Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вчора чув їх із першоджерела (Тягнибока О.Я.) на мітингу в Черкасах. Також представив кандидатів від Свободи та узгодженого від Батьківщини. Атмосфера була дуже добра.
    Відкрив для себе кандидата свободівця Сергія Рудика. Був вражений. У цього хлопця має бути велике політичне майбутнє. Харизма, солідний вигляд, переконливість і головне відвертість та віра в те що говорить. Я в захваті.
    [​IMG]Керівником Черкаського обласного штабу ВО "Свобода" призначено 41-річного Сергія Рудика. Його представив під час візиту на Черкащину особисто лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

Народився 11 жовтня 1970 р. у м. Чернівцях.

Освіта вища. У 1992 р. закінчив історичний факультет Чернівецького національного університету, у 1995 р. - аспірантуру ЧНУ за спеціальністю "Всесвітня історія", у 2001 р. - Українську Академію державного управління при Президентові України, у 2002 р. - Університет Північного Лондона (Великобританія).

У 1992 р. розпочав трудову діяльність на посаді вихователя Вижницької районної школи-інтернату, де працював до вступу в аспірантуру. У 1996 р., після закінчення аспірантури (тема кандидатської дисертації: "Українська еміграція в США та Канаду після ІІ світової війни"), був запрошений на роботу до Міністерства України у справах національностей та міграції, де працював начальником відділу, заступником начальника управління депортованих, начальником цього ж управління. Після реорганізації даного міністерства у Державний комітет, був членом його колегії, секретарем кількох урядових комісій.

Починаючи зі студентських років і по сьогодні, - активний учасник громадсько-політичного руху. Неодноразово обирався головою ради молодіжних організацій Буковини, членом ради Всеукраїнської асоціації молодих політологів та політиків; з 1999 р. - координатор Коаліції громадських організацій України "Свобода вибору"; з 2001 р. - член ради Всеукраїнського громадського моніторингового комітету.

Президент Асоціації державних службовців, голова Наглядової ради Фонду регіональних ініціатив, член Української партії "Єдність".

Виступ Рудика двома тижнями раніше на мітингу Батьківщини.
    Виступ Сергія Рудика на віче об'єднаної опозиції

http://www.youtube.com/watch?v=OCsjaa7ctkU

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

3. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

4. Фараон

Фараон Well-Known Member

Любопытно... "чимало" это сколько в цфрах?
    А что так?Ну уж то в миллионом Харькове не нашлось приличного зала,что бы вмести всех желающих?

Было бы очень любопытно,хоть одним оком взглянуть на те "переполненные залы",жалко что у биографа "Свободы" не нашлось вышивенькой фотокамеры,на худой конец мобильника для фотографий...

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я читала где-то в Интернете, 200 человек было написано пришли в Донецке на встречу с Тягнибоком.

6. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

прийшли!
    а не пригнали як стадо на зустріч с головним пастухом донбасу.

7. Фараон

Фараон Well-Known Member

А может и не 200,а 90 из них 15 журналистов,10 местный актив 15 сопровождающих главное лицо,5 местных идейных,1 мимо проходивший,и парочка зашла погрется.5 подумало что здесь распродажа.

8. White Snake

гімнаст видав черговий "шедевр"

а може і 2000...

9. Фараон

Фараон Well-Known Member

Ставлю 100 против 1,что в Кременчуге на встречу пришло бы на одного мудака больше!

10. White Snake

тебе запросили?
    цікаво:))

11. Фауст

Фауст Well-Known Member

И в каждой ты бочке затычка!

12. White Snake

вже сам з собою розмовляєш.
    зовсім з головою у тебе погано, бідолажний руський.

13. Фауст

Фауст Well-Known Member

Кукарекай, кукарекай :)

14. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Якщо Вас справді цікавлять фотки, то зазирніть на сторінки Тягнибока і ВО "Свобода" у Facebook.
    Хоча наіщо Вам це?

Я Вам так скажу:
    1000 чоловік у Львові - це мало,
    а 10 чоловік, скажімо, десь у Криму - це чимало!

understand? ;)

15. Фараон

Фараон Well-Known Member

Я думал это семь-восемь...

16. White Snake

ти настільки тупий, що навіть невзмозі самостійно щось сказати,
    іди, тобі прем'єр вже мабудь трахаря на вихидні призначив. :)):)) :))

багато на росії тупих клоунів, ой багато...

17. Фауст

Фауст Well-Known Member

Хамство и тролизм.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вот держу перед собой газетенку ВОСа за номером 169 от 4-10 октября.
    На первой странице статься
    Олег Тягнибок: "Я об"їздив майже всю Україну і пересвідчився: ставлення до партії влади скрізь негативне"
    В статье в цветах и красках расписан вояж Олежика по городам и весям Украины.
    2 октября - обширный обзор посещения Сум и области, 1-го - такой же обширный по Черниговщине, 30 сентября - еще больше по Бродам...
    Но подозрительно мало по 29-му числу.
    Всего пару слов.
    Приведу их полностью:
    29 вересня. Олег Тягнибок разом з єдиним кандидатом від об"єднаних сил опозиції у 125-му виборчому окрузі Андрієм Тягнибоком проводять зустріч з громадянами селища Славське та міста Сколе.
    Про Славск говорить не буду. А вот то, что мне по делам пришлось побывать в Сколе, и там, при беседе с местными людьми услышать некоторую информацию о кандидате, и заставило споткнутся на этом абзаце. Так вот. Был я в Сколе неделю назад. Третьего числа. Весь город, а он очень маленьки, обклеен агитацией Андрея Тягнибока, штаб виден со всех окружающих Сколе гор. А вот о встрече с кандидатом, а тем более с его старшым братом, главой ВОСа, почемуто никто не слышал. Напротив, мне говорили, что Андрюшу никто не видел вообще...
    Так вот, наткнувшись на эту газетенку я и решил проверить правдивость информации. Попробуйте и вы. Информация про посещение г.Сколе панами Тягнибоками присутствует ТОЛЬКО на сайте свободы и на фейсбуке Олежека.
    Может кто-то врет?

19. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

;)
    От молодець!!!
    Вже вступилис'те в партію "Свобода", чи так піарите???

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Таня, Вам же ж весь перебіг подій відомий :) Навіщо перепитуєте?
    Прийде час, я, хочете, Вам першій відзвітую? ;) З сканом партбілету, чи що там у них...
    ОК?

а де твій аватар? :)