Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Gidra

Gidra Well-Known Member

А вот и блудный попугай Фора...с очередной порцией словесного поноса....

2. Ну так я і зрозумів - ляпнув і в кущі з переходом на особистості. ;)
    До твого відома, у Франції партія, яка є повним аналогом Свободи провела у Парламент аж 1 (одного!) депутата. В Угорщині ж було - партія Йобік (sic!) пройшла 5% і це вважається успіхом для такого роду партєйок. Те ж саме буде і з Свободою. В кращому випадку.
    ЗІ Ти ж, на перший погляд, вумний хлоп, а як напишеш щось, так хоч стій хоч падай. :rolleyes:

3. Gidra

Gidra Well-Known Member

Поки що не бачу особистості...на яку можна переходити....

4. Gidra

Gidra Well-Known Member

А Ви, Вікторе Анрійовичу, брешете...як і завжди.....

Как говорят в Одессе- купите селедку...и морочьте ей голову....

5. Де ти цю інфу взяв, грамотєй?
    После неожиданного успеха на президентских выборах 2012 года лидера партии Марин Ле Пен, где она набрала почти 18 % голосов, Национальный Фронт мог рассчитывать на высокий результат на выборах в нижнию палату парламента. На выборах, состоявшихся 17 июня, НФ смог делегировать в Национальное Собрание лишь двух своих депутатов, причём, сама лидер партии не смогла победить во втором туре, проиграв кандидату от социалистов Филиппу Кемелю.
    Так, я помилився на аж на одного депутата. :o

.............Мені іноді здається, що те, що з тобою сталося, не лікується... :scratch_one-s_head:

6. Gidra

Gidra Well-Known Member

http://www.rbc.ua/rus/top/show/vo-frantsii-prohodit-vtoroy-tur-viborov-parlament-17062012111300

7. Так. Це все ще раз підтверджує мою тезу про те, що такі партії не можуть мати системного успіху та натомість мають деколи локальні перемоги, після чого повертаються в свої кілька відсотків.
    До того ж, ти дарма так нервував. Я принципово не проти націоналістично налаштованих партій. Але я дійсно згоден з Дунканом, що Свобода дискредитує справжній націоналістичний рух. Саме своїм популізмом, ксенофобією яка межує з нацизмом та анти-європейськістю, хоч націоналістичні партії і не зобов'язані бути євроспрямованими за означенням.
    Скажу навіть більше - я вважаю, що націоналізм є великою мірою здоровою реакцією на ті згубні процеси, що проходять зараз в країні. І він як той мавр має зробити свою справу та відійти. Як антибіотик, він має знешкодити заразу, але після одужання за справу мають взятися більш помірковані демократичні сили.

8. Фараон

Фараон Well-Known Member

[CENZ]Маладца!А теперь долбите Юлю![/CENZ]

9. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

10. Orthodox

Президент "Могилянки": Только "Свобода" может противостоять Партии регионов

Вячеслав Брюховецкий не разделяет идеологию ВО "Свобода", но будет за нее голосовать. По его мнению, только эта сила может противостоять Партии регионов и "языковым законам"

"Свобода" подала списки: Мажоритарщики будут и в Енакиево
    Почетный президент Национального университета "Киево-Могилянская Академия" Вячеслав Брюховецкий будет голосовать за ВО "Свобода", хотя ему интересны идеи Виталия Кличко и Арсения Яценюка.

Брюховецкий заявил, что идеологию "Свободы" он не разделяет, но "такая партия в парламенте должна быть".

"Если бы была такая сила в парламенте, то такой закон (о языках. — Ред.) не был бы принят", — заявил Брюховецкий на заседании медиа-клуба "ЧЕСТНО".

"Такая партия должна быть для равновесия с Партией регионов", — добавил он.

По словам президента "Могилянки", сейчас Украиной правят "комсомольцы", а уровень Верховной Рады — немного выше плинтуса.

"Вся жизнь крутится вокруг этих кретинов ("комсомольцев"), которые либо сидят у Шустера, либо еще у кого-то сидят. Которые думают только о себе, которые не понимают, что происходит в Украине", — считает Брюховецкий.

Также президент Киево-Могилянской Академии надеется, что появится поколение, которое "даст под зад этим "комсомольцам".

+100500!
    ППКС!!!
    :good:

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вже давно я помітив, що Юля викликає у голубих набато більше ненависті ніж будь-хто. Не виключаючі Тягнибока.

12. Фараон

Фараон Well-Known Member

13. Orthodox

відкинувши прошарок Вашої іронії, повністю підтримую меседж на плакаті!
    голосуйте за "Свободу"!

14. "Така" партія - це означає націоналістична? Якщо так, то Конгрес Українських Націоналістів саме така партія, яка має бути в Раді.

Цікаво яким чином? Тут тільки один варіант, та й той не дуже правдоподібний - якщо б спікером був би Тягнибок особисто. Та навіть в такому випадку це не було б гарантією 100%.

15. Orthodox

ряжені...
    у тому числі із застосуванням насилля! у данному випадку цілковито виправданного!
    авжеж, не 100, а 200% гарантії, що язікаті обломались би...

16. Воно то мабуть і виправдане, але ніякої гарантії не дає. Якщо Ви цього не розумієте, то це ще раз підтверджує популістичність Вашої партії. Ті ж комуністи, тільки навпаки.

17. Orthodox

а де Ви зустрічали 100% гаранії? :) морг до уваги не беру:))
    як моє нерозуміння чогось може свідчити про популістичність партії? :)
    Коли "Свобода" потрапить до ВР, Ви побачите різницю!:)

18. Фараон

Фараон Well-Known Member

Желаю успехов!Я думаю клоунады там очень увеличатся.Тягнибок ни с кем не захочет сотрудничать,сам фюрерьком захочет быть,вот и будет лаять всех с подряд.

19. Orthodox

Дякую, незалежно від того, наскільки щиро це сказано!
    Чим більше буде там свободівців, тим менше буде "клоунады"...
    він вже неодноразово декларував свої наміри про співпрацю з опозиційними силами...
    у Вас є інтернет?;)
    маячня...

20. Фараон

Фараон Well-Known Member

Вот именно декларував,а сколько кочевряжился пока не подписал угоду с ОО?
    Послушайте,вот Тягнибок идет по партийному списку.Давайте смотреть правде в глаза.Шансы очень скользкие.А если не преодалеют 5% барьер?А Михальчишин наверняка пройдет по можаритарке,что он там будет делать без Олега Ярославовича?
    Средние пальцы показывать владе?
    П.С.С удовольствием смотрю ZIK ох и жаркие там идут дискусии,ох и жаркие.И даже для ПР там места есть и до фига самовысувнцев.А денег то у ВО"Свобода" не так же и много на агитацию

а де твій аватар? :)