Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

:)):)):)) Ви часом не білявка? Прочитайте ще раз цитату, яку Ви виділили і поясніть мені недолугому, що "всё не так"
    :))

Ну звичайно "свой". Адже саме у його списку славнозвісний пан Гурвіц, лєпший корєш не менш відомого в Одесі пана Сардаряна С.Х. (просто бандюга) ;)
    У Кличка взагалі список дуже цікавий! є там ще Куніцин - президент ФК "Таврія", власником якого є ніхто інший як пан Фірташ.. І ще багато до них подібної наволочі.
    Що там Кличко кричить про люстацію, не нагадаєте?;):rolleyes:

2. Inga

Inga Дуже важлива персона

Да, это Вы блондин, господин Ортодокс. Читаем:
    1. Власть перешла к активнейшей борьбе не с националистами (она с ними боролась всегда), а с Ударом. Смотрите на рост их рейтинга, да и состав Удара говорит о многом
    2. Листовка была сделана не для симпатиков Свободы, коих капля в море, а против и Свободы и Удара - смотрите мол, они оба нацики, так что голосуйте за ПР
    3. Но поскольку на Одещине симпатиков Свободы раз-два и обчелся, а рейтинг Удара ростет больше чем у любой другой партии и состав Удара сплошь "свои", то главный удар по имджу наносится, конечно, по "Удару" :haha:)))))))))))

Не напомню. Потому что не симпатик ни Удара, ни Впереда, ни Свободы, ни какой-либо иной партии.

3. Orthodox

:)):)):))
    Зі своїм дитям? Я ж Вам назвав декого зі списку Кличко. Невже цього недостатньо щоб зрозуміти, що Удар є такий самий бізнес-проект, як і Королевська?о_О Ну тоді почитайте ще тут: http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2012/09/10/6972416/ може допоможе...

4. Orthodox

...і Противсіх зняв свою кандидатуру!;)
    що робити? за кого голосувати?:rolleyes:

5. Inga

Да кое там дитя. В ПР не слабый раскол. Пообщайтесь с партейцами, узнаете много больше интересного, чем в УП ;)

6. Orthodox

"Ах оставьте!":)
    Товстосуми завжди знайдуть спільну мову. На черговому "сходняку" янучарські злодюги усе "перетруть" і "розрулять".
    Бо гроші люблять тишу.

7. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

8. Heartland

Heartland Well-Known Member

агитка, расчитанная на таких недалеких как ты.:) нормальный человек это постить не будет

9. Inga

Так выборы, видимо, и есть один из сходняков :haha:))) Иначе нафига такая затратная война ;)
    А, кстати, в тишине разруливать удавалось только членам Политбюро :)

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

І все ж таки СВОБОДА!!!

Ющенко почав агітувати за "Свободу"

Четвер, 27 вересня 2012, 15:14

Версія для друку Екс-президент Віктор Ющенко не боїться ситуації, коли більшість голосів патріотичних сил відійде до партії "Свобода".
    Про це він заявив на прес-конференції у Черкасах, пише "Gazeta.ua".
    "У мене нема ніякої тривоги з приводу проходження до парламенту партії "Свобода". Хто обере "Свободу" – нехай не сумнівається. Це гарний вибір. Це молода й малодосвідчена команда патріотів. Але досвід – справа наживна", - розказав він.
    "Півсотні патріотів достатньо аби контролювати ситуацію у Верховній Раді. Тоді б у нас нізащо не пройшов би закон про мови ухвалений регіоналами, литвинівцями, комуністами та перебіжчиками з БЮТ", - додав Ющенко.
    Також він зазначив, що його непокоїть боротьба "двох олігархічних кланів – партії регіонів і так званої об'єднаної опозиції".
    "Як може бути в українській опозиції сила, що підписала Московські газові угоди, що пропонувала широку коаліцію з партією регіонів. Нинішня олігархічна модель влади затягує нас на десяток років назад", - додав Ющенко.
    Все про: вибори, Ющенко, "Свобода"

http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/27/6973584/

11. Gidra

Gidra Well-Known Member

Все, чого торкається цей порепаний Ющ...потім лайном віддає.....

12. ГРАНД

М"яко кажучи не згоден.

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Значить "Свобода" ще гірша, ніж я про неї думав.

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Припустимо. Тоді виникає питання: чому Ющ не сидить?

15. Gidra

Gidra Well-Known Member

Це безумовно твоє право..Але ж я хочу спитати- що доброго може зробити Іуда, зрадивший тих, хто поставив його на найвищу посаду в державі...???

16. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Во дебил...
    :)) :)) :))

17. ГРАНД

Будьте так ласкаві не тикайте мені. ОК?

Щодо питання.
    Прізвища можете назвати кого зрадив Ющенко? Після цього перейдем до історії питання.

18. ГРАНД

А з якого дива він повинен сидіти?

19. ГРАНД

Я не дивуюсь вашій позиції. Жити в гепаграді і водночас симпатизувати ВО Свобода - не вкладається в жодні рамки. Ви в своєму регіональному мейнстримі. Скажімо так. Гєпоград до Свободи не доріс. І в осяжному майбутньому наврядчи доросте.

20. tanna

tanna Дуже важлива персона

Наступним кроком буде фізичне знищення тих, хто поставив його на найвищу посаду в державі. Хоча...чому буде? Вже є. Хіба Тимошенко йому не допомогла стати президентом?

а де твій аватар? :)