Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

республіканська партія

2. olegp

olegp миється в бані

і за який етнос - національність вони виступають?.:))

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

до чого тут "етнос"?
    програма у них майже не відрізняється від програми націоналістичних партій в іньших країнах

4. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Героям сало!!!

5. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    :good::good::good: [/OFFTOP]

6. Orthodox

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

8. Orthodox

Чому? Було б дуже цікаво почути Вашу думку.

9. ГРАНД

Ваня. Між іншим газ для населення в Україні до цих пір дешевше ніж у вас в московщині. Парадокс?

10. ГРАНД

Коротко висловити не можу та і не хочу. Розлога відповідь вимагатиме окремої теми. Простіше кажучи ви мій друже мислите та висловлюєте свою думку не потрудившись скласти загальну картину того що відбувалось і результат такий що перемогла та сторона у якої міцніша глотка та ширше рот. Тобто, щоб зрозуміти тему треба ретельно згадати історію конфлікту та його чітку хронологію. При цьому не ігноруючи дрібні на перший погляд деталі та здавалось би випадкові ляпсуси які допускала Тимошенко. А вони ой як не випадкові.
    Звичайно ж в голові кута лежить банальна зрада Тимошенкой Ющенка ще в 2005 році яка проявилась в таємному зібранні декількох членів уряду Тимошенко в лісовому масиві в Конче Заспі. Нагадаю, що А.Гриценко від того лісового "саміту"відмахувався наче від сатани. А на порядку денному між іншим стояло питання дострокового усунення президента Ющенка з поста президента та воцарєніє Тимошенки. Не багато не мало. Це називається переворот. Хоча його мирно і тихо пресікли. Про цей лісовий "саміт" зараз ніхто не хоче згадувати. А дарма. Ющенко ще тоді зрозумів, що облажався з нею по-повній.

11. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ото б через цих двох скажених я б ніч не спала! :))

12. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

якраз через скажених чоловікив, жінки і не сплять ночами, но на донбасі воно все якось по іншому ;):rolleyes:

13. olegp

olegp миється в бані

никакого парадокса, в Канаде газ для населення намного дороже, чем в России и в Україні,
    сколько можно урвать с кастомера- стока и стоит:))

14. Orthodox

Про це нічого не можу сказати, бо не володію інформацією. Доречі, наскільки вона достовірна, з яких джерел?
    Не стану заперечувати. Велика частка правди тут є. :pardon:
    Хочу спитати, Ви щиро вірите у те, що Ющенко не допомагає янучарам?
    Його у минулому матеріальний зв'язок з "Росукренерго" (і таким чином з Фірташем і ПР) - неправда?

P.S. Дякую за відповідь.

15. tanna

Та міг би і не зізнаватись, що жінку ночами кругом хати ганяєш із сокирою у руці. о_О

16. Orthodox

У будь-який час можна подивитись у запису на тому ж сайті або на ютубі:)):)):))

Отже "спи спокойно, дорогой товарищ...":'(

:))

17. tanna

От як ви думаєте, що може зробити скажений москалюга із справжньою українкою? Отож-бо. І навіщо мені на це дивитись? :rolleyes:

18. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

я ж казав:
    :)):)):))

19. Orthodox

Як що? Здохнути біля її ніг, захлиснувшись власною піною.
    Саме так.
    Вам - безглуздо!

Для Вас є файні сайти:
    http://blondie.ru/
    http://glamurchik.tochka.net/

20. ГРАНД

Брак інформації завжди приводив до печальних та небажаних наслідків.
    Викрило той саміт СБУ. Можна сказати піймали на місці злочину. але в пресу просочились лише загальні тези і жодної конкретики. Бо Тимошенко розумно та підступно повинилась перед Ющенком і умовила розголосу не робити і мовляв вона більше так не буде, помилялась. Він повірив. потім була славнозвісна пресконференція нині покійного О.Зінченка та Конфлікт з порошенком розгорнутий на івному місці (або до цього саміту. не суть важливо, бо подій відбувались в стислий проміжок часу наче бліцкріг). За всим цим стояла група Медведчука, якого лобіювала Тимошенко у віцепрем"єри. Хто такий Медведчук пояснювати немає смислу. Це промосковська група в порівнянні з якою донбасяцька шайка не котирується. Зінченко між іншим вірою і правдою служив Медведчуку.

Ющенко як людина не конфліктна до цих пір замовчує факти про Тимошенко отримані із відповідних розвідувальних установ. Він не має право їх розголошувати по цілій масі причин. Колись вони таки стануть достоянієм гласності. але не зараз. Бо навіть Янукович їх не оприлюднює, хоча і хочеться.

Вимушен допомогати, принаймні бездіяльністю.

Правда. але як водиться в Україні НЕ ВСЯ. Від всієї правди дуже багато голів трісне як з одного так і з іншого боку. Він зглажував такі конфлікти, які по моасштабах перевищували б повноцінну громадянську війну.

Щиро Ваш.

а де твій аватар? :)