ ЗАДОВОЛЕНІ, 125-ма місцями в парламенті плюс мажори. А мажорів ВОС собі спрогнозував 15-ть, а КОДло 40-50. Складаємо в купу 125+15+50 = 190. Все, карт-бланш, біла корова, почесне ув"язнення Стецька... І все. А Ви собі малюйте й надалі героїв-лицарів та чарівну полонянку, яку охороняє страшний дракон... :)))

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Таке насправді є на світі, ви цього не уявляєте - тому живете в смердючому віходкові. Все в голові.

20. VasMT

Направду, Джеко. Невже Ви не бачите елементарних речей? о_О
    Я то добре знаю, що ПР, аби втриматись у владі та запрезидентувати в 15-му році, все робитиме, аби кількість симпатиків хочаб не зменшилось. А для цього вони робитимуть все, аби задовільнити електорат. КОДло ж, перше, що зробить прийшовши до ради, це розісреться між собою. І правий сотні разів Тягнибок і Кличко, що не звязались із тим дійсно смердючим болотом, якому Ви намагаєтесь надіти блискучі лати Лицаря і білу фату на повію...
    Так що асенізацію треба робити не в моїй голові, а в Вашій...

а де твій аватар? :)