Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Примерно 96. Максимум - 97.
    Как для справжнього украинця - гениально!

2. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

А хто буде оцінювати? Які критерії оцінки? Сподіваюсь, що не банальний тест на IQ? :) Імхо той хто бере на себе сміливість упереджено припускати, що рівень його власного інтелекту вище за рівень інтелекту іншої людини, схильний до завищеної самооцінки, що у свою чергу не є чеснотою високого інтелекту;)
    Це ж з висоти якого показника IQ Ви так менторськи "вєщяєтє"? І що це за узагальнення щодо цілої нації? Невже у Вас IQ зашкалює, щоб отак... гм.. навіть не знаю, як назвати такі висловлювання?
    Якщо Ви так про українців, то тоді скажіть мені, будь ласка, про який рівень інтелекту(?) свідчать такі угро-фінські винаходи як лапті, балалайка, "да лєтка-єнька пад водачЬку"? :rolleyes:

3. FourA

Я это "вєщяю" з высоты свого показника.
    Вы внимательно посмотрите - где я обобщал "щодо цілої нації"?
    Я всегда подчёркивал, что свiдомитов и укронациков не считаю представителями украинского народа, а его злейшими врагами.
    Ваши попытки унизить столь нелюбимых Вами угро-финов постараюсь отнести на счёт на Ваших эмоций, несколько подогретых предстоящим выборами...На "водачЬку" списывать это не буду, ибо не сомневаюсь в Вашем облико морале. И отнестись к Вашим словам иначе, чем с юмором, не считаю возможным.
    В моём IQ можете не сомневаться.. Его достаточно, чтобы понимать убогость и обречённость попыток рассорить и противопоставить народы. Из политиков поставить на это, по моему скромному мнению, способен самоубийца.
    З пошаною!

4. Orthodox

Ви, часом, не закохані в звук власного голосу?
    Будь ласка:
    Тут навіть з нульовим IQ зрозуміло, що йде стьоб над "українцем" узагальнено...
    Ваше право. Підкреслюйте й надалі... Як то кажуть: "Прапор Вам в руки..."
    Це не спроба принизити. Якби ціль була принизити, то я б знайшов більш яскраві засоби, не сумнівайтесь. А це була усього-навсього адекватна реакція на Вашу спробу принизити представника українського народу, незважаючи на те, що він лідер партії, якій я симпатизую.
    Марно. Але Вам "з высоты свого показника" мабуть видніше...:rolleyes:
    Після Вашої відповіді це неможливо... нажаль...:pardon:
    Не вірю!

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну, це ти просто будеш павликом морозовим, але справа зовсім не в цьому. А в тому, що ти повириваєш собі останні волосся від злоби, коли твої приятелі, їхні діти, російськомовні, зроблять собі у паспортах запис "українці", і пояснять тобі це тим, що "ну, а хто ж ще ? ми ж в Україні живемо, йопта, а не в українській області Росії, щоб писати "росіян"".

6. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

У нас по радио крутят рекламу спектакля, фразу выхватила:
    - У меня АйКью 160 !
    - А ты его в долларах или в евро измеряешь? Потому что в евро он значительно ниже.
    Так чого вам від людей треба, вже якось собі думку сформулюйте. Чи то перефарбовуватись чи все одно по морді бити будуть, а не по паспорту. Бо здається дехто плутає національність з громадянством.
    І чого б це я заздрила людям через національність...маячня якась.

7. Orthodox

[OFFTOP]
    а якщо історію вимірів та порівнянь почати з дитячого садочка, то......:))[/OFFTOP]

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ортодокс, та я ж не лізу в "спасителі нації", не претендую на роль вождя на відміну від де кого. Малоефективна але ефектна боротьба за мову зрозуміло "важлива", а ось проблема масового безробіття - це для Мірошніченків другорядне. Дайте мені краще відповідь, що крім голих слів про любов до України Бенюк зробив для виводу свого театру з творчої кризи.
    Я за ефективних націоналістів, а не за ефектних та показушних, в яких за словами майже нічого немає.

