Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Сьогоднішній звіт ще не бачила, тому і перепитувала...

До речі, Ви обіцяли не вживати слова "на-к", і похідні від того слова, але не дотримуєтесь обіцянки!!! :ireful:

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Таня, не плутайте. Я обіцяв не вживати слово "нацюк" (скопійовано на ЛФ). Дотримуюсь...
    Про нациків і нацят я слова не давав.

3. Фараон

Фараон Well-Known Member

Особо не обльщайтесь,мужчины они такие не постоянные.Тем более, что ВасМТ уже обещал другой дамочке первой отсчитатся.

4. TesTanya

о_О
    Що обіцяв???
    А то - як???

я таке слово вперше читаю. Що б то воно означало??? Невже в слові
    зроблено більше ніж одна помилки???

5. VasMT

:))
    А то Ви не бачили... На какаві,-

6. TesTanya

Подивіться попередній мій допис в цій темі за №721.
    Чи то Ви так пам'ятаєте, як пам'ятали умови парі, поки Б. не виклав скани???

7. Фараон

Фараон Well-Known Member

Узнаю вчителку!
    А суть то хоть поняли?

8. VasMT

Таня, я добре пам"ятаю все, що кому обіцяв, чи кому і в чому давав слово. Про"..цюків" було. Решта мене не стосується... Хочете престану вживати слово "нацята"? :) Їхня ж поросяча сутність від того не зміниться, правда ж?

9. TesTanya

:p:rolleyes:
    Помиляєтесь, я не вчителька і ніколи не працювала в школі, та й російську вчила дуже давно, але можливо знаю краще за декого з тих, кому вона ніби то рідна!!!

10. Фараон

Фараон Well-Known Member

Весьма возможно.Есть люди с природной грамотностью,а есть так себе типа меня троешника.
    П.С. А тут конкурс по русскому правописанию?

11. TesTanya

Ви б точно програли.
    [CENZ]
    [/CENZ]

12. Фараон

Фараон Well-Known Member

А что?Учительница по украински как то иначе звучит?
    Разве не вчителка?

13. VasMT

Якщо Ви викладете їх, я назавжи піду з усіх форумів, попередньо привселюдно назвавши себе головним брехуном. З Вашої сторони мені достатньо буде Вашого кивка головою.

14. TesTanya

вчителька

15. Фараон

Фараон Well-Known Member

Странно,а на слух мягкий знак не слышен......

16. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

коли фаусти та фараони кажуть - звісно ні.

17. VasMT

Я Вашу впевненість в своїй правоті трохи похитнув? Не переймайтесь. Від нині не говоритиму ще й "нацята". За "нациків" вибачайте, не підніметься язик назвати їх інакше... Багато честі.

18. TesTanya

Демагогія!
    Я не здивована, і ще більше переконалася, що Ви, як завжди шукаєте всілякі причини не дотримувати слова...

19. Фараон

Фараон Well-Known Member

А кто учителям платить будет?Вы пойдете на общественных началах?
    У Вас не плохо получается.

20. TesTanya

Пане(чи до Вас треба звертатися товаріщ) Фараон, негарно висмикувати з контексту слова написані в дискусії на одному форумі і задавати питання на іншому. Зараз відповім, та іншого разу не буду відповідати!
    Все ж таки відповім так: я сама пішла б спочатку на такі курси в якості слухача. Я не філолог, і моя мова не така вже досконала, як би мені хотілося. Були змінені деякі правила граматики(у порівнянні з тим, що я вчила в школі) і я зараз вчуся разом із своїми дітьми (наприклад, я завжди писала „будь-ласка”, а тепер треба писати окремо без „-”).
    Щодо навчати на громадських засадах, то я не проти навчати, але для цього мені потрібно знати методику викладання.
    Що для захисту мови я ЗАРАЗ можу робити? Слідкую, щоб я сама, мої діти та близькі говорили правильно. Інколи виправляю і чужих(наприклад Вас), коли то принципово/важливо!

а де твій аватар? :)