ТАК в чому справа? Якщо ви впевненi в даунiзмi тих, кто голосує за пр - то чому не може будти людини, яка впевнена, що такi саме дауни голосують за "свободу"?
Ну от нахіба ці перекручення? Василь мене питав не про те, чи називав я виборців ПР даунами. Зацитую: На що я відповів, що таке ж питання, як і вам у випадку з виборцями "Свободи", задавав іншим у випадку з виборцями ПР. Я вже вам казав, я проти узагальнень. І я переконаний, що нормальні люди є і серед виборців "Свободи", і серед виборців ПР. А вам треба або уважніше читати, або перестати займатися маніпуляціями і перекрученнями.
[CENZ]Сорьки великодушно.Простите за не скромный вопрос,ВЫ с Бляберусом в одной палате или разных? Судя по репликам доктор у вас один и тот же.[/CENZ]
[OFFTOP]п’ять десятків людей -- це ще не весь Донецьк, та й не факт, що це дончани голосували[/OFFTOP]
Можете не виправдовуватися. Уже і так зрозуміла ваша маніпуляторська сутність і робота на подвійних стандартах.
А навiщо менi це робити? Влючить мiзки! Я не змiнив з того часу свого ставлення. Деж подвiйний стандарт?!? Увы, но я не деликатен и вечно с наглостью циничной интересуюсь формой пятен на нимбах святости различной. И. Губерман
Дешевий піар розрахований на тупих недумаючих людей, страшилка перед міфічним зовнішнім ворогом, майже як в непідконтрольного_кремлю_Ющенку, який дав свого часу Ахмєтову звання героя Дуже шкода що за отаких ще і голосувати треба, бо інші сили ще гірші.
ТАК напрямок задаєте саме ви! Як тiльки починаєте рядити "свободiвського" чорта з рогами у "бiлi одежi" Що той чорт визнає? Визнаю, — говорить, — самостійну Україну. Щоб гетьман, — говорить, — був у широких штанях і в полуботківській сорочці. І щоб усі міністри були тільки на «ра»: Петлюра, Бандера, Німчура. Двох тільки міністрів, — каже, — можу допустити, щоб на «ик»: Мельник та Індик. (с) Остап Вишня