9. Orthodox

Та й Тягибок далеко не фюрер чи дуче...:scratch_one-s_head:
    Не думаю. Хоча, на мою думку, йому і не треба перейматись пошуком алгоритму вирішення проблеми безробіття. Для цього є в команді економісти. Мірошниченко за фахом - журналіст. Отже йому орати поле ЗМІ :)
    Які у нього для цього є реальні можливості? Адже він не у владі, а в опозиції.. На які ресурси від влади може сподіватись представник ВО "Свобода"?
    Позиція кожної нормальної людини. Під цими словами підпишеться кожен, у кого є хоча б одна клепка у голові...
    "Майже" - це вже не нуль!:)
    А якщо без жартів, то чого резонансного, конструктивного Ви очікуєте у діях опозиції? Які у них можливості? Перебуваючи під постійним тиском янучарів і "іже с німі" важко щось зробити суттєвого. Наразі у них навіть нема законодавчої ініціативи. Спочатку треба прийти до влади. Дайте їм шанс проявити себе, а потім вже виносіть вирок. Доречі у деяких регіонах Свобода має владу на місцевому рівні. І результати їхньої діяльності чомусь не викликають у мене песимістичного настрою...
    Дайте шанс...:)

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Хочу, щоб ти у паспорті собі записала, хто ти є єдиним словом, а не розводила отут довгі розмови про що, да навіщо. :)

11. Orthodox

За кого саме? Яка існуюча в Україні націоналістична політична сила відповідає Вашим критеріям ефективності. Чи це тільки ідеалістичний абстрактний образ, досяжний лише у мріях?
    Хотілося б почути конкретики. За кого на Вашу думку є сенс голосувати.
    Позиція "противсіха" чи там "прємудрава пєскаря" для мене несприйнятна.
    Отже...

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дивлячись на форум "Свободи", я б сказав про тенденцію зворотнього. Критики Олега там не допускають.
    І що ж він "виорав"? Може є в "Свободи" популярна газета з хоча би 100000 накладом, може є сайт, де координується дія маси патріотів? Мірошніченко - це дрібненька по інтелекту особа для масштабів України.
    Це совковий підхід. Опиратися потрібно не на ресурс влади, а на свій інтелект та його вплив на народ. В Гавела та Валенси владних віжків в часи їх піку впливу не було.
    Та для початку хоча би реальну програму реконструкції державної машини. НЕМАЄ ЇЇ, є лиш пуста демагогія.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Немає її. Її підмінили розглядуваним сурогатом. Для виявлення та координації достойного інтелекту та моралі потрібні ЗМІ, яких у нас НЕМАЄ.

14. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

І оце все, що тобі, зая, в житті хочеться?))) Небалуваний.
    :))
    Виконати твоє бажання, не розуміючи, навіщо? Треба подумати....))))

15. Orthodox

Відверто кажучи, така абсолютизація ролі ЗМІ для мене не зовсім зрозуміла... Згоден, що вільні, чесні ЗМІ є обов'язковий атрибут цивілізованого суспільства, але розглядати їх як панацею від усіх бід.... ну... не знаю... Я мабуть не можу до кінця відстежити хід Ваших думок...
    Тобто Ваш прогноз абсолютно песимістичний?

16. Orthodox

Залежність суспільства від "креативних" особистостей до добра не приведе.. як відомо з історіїї, після сильного лідера завжди смута...
    У японців якось вдається усе без Ганді та Че Гевари....
    "Може у консерваторіїї треба щось підправити" (Жванецький) :)

17. Orthodox

Програма ВО "Свобода" (чинна)
    Я б не сказав, що це з області фантастики...:scratch_one-s_head:
    Була б політична воля влади та підтримка суспільства... і потихеньку, потихеньку можна щось налаштувати...
    Приклад Грузії, Прибалтики та ін. європейських країн колишнього соцтабору надихає...

18. FourA

Прочитал.
    Бред.
    Где деньги, Зин?
    Кто позволит, Зин?
    Бред. Россия в одностороннем порядке тоже проведёт границы. По западной границе Украины.
    Только идиот проводит политку с " позиции силы", когда сил нет.
    Там же:
    Это уже полный идиотизм..Писал об этом уже не раз..
    Могу расписать подробно..Для тех, до кого не дошло...

19. Orthodox

Моє вітання!
    Моє співчуття!

20. FourA

Я должен выразить своё сочувствие тем, кто в это поверил..
    Характерно, что Вы и не пытаетесь вступить в дискуссию по эти вопросам..
    Понимаете, что это бред? Или IQ не даёт?

а де твій аватар? :)